2020. december 2., szerda, Melinda, Vivien, Aranka napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
22:55 A HírTV nézői nem értik, mi a baj szegény Jóskával, hiszen ő csak a gyülekezésre vonatkozó szabályokat sértette meg22:35 Amerikai igazságügyi miniszter: nincsenek bizonyítékok kiterjedt választási csalásra22:24 Szudán mégsem írná alá a békeegyezményt Izraellel - Trumpék ugyanis nem szolgáltatják a beígért baksist21:47 Exkluzív: Szájer József elmagyarázta, mit értettek félre a rendőrök21:03 Szijjártó szolidaritást kért a NATO tagállamaitól a kárpátaljai magyarüldözés ügyében - azt várhatjuk20:29 Egy színésznő közölte, hogy mostantól inkább nem is leszbikus, hanem "transznemű", és Elliot a neve19:58 Most éppen a himnuszunk miatt hurcolnak meg kárpátaljai magyarokat - Zelenszkij pártjának köszönhetően19:36 Kemény kérdés Orbánhoz: ekkora nagy Kifejlesztett országban miért nem tudják kikutatni ezt a vírust?!19:05 Már "hazajárnak" Úzvölgyébe a megszállók: az Erdély-rablást is ott ünnepelték, s üzentek Magyarországnak is18:42 Toroczkai: 30 nap elzárást kaptam18:07 Tiltott drogos-buzeráns orgián vett részt a "polgári-konzervatív" Szájer - véres kézzel, az ereszcsatornán menekült a rendőrök elől a brüsszeli buzibárból17:01 Tömegbe hajtott egy autós a németországi Trierben, halottak is vannak16:55 Leszállt a Holdra a Csang'o-5 kínai űrszonda16:06 Elégették a trianoni diktátumot; legyen ünnepnap a második bécsi döntés évfordulója!14:42 A hollandok korlátozni próbálták a transzkreatúrák szaporodását - most bocsánatot kérnek, és kártérítést fizetnek
24 óra legolvasottabbjai

Külföld, Holokamu :: :: Hozzászólások

Irán újabb holokarikatúra-kiállítással teszteli Macron szólásszabadság iránti toleranciáját

’Áli Hámenei, Irán legfőbb vallási vezetője Twitteren kérdezte meg a franciákat: miért számít börtönbüntetéssel járó bűncselekménynek a holokausztcáfolás, miközben Mohamed prófétát a szólásszabadságra hivatkozással büntetlenül lehet sértegetni? Emmanuel Macron francia elnöknek a Mohamed-karikatúrákkal kapcsolatos megengedő álláspontjára válaszként Teheránban újabb holokausztkarikatúra-kiállítás nyílik – írja a jcpa.org.il hírportál.
A Mohamed-karikatúrák kiváltotta vitába a szunnita muszlim Ankara után a sí’ita Teherán is a legmagasabb politikai szinten reagált. ’Áli Hámenei, Irán legfelsőbb vallási vezetője twitteres levelében Emmanuel Macron francia elnök ezzel kapcsolatos véleménynyilvánítása után a francia népnek perzsa és francia nyelven egyaránt fölteszi a kérdést: "Miért számít bűncselekménynek az, ha valaki kifejezi kétségeit a zsidó holokauszt megtörténtével kapcsolatban? Miért van az, hogy az, aki leírja ezeket a kétségeit, azt börtönbe zárják, miközben megengedett a Próféta sértegetése?"
Zoom
Áli Hámenei francia nyelvű kérdése a franciákhoz
’Áli Hámenei fenti és a twitteres levelében feltett további kérdéseire francia részről még nem érkezett válasz.
A muszlim ideológia terjesztésével foglalkozó Október 26. nevű iráni szervezet közben bejelentette, hogy Emmanuel Makron francia elnök legutóbbi megnyilatkozásaira válaszként a holokauszttal kapcsolatos újabb karikatúra-kiállítás nyílik Teheránban. Mász’úd Sodzá’i Tabatabai, az Október 26. szervezet vizuális művészeti osztályának vezetője a tervezett kiállítással kapcsolatban elmondta: "Franciaország, figyelmen kívül hagyta a több mint másfél milliárd muszlim jogait, s a jelek szerint a muszlimoknak szembe kell nézni az iszlámgyűlölettel, a fajgyűlölet szításával. A most induló sorozattal hadat üzenünk a holokauszt-propagandának: minden iszlámellenes karikatúrára válaszképpen a közösségi oldalakon tíz holokauszttal kapcsolatos karikatúrát teszünk közzé, s kíváncsiak leszünk, hogy a szólásszabadság nevében ezekkel a karikatúrákkal szemben mekkora toleranciát tanúsít majd Emmanuel Macron és mások."
Zoom
Áli Hámenei perzsa nyelvű kérdése a franciákhoz
A Máhmúd Áhmedinezsád volt iráni elnök irányította Vátán-e Emrúz (وطن امروز –Szülőföld Ma) című perzsa nyelvű napilap címoldalán közben nem más, mint maga Iblisz, a Koránban említett legfőbb gonosz képe látható. Pontosabban: Iblisz Párisz (إبليس باريس), a Párizsi Ördög, alias Emmanuel Macron.
Zoom
H. J. – Kuruc.infoFriss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2020 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready