Egy buli után az áldozat kisétált a strandra, hogy megkeresse a társaság többi tagját, de egy "menekültet" talált, aki megerőszakolta.
A rendőrség elfogott egy szenegáli férfit, aki Ferragosto idején (Nagyboldogasszony napja, az augusztus 15. körüli hosszú hétvége - ford. megj.) a gyanú szerint megerőszakolt egy húszéves lányt.
A feltételezett tettest a romagnai strandszakaszon az elmúlt öt napban (az Il Giornale cikke augusztus 20-án jelent meg - a szerk.) elkövetett három brutális nemi erőszak egyikének elkövetésével vádolják. Egy bulit követően az áldozat kiment a strandra, hogy megkeresse a többieket, de egy bevándorlóba botlott, aki megerőszakolta. A húszéves monzai lány feltételezett támadója, a 27 éves szenegáli, Seck Massow legálisan tartózkodik Olaszországban. A négert egy a rimini partszakaszon járőröző rendőri különítmény fogta el, néhány méterre a 106-os fürdőhelytől.
Zoom
Az elfogott személy megfelel a lány által a gyorsjárőrökkel közölt személyleírásnak: piros pólót és fekete nadrágot, visel, szakálla és befont haja van, északi akcentussal beszél. A fiatal bevándorló Novarában nőtt fel, és tökéletesen beszél olaszul. A letartóztatott személyt Paolo Gengarelli ügyészhelyettes utasítására börtönbe szállították.
A lány rendőröknek tett vallomása szerint a megismerkedésük még beleegyezésen alapult, olyannyira, hogy kölcsönadta az adókártyáját a szenegálinak, hogy cigarettát tudjon vásárolni. A lány – aki valószínűleg alkohol hatása alatt állt – csak ezután ébredt tudatára, hogy nem akar szexuális kapcsolatot létesíteni, és másnap reggel zavarodottan, riadtan bement a kórházba. A szenegáli, aki az ünnepi hétvégére érkezett a riviérára, ezekben a napokban a szabadstrandon aludt, nem messze a bűncselekmény színhelyétől.
(Kuruc.info - Il Giornale nyomán)