A Távol-Keletre menekülne a felelősségre vonás elől a Szent Koronát gyalázó Varga Viktor, hogy új életet kezdjen. A televíziónézők előtt fején a Szent Korona másolatával mezítelenre vetkőző "celeb" ráadásul azt a Thaiföldet választaná utazása céljául, amellyel hazánknak - mily meglepő - nincs kiadatási egyezménye.
Nem ez lenne az első eset, hogy valamely balliberális véglény menekülőre fogja a dolgot. Az ismert zugügyvéd, Dániel Péter 2013 őszén alijázott Izraelbe. A 2012 májusában a Kerekiben felállított Horthy-szobrot festékkel leöntő Dánielt rágalmazással vádolták meg, miután "bableveses kurvaként" emlegette Wittner Máriát.
A zsidó ügyvéd hiába keltette a hangulatot a per kezdetétől kezdve folyamatosan az állítólagos üldözéséről szóló mesékkel, hozzátéve azt is, nem biztos, hogy megvárja az eljárás végét. Futni hagyták, csak akkor adták ki ellene az elfogatóparancsot, amikor az idézés ellenére nem jelent meg a tárgyaláson.
A Dániel nevű köztörvényes a gójok adóforintjait is rendkívüli mértékben igénybe vette. 2012. május 20-án az Andrássy úti Liberális Klubban haknizott fajtársai előtt, eközben BRFK munkatársai 610 000, a Készenléti Rendőrség munkatársai 1 millió forintért kerülgették. 2012. június 17-én a Hősök terén baloldali és úgynevezett antifasiszta csoportok az ő vezetésével tüntettek. A részleteket 2022. 6. 1.-ig titkosította a bűnpártoló rendőrség, de a költségekre vonatkozó adatokat lelkes civilek közérdekű adat formájában kikérték. Eszerint a BRFK-nak 1 millió 745 ezer forintjába került a biztosítás, amihez ha hozzácsapjuk a Készenléti Rendőrség költségeit, akkor röpke egy hónap alatt 5 milliónál vagyunk.
A meztelenkedő művészlélek dánieli mélységekbe még talán nem süllyedt, hogy mennyire nem viselték meg a joggal felháborodott reakciók, azt az is mutatja, hogy a napokban még szűz lányok ágyba csalásáról nyilatkozott a minden mocsokra vevő honi bulvár sajtónak.
Mindenesetre Varga körül szorulhat a hurok, a nagy port kavart akciója nyomán Vona Gábor, a Jobbik elnöke is megszólalt, Ander Balázs, Somogy megye jobbikos országgyűlési képviselője pedig levélben fordult Barcs polgármesteréhez, hogy Varga Viktort ne engedjék fellépni a településen.
A múlt héten a Jobbik a Szent Korona kép ábrázolásának védelmében nyújtott be törvénymódosító javaslatot (T/2266). Sneider Tamás, az Országgyűlés alelnöke pedig sajtótájékoztatóján részletesen kifejtette, miért szükséges a Szent Korona képmását is védeni.
Hogy forradalmi kormányunk statisztaként, bársonyszékekből szemléli, ahogy az esetleges büntetőjogi felelősség elől ismét a nemzeti büszkeségünket lábbal tipró személy hagyja el az országot, hogy aztán jobb esetben a közösségi portálokon folytathassa a gyalázkodást, vagy ezúttal akár egy lakhelyelhagyási tilalommal elejét veszi a felelősség alóli kibújásnak, az rövidesen kiderül. Mindenesetre tippünk már most lenne.
(Olvasónktól)