2019. szeptember 20., péntek, Friderika napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
19:42 Gázrobbanás történt a Kőbányai úti piacon19:18 Most meg az a baj, hogy túlságosan élethűen ábrázolják a kampósorrúakat a belgiumi jelnyelvben18:45 Hát persze hogy csak a magyar lehet rasszista: zárt kapus lesz az azeriek elleni Eb-selejtező - húszmilliós buntetés is játszik18:19 Ez egyre betegebb: gigantikus porfelhővel küzdene a klímaholokamu ellen egy nemzetközi kutatócsoport17:56 Jó sok ökörre van szüksége a Kubai Kommunista Pártnak17:23 A Mi Hazánk rendbetenné a MÁV-ot, és duplájára emelné a kalauzverő cigányok büntetését16:44 Üzemanyag-áremeléssel szállnak fel Merkelék a klímarollerre16:19 A detoxba tartó úton rugdosott egy beteget a miskolci kórház egyik beteghordója, de kirúgták15:55 Kirabolták az egyik leghíresebb és legfényűzőbb franciaországi kastélyt15:35 A csárdás és a verbunk is bekerült a szellemi kulturális örökség nemzeti jegyzékébe14:54 Jórészt adóforintjainkból felépített francia csigazabáltató üzem átadásán büszkélkedtek a szabolcsi Fidesz-prominensek14:23 Történelmi tartozást egyenlítettek ki a sógorok: állampolgárságot kaphatnak a "nácizmus által elüldözött" zsidók13:39 Egy fekete állat akart besurranni egy házba Észak-Franciaországban13:05 A Huawei bemutatta az első Google-mentes okostelefonját12:28 Nem a megfelelő unokából csinált milliomost egy újbudai nagymama
24 óra legolvasottabbjai

Zsidóbűnözés, Extra ::

Ismét Morvait és Budaházyt mocskolja Bencsik - ne vásároljunk a Szkítia könyvesboltokban!

Reklám

"Budaházyék bűnözők, Morvai és Gaudi bűnpártolók" - mondta Bencsik a napokban az Echo TV-ben. Nem ez az első eset Bencsik mocskolódására, az EP-választás hajrájában például pedofilbotrányba keverte Morvai Krisztinát. Az ügyről a Kuruc.info rántotta le a leplet, rámutatva, hogy az egész hazugság.
Korábbi cikkünket most előrehozzuk, a kapcsolódó cikkeknél megtalálhatják Bencsik néhány bűnének lajstromát. Aztán döntsék el, hogy a Szkítia könyvesboltokban való vásárlással támogatnak-e egy ilyen csúszómászót a jövőben is.
Korábban írtuk: A magyar könyvkiadás talán legnagyobb, nemrég elhunyt alakjának, Püski Sándornak a családi vállalkozását szeretné tönkretenni Bencsik András, aki megállíthatatlanul csökkenő példányszámú, siralmas lapja helyett inkább könyvkereskedésből szeretne megélni a jövőben.
A Bencsik-birodalom részét képező Szkítia könyvesboltok igazi zsidó érzékkel nyomulnak. Olcsók sosem voltak, és korrektségükről sem voltak híresek (nem az eladókra, inkább az üzletpolitikájukra gondolunk), azonban legújabb húzásuk vérlázító, tipikus bibsi módszer. A nagy múltra visszatekintő, a Vérmező végén lévő, Krisztina körút 26. alatti Püski Könyvesházra, bejáratott vevőkörükre rátelepedve, attól nem messze nyitottak boltot Bencsikék, holott Budán a közelben van már két másik üzletük (az egyik egy, a kommunisták által kifosztott magyar családé volt, akik máig hiába pereskednek tulajdonukért), míg Pesten (szintén közel) csak egy. A hegyvidéki Szkítia egyébként ugyanilyen parazita módszerrel nyílt meg a szintén Püski-érdekeltségi körbe tartozó Magyar Menedék Könyvesház nyakán.
A Szkítia könyvesboltok nem keverendők össze a Budaházy testvérek Szkíta kézművesboltjaival, melyekben autentikus termékek kaphatóak már jóval régebb óta.
Az alábbi linkeken a nézeteit alsógatyaként váltogató, a Traubi-tolvaj Berkowitzot ajnározó, a Magyar Gárdát gyalázó, Morvai Krisztinát pedofíliával (!!!) rágalmazó Bencsik genyóságairól olvashat. Utána pedig dönthet, támogatja-e őt a jövőben azzal, hogy a boltjában vásárol. A Szkítia helyett ajánljuk a Magyar Menedék Könyvesházat vagy a Hazai Porta könyvesboltot.
Szkítiába járni filoszemitizmus!
Kuruc.info
Reklám


Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Dossziék

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2019 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready