"Budaházyék bűnözők, Morvai és Gaudi bűnpártolók" - mondta Bencsik a napokban az Echo TV-ben. Nem ez az első eset Bencsik mocskolódására, az EP-választás hajrájában például pedofilbotrányba keverte Morvai Krisztinát. Az ügyről a Kuruc.info rántotta le a leplet, rámutatva, hogy az egész hazugság.
Korábbi cikkünket most előrehozzuk, a kapcsolódó cikkeknél megtalálhatják Bencsik néhány bűnének lajstromát. Aztán döntsék el, hogy a Szkítia könyvesboltokban való vásárlással támogatnak-e egy ilyen csúszómászót a jövőben is.
Korábban írtuk: A magyar könyvkiadás talán legnagyobb, nemrég elhunyt alakjának, Püski Sándornak a családi vállalkozását szeretné tönkretenni Bencsik András, aki megállíthatatlanul csökkenő példányszámú, siralmas lapja helyett inkább könyvkereskedésből szeretne megélni a jövőben.
A Bencsik-birodalom részét képező Szkítia könyvesboltok igazi zsidó érzékkel nyomulnak. Olcsók sosem voltak, és korrektségükről sem voltak híresek (nem az eladókra, inkább az üzletpolitikájukra gondolunk), azonban legújabb húzásuk vérlázító, tipikus bibsi módszer. A nagy múltra visszatekintő, a Vérmező végén lévő, Krisztina körút 26. alatti Püski Könyvesházra, bejáratott vevőkörükre rátelepedve, attól nem messze nyitottak boltot Bencsikék, holott Budán a közelben van már két másik üzletük (az egyik egy, a kommunisták által kifosztott magyar családé volt, akik máig hiába pereskednek tulajdonukért), míg Pesten (szintén közel) csak egy. A hegyvidéki Szkítia egyébként ugyanilyen parazita módszerrel nyílt meg a szintén Püski-érdekeltségi körbe tartozó Magyar Menedék Könyvesház nyakán.
A Szkítia könyvesboltok nem keverendők össze a Budaházy testvérek Szkíta kézművesboltjaival, melyekben autentikus termékek kaphatóak már jóval régebb óta.
Az alábbi linkeken a nézeteit alsógatyaként váltogató, a Traubi-tolvaj Berkowitzot ajnározó, a Magyar Gárdát gyalázó, Morvai Krisztinát pedofíliával (!!!) rágalmazó Bencsik genyóságairól olvashat. Utána pedig dönthet, támogatja-e őt a jövőben azzal, hogy a boltjában vásárol. A Szkítia helyett ajánljuk a Magyar Menedék Könyvesházat vagy a Hazai Porta könyvesboltot.
Szkítiába járni filoszemitizmus!
Kuruc.info