Tizennégy éves kislánnyal próbált összejönni Alekosz. A lumpenproletárok sztárja üzenetekkel zaklatta a gyermeket, aminek a rendőrség vetett véget. A tini szülei ugyanis feljelentés tettek.

Két évvel ezelőtt Alekosz egy táncelőadáson meglátott egy kislányt, aki azonnal felkeltette a figyelmét. A görög valósághős nem tudta lecsillapítani felébresztett férfiúi vágyát, azonnal felvette a lánnyal a kapcsolatot az egyik legismertebb közösségi oldalon.
„Tudom, hogy kicsit fiatal vagy hozzám, de láttalak táncolni. Nagyon megtetszettél nekem! Szeretnék egy olyan barátnőt, mint te! Légy a párom, ha tetszem neked is! Ha zavar a korkülönbség, akkor nem avatunk be senkit sem az első időkben” – szólt az akkor harmincegy éves érdi férfi első bizalmas levele.
A tini – nevezzünk M.-nek – viszolyogva hárította el az akkor még ismeretlen Alekosz közeledését, de az tovább bombázta üzeneteivel. „Netán túl kezdetleges a fantáziád ahhoz, hogy értsd, hogy mit szeretnék és hogyan?... Csak tetszel és szerettem volna összejönni veled!” – reagált Alekosz a visszautasításra. Erre már a kislány felháborodott édesanyja válaszolt, felszólítva, hogy hagyja abba az írogatást, vagy a rendőrséghez fordul zaklatás miatt. Alekosz támadással reagált, megemlítve, hogy amennyiben zaklatással gyanúsítják meg, bírósághoz fordul, majd duzzogva visszavonult: már nem is akarja megismerni a tinédzsert.
A szülők azonban nem bíztak Alekoszban, ezért még jobban odafigyeltek gyermekükre.
– Hetekig rettegtek, hogy mi fog történni a kislányukkal, ezért mindenhová elkísérték. Elmentek érte az iskolába, a táncedzésekre, hogy ne legyen semmi baj – árulta el egy neve elhallgatását kérő pedagógus. A lapunkhoz eljuttatott dokumentumok szerint ezzel egy időben a szülők gyermekükkel együtt rendőrségi bejelentést tettek, attól tartva, hogy Alekosz „nem csak M-et kereste meg ajánlattal, hanem más lányokat is”. Az üggyel kapcsolatban az Érdi Rendőrkapitányság Közrendvédelmi Osztálya 2009 decemberében meghallgatta Nagy Alekoszt is, majd felszólította, hogy a bejelentésben részletezett viselkedésétől álljon el. Erre a férfi ígéretet tett.
Bár az ügy teljes dokumentációja a Bors szerkesztőségének birtokában van, szerettek volna lehetőséget adni Alekosznak a reagálásra, de mivel jelenleg éppen az ÖsszeEsküvők című valóságshow-ban szerepel, nem tudták elérni.