Bezár!
2020. augusztus 8., szombat, László, Zádor napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
16:43 Aláírást gyűjt a Mi Hazánk a karácsonyi autósüldözés ellen16:25 Ukrajna és a Krím közé állhat a koronavírus is16:07 Kezdődik a parlagfűszezon15:48 Tovább nőtt a napi esetszám Csehországban15:32 Ökológiai vészhelyzetet hirdettek Mauritiuson a zátonyra futott japán hajó miatt15:17 Gőzerővel irtják az esőerdőket Brazíliában, de az alelnök ebben is talált valami biztatót15:05 Robbanás áldozata lett a holland nagykövetné is - Közel félszáz embert még keresnek Bejrútban14:53 Repült a Nehéz Kő árbevétele a csillagos égig14:13 Visszanyalt a chicagói fagyi13:58 Ha humanisták lennénk, ilyen KFC-be vezető összkomfortos alagutat ásnánk az illegálisoknak a gúnyhatáron13:40 A japánmaszk az új spanyolviasz - evés közben is használható csúcstechnika13:23 Városi gyűlést bombázott le a szaúdi vezetésű koalíció Jemenben13:01 Trump is részt vesz a Libanon megsegítésére szervezendő videós donorkonferencián12:43 Kettétört landolás közben egy repülőgép Indiában - másfél tucatnyi halott12:28 Aggódik a járványhelyzet miatt a német közegészségügyi intézet
24 óra legolvasottabbjai

Zsidóbűnözés, Extra ::

Ismét Morvait és Budaházyt mocskolja Bencsik - ne vásároljunk a Szkítia könyvesboltokban!

Reklám

"Budaházyék bűnözők, Morvai és Gaudi bűnpártolók" - mondta Bencsik a napokban az Echo TV-ben. Nem ez az első eset Bencsik mocskolódására, az EP-választás hajrájában például pedofilbotrányba keverte Morvai Krisztinát. Az ügyről a Kuruc.info rántotta le a leplet, rámutatva, hogy az egész hazugság.
Korábbi cikkünket most előrehozzuk, a kapcsolódó cikkeknél megtalálhatják Bencsik néhány bűnének lajstromát. Aztán döntsék el, hogy a Szkítia könyvesboltokban való vásárlással támogatnak-e egy ilyen csúszómászót a jövőben is.
Korábban írtuk: A magyar könyvkiadás talán legnagyobb, nemrég elhunyt alakjának, Püski Sándornak a családi vállalkozását szeretné tönkretenni Bencsik András, aki megállíthatatlanul csökkenő példányszámú, siralmas lapja helyett inkább könyvkereskedésből szeretne megélni a jövőben.
A Bencsik-birodalom részét képező Szkítia könyvesboltok igazi zsidó érzékkel nyomulnak. Olcsók sosem voltak, és korrektségükről sem voltak híresek (nem az eladókra, inkább az üzletpolitikájukra gondolunk), azonban legújabb húzásuk vérlázító, tipikus bibsi módszer. A nagy múltra visszatekintő, a Vérmező végén lévő, Krisztina körút 26. alatti Püski Könyvesházra, bejáratott vevőkörükre rátelepedve, attól nem messze nyitottak boltot Bencsikék, holott Budán a közelben van már két másik üzletük (az egyik egy, a kommunisták által kifosztott magyar családé volt, akik máig hiába pereskednek tulajdonukért), míg Pesten (szintén közel) csak egy. A hegyvidéki Szkítia egyébként ugyanilyen parazita módszerrel nyílt meg a szintén Püski-érdekeltségi körbe tartozó Magyar Menedék Könyvesház nyakán.
A Szkítia könyvesboltok nem keverendők össze a Budaházy testvérek Szkíta kézművesboltjaival, melyekben autentikus termékek kaphatóak már jóval régebb óta.
Az alábbi linkeken a nézeteit alsógatyaként váltogató, a Traubi-tolvaj Berkowitzot ajnározó, a Magyar Gárdát gyalázó, Morvai Krisztinát pedofíliával (!!!) rágalmazó Bencsik genyóságairól olvashat. Utána pedig dönthet, támogatja-e őt a jövőben azzal, hogy a boltjában vásárol. A Szkítia helyett ajánljuk a Magyar Menedék Könyvesházat vagy a Hazai Porta könyvesboltot.
Szkítiába járni filoszemitizmus!
Kuruc.info
Reklám


Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2020 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready