2020. szeptember 30., szerda, Honória napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
22:34 "Megvédjük az édesanyákat az LMBTQP-szörnyektől!" - Toroczkai tüntetésre hív22:21 Vádat emeltek a portugál bevándorlási hatóság három munkatársa ellen, amiért halálra vertek egy ukrán férfit22:05 Vészhelyzet lép érvénybe Felvidéken21:50 Mindössze négy év fogházat kapott Molnár Ricsi - haza is engedték, mert amúgy is csak néhány hónapot kellene letöltenie21:36 EP-alelnök: "ki kell éheztetni pénzügyileg" Lengyel- és Magyarországot21:22 A Klubrádió és a 168 Óra nem lesz többé fegyver Slomó kezében az antiszemitizmus elleni harchoz20:55 A népmese napjára időzítve...20:42 Azerbajdzsán izraeli harci eszközökkel támadja az örményeket20:24 Az amerikai média egyöntetűen negatívan ítélte meg Trump és Biden első elnökjelölti vitáját20:12 Daganat vitte el a homokost, aki a világon elsőként gyógyult meg a HIV-fertőzésből19:52 Edzett, fehér, heteroszexuális férfiak üzentek a négygyermekes magyar családanyákat fenyegető férgeknek19:31 Bíróság elé állították az Audi igazgatótanácsának volt elnökét18:44 Tényleg nincs megállás? Már felolvasást is tartanak gyerekeknek a buzeráns királyfikról18:22 Drogos hulladékok a Nyugati téren: a faroklengetés rendben van, de a videózás sérti a jogaikat18:06 Az oláh szenátus vörös többsége ismét megszavazta a Trianon-törvényt
24 óra legolvasottabbjai

Külföld, Extra :: :: Hozzászólások

Izraelben már férfi nemi szerv alakú lufikkal is követelik Netanjáhu távozását

Reklám

Először augusztus elején, majd legutóbb szombaton este emeltek magasba férfi nemi szerv alakú, nagy méretű léggömböket a Binjámin Netanjáhu izraeli miniszterelnök távozását követelő tüntetők. Az egyik, egyértelműen Netanjáhut jelképező léggömbre a tüntetők ezt írták: Gyere, Szúrele, megyünk! (Szúrele, a Sára jiddis változata – H. J.) A Likud párt parlamenti képviselőnői az ügy megtárgyalására ma kérték a nők védelmével foglalkozó parlamenti bizottság összehívását – írja a Válláh!Hádásot izraeli hírportál.
Zoom
„Gyere, Sárika, megyünk! (fotó: Reuvén Castro)
Amint arról mi is hírt adtunk, szombat este Jeruzsálemben tömegtüntetés volt Binjámin Netanjáhu miniszterelnök Balfour utcai rezidenciája előtt. A tüntetők egy csoportja, akárcsak korábban, augusztus elején férfi nemi szerv alakú léggömböt tartott a levegőben, amelyre ez volt írva: „Gyere, Sárika, megyünk!” (Bói Szúrele, holhim!). A megszólított személy nem más, mint Szárá Netanjáhu, a miniszterelnök felesége. Az eset megvitatására a kormányzó Likud párt parlamenti képviselőnői ma kérték a nők társadalmi helyzetének javítására felállt parlamenti bizottság összehívását.
Zoom
Több nemi szerv alakú léggömböt is magasba emeltek (fotó: Fb)
A tüntetésen több férfi nemi szerv alakú lufit is magasba emeltek, s mindegyiken egy-egy kormány-, illetve Netanjáhu-ellenes fölirat volt olvasható. A likudos politikusnők a parlamenti bizottsághoz eljuttatott levélben azt állítják, hogy a léggömbök eregetői durva szexuális agresszivitást követtek el. A kormánypárti képviselőnők egyben bírálták a nők érdekeit képviselő, általában baloldali szervezeteket is, amiért azok nem ítélték el a léggömböket magasba emelő kormányellenes tüntetőket. Az léggömböket magasba emelők ellen időközben rendőrségi följelentés is történt.
H. J. – Kuruc.info
Kapcsolódó:
Reklám
Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2020 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready