Bezár!
2021. március 5., péntek, Adorján, Adrián napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
18:03 Dobrev Klára koronavírusos, lázas, a feje is fáj - és éppen most volt országjáráson a haveroknál17:46 Svédországi afgán késelő: dühromai, többszörösen büntetett előéletű "menekült" - jöhetnek a mentális zavarok és az elmeorvos17:31 Uniós biztos: csak az Európai Unió és az Egyesült Államok képes ellátni vakcinával a világot, de nem árt a keleti rendelés17:15 Ukrajna engedélyezni készül a kettős állampolgárságot, de az számos pozícióból kizárást eredményezhet16:56 Megjelent a lezárási rendelet - annál több a kivétel, mint amivel Gulyás riogatott16:32 A katolikus templomokat nem zárják mindenhol, az evangélikus püspökök zárást javasolnak16:07 Öt és fél fegyházat kapott egy Ferihegyen fogott brazil kokainfutár15:29 Mi Hazánk: a kormány nem az út szélén hagyta a magyar egészségügyet, hanem az utat szedte fel előtte!15:19 Hongkongi választásireform-terv: "hazafias népfront" fog segíteni a Pekingnek legmegfelelőbb jelöltek kiválásztásában14:45 Oltóanyaggyártásról tárgyalt Orbán a belső piacért felelős uniós biztossal14:27 Repülőgép-eltérítést akadályoztak meg Iránban14:11 Annyira a terv szerint halad az oltási program, hogy a hétvégi tömeges vakcinálást elhalasztják13:46 Ha a Covid és a lezárás nem lenne elég, a bulinegyedet még Niedermüller is sújtja13:12 Japán modellezés: mégsem segít túl sokat a második maszk12:49 A Harcos ajánlata (x)
24 óra legolvasottabbjai

Külföld :: :: Hozzászólások

Végre az Unilever is belátta, hogy nem lehet nemváltás nélkül élni

Reklám

A Magyarországon és Romániában is jelentős globális cégcsoportnak számító Unilever ma bejelentette, hogy ezentúl jobban elkötelezi magát az LMBTQ, a transzneműek és a bevándorlók mellett – írja az Erdély.ma hollandiai munkatársa a helyi sajtóhírekre hivatkozva.
Az Unilever a következő években teljes mértékben el fog köteleződni a sokszínűség és a másság befogadása mellett. Habár világszerte hasonló számú női és férfi menedzser dolgozik náluk, a brit multinacionális vállalat úgy gondolja, hogy van még hová fejlődni. Azt tapasztalják, hogy különösen a fogyatékkal élők, az LMBTQ+ közösség tagjai és az etnikai kisebbségek nem érzik jelenleg eléggé otthon magukat az Unilevernél.
Az élelmiszergyártó most egy sor intézkedést hoz annak érdekében, hogy a “színtelen-szagtalan” vállalatból a szivárvány minden színében tündöklő otthonná váljon. Ezek után az Unilever “Gender Transition Policy”-t, vagyis "szabad nemváltást" elfogadó környezetet biztosít az alkalmazottai számára. A "nemet váltó" embereket ezentúl segítik és védik, többletszabadságot és útmutatást kapnak az “átmenet” során. Közvetlen kollégáikat egy speciális képzésre küldik, hogy megtanulják tiszteletben tartani munkatársuk döntését.
Az Unilever a külvilág felé is változni akar. Például 2025-ig évente legalább 2 milliárd eurót költenek olyan beszállítókra, ahol az “alulreprezentált csoportokból származó emberek” dolgoznak. Az Unilever reklámjai ezentúl több kisebbségivel jelennek meg, mint egy átlagos UNICEF-reklám.
Az Unilever természetesen elkötelezett a menekültek iránt is. A nemzetközi vállalat tavaly nem kevesebb mint két (2!) menekültnek tudott munkát találni, és 14 (!) menekültnek tudtak szakmai gyakorlatot ajánlani.
Az Unilever céljai közt szerepel az is, hogy minden beszállító partnere tisztességes életet tudjon élni. Az Unilever kenyai partnerei ennek majd biztosan nagyon örülnek. (2020. július 30-án ugyanis 218 jelenlegi és volt kenyai teatermesztő tett feljelentést az Unilever ellen az ENSZ emberi jogi testületeinél a nemzetközi emberi jogok tiszteletben tartásának elmulasztása miatt.)Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Szavazás

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2021 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready