Nyilatkozatot adott a sajtónak Ernie Steiner, az Ausztráliából történő kiadatása ellen küzdő 86 éves magyar férfi fia. Steiner szerint apját a zsidók ártatlanul akarják meghurcolni, tovább harcolnak a kiadatás ellen, a magyar bíróságok politikai irányítás alatt vannak, ezért ügyében Budapesten független és tárgyilagos ítélet nem várható.

"Ha [a május 20.-i legfelsőbb bírósági tárgyaláson] édesapám kiadatásának napját kitűzik, akkor az ügyvéd csoportunk tagjai újabb beadványokat fognak benyújtani Robert McClelland legfőbb ügyésznek és Robert Debus szövetségi belügyminiszternek (Minister for Home Affairs, a végső kiadatási döntés Debus kezében van/lesz - Jack Corn) (...) édesapám 1944 november 8.-án nem is tartózkodott Budapesten, az ügyben teljesen ártatlan és erre több bizonyítékunk is van amit megfelelő időben be is fogunk nyújtani a bíróságnak (....) az édesapám elleni "bizonyítékokat" a magyar kommunista hatóságok a kommunista időkben kényszervallatással verték ki a két "tanúból", ezért a jegyzőkönyvben leírt vallomásuk a civilizált világban hiteltelennek minősül (...) ha az ügy mégis bírósági szakaszba kerül sor, akkor fontosnak tartjuk, hogy a tárgyalásokat Ausztráliában tartsák, mert nem hisszük, hogy egy két-három fős magyarországi katonai bíróságot bármilyen szempontból össze lehetne hasonlítani egy valóban független ausztráliai bírósággal" - nyilatkozta a meghurcolt férfi gyereke.

Ernie Steiner körültekintően megfogalmazott nyilatkozatában arra gondolt, hogy szerintük a korrupt magyarországi viszonyok között a magyar ügyészségek, a bíróságok, a rendőrség és az igazságügyi szervek évtizedek óta változatlanul a mai napig is politikai irányítás alatt vannak, korrekt bírósági tárgyalásra és elfogulatlan, minden körülményt figyelembe vevő igazságos ítéletre a korábban koncepciós perek százait produkáló, a móri bankrablás és a Tánczos Gábor ügyében kiemelkedően sikeres, nagyfokú rendőri, ügyészségi és bírósági szakmai tudásról tanúbizonyságot tett, Izrael által irányított és ellenőrzött és a függetlenségét 2002-től fokozatosan elvesztett posztkommunista diktatúrába kényszerített Magyországon édesapja nem számíthat.

Az egyébként eddig minden nyilatkozatában udvarias hangot használó Steiner taktikai okokból ezúttal sem tért ki a Zentai Károly ellen egyetlen Izraelben élő "szemtanú" szavahihetőségére. Ellenben a holokauszt ürügyén soha véget nem érő kártérítéseket kikövetelő zsidó "holokauszt túlélők hiteles vallomásaira" és az üres szemű, félanalfabéta bamba rendőrterroristák bíróság előtti össze-vissza való hazudozásaira gondolva - és arra, hogy ezek többségét a bírók el is fogadták - a magyar közvéleménynek lehet némi elképzelése arról, hogy a zsidók parancsára Zentai kötelező elítélésére összetákolt budapesti statáriális bíróság és a közönség soraiban mohó szemekkel figyelő Efraim Zuroff előtt ezen a téren természetesen kiváló és pontos memóriával rendelkező Jakob Mermelstein úr Budapesten milyen elfogulatlan és valósághű szemtanúvallomást fog tenni.

Az utóbbi napokban az ausztrál médiában megjelent néhány hírmagyarázat szerint (amiket a szerepében felesleges, híreiben hiteltelen, megbízhatatlan és elfogult Magyar Távirati Iroda és a mellékvizén evezgető, naphegyi szövegeit papagájként ismételgető honi lakájmédiasereg természetesen mélyen lenyelt) erősödik annak lehetősége, hogy Zentai Károlyt az idős korára, betegségeire és leromlott általános egészségügyi állapotára - más betegségek mellett több agyvérzése volt, már ez önmagában megkérdőjelezi, hogy egy többé-kevésbé beszámíthatatlan idős embert bármilyen bíróság előtt 64 évvel ezelőtti eseményekről kikérdezzenek - való tekintettel nem fogják kiadni a zsidó hódoltsági területként elkönyvelt gyurcsányi Magyarországnak.

A kiadatás helytelensége mellett Ausztráliában érvként hozták fel, hogy a "háborús bűn, háborús bűnös, háborús bűnösség" fogalmak Magyarországon jelenleg jogilag tisztázatlanok, ezért erre való hivatkozással hazánkban valakit elítélni, hazánknak kiadni vagy más országból kiadatni nem lehet. Kérdéses az is, hogy 1 (egy) ember állítólagos megölését milyen szócsavarással lehet a jogilag még meg sem határozott "háborús bűnnek" tekinteni, és egyértelmű bizonyítékok hiányában a minden szempontból homályos körülmények miért lennének elegendőek az anyagilag már sikeresen tönkre tett agg Zentai kiutasítására és perbe fogására.

A zsidóügyi dolgokban mindig felmerülő kettős mérce érdekes és megvizsgálandó kérdés ebben az esetben is. Emlékszünk még a múltban hatalmas vihart kavart Vajda Tibor ÁVH-s őrnagyra, az ÁVH állítólag zsidó származású vizsgálati osztályvezető-helyettesére, aki a gyurcsányit megelőző rákosista diktatúrában felelős nem 1 (egy) kiválasztott fajtájú zsidó, hanem sok száz átlagos fajtájú magyar megkínzásért, agyonverésért és szörnyű kínok közötti haláláért. Nos, ő is Ausztráliában él, jómódú ausztrál állampolgárként ápolja a pudvás fogakat, rendszeresen jár Magyarországra csevegni a volt és mai ÁVÓ-s kollégákkal és a hatalomban pöffeszkedő gyerekeikkel, és Zuroff úr vadászai, hasonlóan Shlomo Morel-hez, Vajda tömeggyilkos elvtársat is elfelejtették kikövetelni a befogadó országból. Sőt, Vajda tömeggyilkos elvtárs kérésére 1996-ban a horni Magyarország belügyminisztériumában Császár elvtársnő kiadott egy hivatalos pecsétes igazolást arról, hogy az ÁVÓ-nál és utódjánál, az ÁVH-nál az 1950-es években tilos volt verni az embereket.

Egyébként a pár nappal ezelőtt hirtelen megtalált Mermelstein elvtársat már három évvel ezelőtt felfedezte Friderikusz Sándor, aki nem csak felfedezte, hanem A szólás szabadsága c. műsorában 2005 február 6.-án, Ungváry Krisztián történésszel, Zuroff zsidó fővadásszal és a Zentai Károlyt beazonosító, magát Balázs Péter legközelebbi ismerősének mondó, pofátlan, hangját eltorzító, személyazonosságát ismeretlen okból nem vállaló antifasisztával együtt Mermelsteint is szóra fakasztotta.

Egyesült Államokbeli magyar és amerikai emberjogi csoportok karöltve a magyarországi szervezetekkel és pártokkal nagy és az egész világra kiterjedő, felvilágosító jellegű internetes média kampányt szerveznek arra az esetre, ha az ausztrál kormány eleget tenne a cionista izraeli követelésnek és Charles Zentait kiadná Magyarország posztkommunista kormányának.

Efraim Zuroff úr az alábbi nyilvános elérhetőségeken fogadja a Zentai-üggyel kapcsolatos észrevételeket és jókívánságokat:

Herr Efraim Zuroff
1 Mendele Street
Jerusalem, 92147
Israel
Tel: 011-972-2-5631-273 /5
Fax: 011-972-2-5631-276
Email: swcjerus@netvision.net.il


(Az utca nevét kéretik pontosan írni, mert a Mengele Streetre érkező leveleket az izraeli posta nem továbbítja.)

(Jack Corn - Szent Korona Rádió)
Kapcsolódó