Bezár!
2021. március 6., szombat, Leonóra napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
09:53 Mianmari puccs: országszerte folytatódtak a tüntetések - Rangunban mentősöket vertek a rendőrök09:28 A CSU-elnök szerint az EPP nem jobboldali párt, ezért megszüntetné a Fidesz tagságát is09:08 Hétezer fölött az új fertőzöttek száma Magyarországon 08:42 Állami támogatás nélkül újította fel lakását egy vállalkozó kedvű párocska08:21 A lengyelek 92 százaléka katolikusnak vallja magát, de a fiatalok körében nem biztató a tendencia07:58 Saját gyereküknek is adtak kábítószert a most lekapcsolt szegedi drogdílerek07:39 Eddig 116 millió embert fertőzött meg a kínai vírus07:29 Lemondott a paraguayi egészségügyi miniszter 01:49 A rettegés nem kezdődhet túl korán: már három hónapos korban rá lehet lépni a rasszista útra - és idejekorán lépni is kell emiatt01:17 Katolikus püspökök intenek: kerüljük a Johnson & Johnson koronavírus elleni vakcináját00:38 Orosz hadihajó és szíriai kormányerők lőtték a törökbarát milíciákat Aleppó tartományban00:20 Sajátságos "nemzetben gondolkodás", avagy a határvonal mégsem ott van, ahol mondják23:49 Az ügyészség szerint sem gyaláz nemzeti jelképet a melléje kihelyezett deviánspropagandista rongy23:20 Olasz halálozási statisztika: 15,6 százalékkal haladták meg a tavalyi adatok az előző öt évét23:05 Közzétette a kormány a bővített bértámogatásra jogosult ágazatok listáját
24 óra legolvasottabbjai

Külföld, Videók :: :: Hozzászólások

Seattle: csak úgy fejbe rúgott két fehér nőt a néger

Reklám

Tracy Roberts egy fehér nő, aki az Egyesült Királyságból származik, de az amerikai Seattle-ben él közösségszervező önkéntesként és ápolónővérként. 2021. január 7-én a 4. sugárút és a Blanchard utca kereszteződésénél virágokat ültetett a járda szélén álló fa tövébe. Miközben négykézláb dolgozott, egy arra sétáló 19 éves fekete férfi hátulról megközelítette, fejbe rúgta, majd továbbsétált. Amikor a földön vonagló nőt kórházba szállították, kiderült, hogy tíz törést szenvedett el, többek között az arccsontjában, az orrán, az arcüregében, valamint a szemgödrében.
A nem hiába születettnek volt már egy ilyen bűncselekmény a rovásán. Egy nappal korábban, azaz január 6-án a King megyei buszjáraton felállt az ülésből, majd hátulról fejbe rúgott egy ülő fehér nőt. Ez a nő is súlyos agyrázkódást szenvedett. A rendőrség elmondása szerint az áldozat annyira megdöbbent a történteken, hogy csak másnap értesítette őket.
A rendőrség által nyilvánosságra hozott videók alapján egy betelefonáló azonosította a gyanúsítottat, akit letartóztattak és kihallgattak.
Szeretném felhívni a figyelmet arra, hogy a KIRO 7 News által leközölt anyagban polkorrekt módon enyhíteni próbálták a dolgot azzal, hogy a támadásokat véletlenszerűnek nevezték. A józan gondolkodású ember viszont látja, hogy nem véletlen támadásokról volt szó, hiszen a két áldozatnak van közös jellemzője: mindketten fehér nők. Azt is pontosan tudjuk, hogy fordított faji felállás esetén az egész média nem véletlen támadásokról beszélne, hanem rasszista támadásokról bömbölne, heteken-hónapokon keresztül napirenden tartva az ügyet.
Oka van annak, hogy a tapasztalt amerikaiak ismerik ezt a számot: 13/50. Ez arra utal, hogy a lakosság csak 13%-a fekete, viszont ők követik el a bűncselekmények több mint 50%-át.
Oka van annak, hogy a tapasztalt amerikaiak így beszélnek: „Around blacks never relax!” (Kb. „Ha ott a feka, légy kész a harcra!”)
(Hidra - Kuruc.info)Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Szavazás

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2021 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready