Brutális szexuális erőszak sokkolta Alsó-Szászország fővárosát, Hannovert. A német nagyvárosban egy 25 éves diáklányt becstelenített meg egy 37 esztendős betolakodó, és közben azt üvöltötte: Insallah, azaz „Allah így akarja!”. A mohamedán barbár hajnali öt órakor támadt a lányra egy sötét mellékutcában, miután az távozott egy diszkóból. A földre döntötte, és megerőszakolta. Az egyébként algériai "menekült", aki csaknem megölte a lányt, az aktus után nem átallotta megkérdezni áldozatától, hogy élvezte-e.

"Tört németséggel megszólított, ráérek-e, de még mielőtt válaszolhattam volna, már be is rángatott a karomnál fogva egy kis utcába" – emlékezett vissza a bíróságon az egyetemista. "Azt mondta, szexet akar. Kiabálni próbáltam, de befogta a számat. Volt nálam paprika spray, megpróbáltam lefújni, de elvette tőlem, és ő használta rajtam. A földre lökött, és megpróbálta lehúzni a nadrágomat, ám nem sikerült neki. Rám üvöltött, hogy vegyem le magam."
A lány, akit a Daily Mail cikkében Larának neveznek, úgy próbált időt nyerni, hogy könyörögni kezdett - a személyiségi jogai miatt csak Rhedának hívott - támadójának, hogy hagyja békén; hátha valaki majd segítségére siet. De senki nem jött, és amikor ismét sikoltani próbált, a mohamedán vadember ütni kezdte az arcát, majd újra lefújta gázspray-jel. A Zsohár-kedvenc addig verte a lány fejét a földhöz, hogy csaknem elvesztette az eszméletét - azt hitte, eljött a vég.
"Kezével befogta a számat és az orromat, fuldokolni kezdtem. Ekkor jeleztem neki, hogy megadom magam, azt csinál velem, amit akar, csak engedjen lélegezni" - áll a lány drámai vallomásában.
Zoom
Ezután a vadállat megerőszakolta Larát. Közben magában beszélt és újra és újra azt kiáltozta, hogy "Allah így akarja!" (szó szerint: ha Allah akarja - ان شاء الله).
A megbecstelenítés után még volt pofája feltenni a kérdést az új európainak, hogy a lánynak is jó volt-e, élvezte-e az együttlétet.
"Soha nem gondoltam volna, hogy ilyesmi velem is megtörténhet. Egyszerűen fel sem tudtam fogni. Azt hittem, meg fogok halni" - mondta megtört hangon a bíróság előtt a 25 éves egyetemista lány.
Szegény algériai menekült jó muszlim szokás szerint persze letagadta az erőszakot, de a rasszista DNS-teszt igazolta bűnösségét.
Perge Ottó - Daily Mail nyomán
Frissítés: Nem ez volt Allah engedelmes szolgájának első támadása
Kapcsolódó: