Bezár!
2021. január 27., szerda, Botár napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
08:07 Holtan találtak egy embert egy Fóton kigyulladt házban07:45 Nevelt fia udvarán volt elásva az eltűnt bárnai férfi holtteste07:32 Gyorsan nő a külföldi vendégmunkások száma Csehországban06:49 Tízezer orvost és ápolót toboroz az olimpiára a japán kormány22:40 Bulgária meghosszabbította a rendkívüli járványügyi helyzetet22:16 Putyin és Biden megvitatta az orosz-amerikai kapcsolatok rendezését21:48 Az amerikai ENSZ-nagykövet felszólította a zsidókat, hogy fejezzék be a megszállást és a telepépítést21:19 Donáth Anna volt tanácsadója szerint simán bejut a parlamentbe a Mi Hazánk20:53 Döghús, szexuális zaklatás, kínzás, verés - egyetlen történetben az eltérő kultúra gyerekszeretete20:48 Görögországban betiltották a százfősnél nagyobb tüntetéseket20:35 Közös vállalatot alapít a Mészáros Csoport és a Stadler20:08 Vérontást ígérnek Szijjártó kijevi látogatására az "ukrajnai hazafiak"19:42 A fehérgyűlölet legújabb áldozata19:29 Börtönbe küldenék a lezárásellenes tüntetőket Hollandiában19:14 "Oltakozásbűnözésbe" keveredett a gyöngyösi polgármester, de már megbánta
24 óra legolvasottabbjai

Extra ::

"Jogsegélyt ajánl a Kuruc.infónak a TASZ" - nem kérünk belőle

Reklám

Az MTI híre:
Ingyenes jogsegélyt ajánl fel a kuruc.info szerzőjének, illetve felelős szerkesztőjének a Társaság a Szabadságjogokért (TASZ).

A TASZ szerdai, az MTI-hez eljuttatott közleményében emlékeztettek, hogy szerdán a bíróság első fokú határozatában elrendelte egy, a kuruc.infón 2013-ban megjelent "holokauszttagadó" cikk hozzáférhetetlenné tételét. "A TASZ egyaránt vitatja a holokauszt tagadását tiltó büntetőjogi tényállás és az internetes tartalmak széles körű blokkolását lehetővé tévő szabály alkotmányosságát" - indokolta a szervezet, hogy miért ajánlottak fel jogsegélyt. A TASZ meggyőződése, hogy az egyes nézetek jogi eszközökkel történő tabusítása helytelen és ártalmas - tették hozzá.
Azt írták, hogy a történelemhamisítás elleni hatékony küzdelem kulcsa a múlt őszinte feldolgozását szolgáló emlékezet- és oktatáspolitika, valamint a népirtások áldozatai melletti állami elköteleződés, nem pedig a büntetőjog.
Az internetes tartalmak blokkolása egy erős és bizonyos esetek - például a pedofil tartalmak - kivételével aránytalan szóláskorlátozó eszközt ad az állam kezébe a neki vagy akár a többségnek nem tetsző vélemények elhallgattatására - fűzték hozzá.
Az Alfahir.hu két kérdéssel fordult szerkesztőségünkhöz, ezek, valamint a rájuk adott válaszaink alább olvashatók:
1. Mit gondoltok a bíróság döntéséről, ami elrendelte az egyik cikketek elérhetetlenné tételét? Törlitek a cikket?
2. Mi a véleményetek a TASZ felajánlásáról?
1. A szóban forgó összeállítást természetesen nem vesszük le, sőt, az esetről hírt adó cikkünkben ismét olvasóink elé tártuk a hivatkozását, és amennyiben a magyarellenes gondolatrendőrségnek sikerül eltávolíttatnia vagy blokkoltatnia, újra elérhetővé tesszük. A magyar olvasók  anyanyelvükön csak a mi portálunkon juthatnak hozzá a világtörténelem egyik legnagyobb csalását tényszerűen leleplező cikkekhez, nem fogjuk cserben hagyni őket, igazunk mellett pedig kiállunk. Bízunk benne, hogy egy szebb jövőben nem hatósági üldöztetés jár majd ezért, és civilizált körülmények között, névvel és arccal lehet megvitatni a hasonló kérdéseket, a cél pedig nem egy vesztünkre törő nép támadhatatlanságának bebetonozása lesz, hanem az igazság kiderítése, mely, mint tudjuk, felszabadít.
2. A TASZ-nak kapóra jött a mi esetünk, hogy az egész ország előtt bizonyíthassák elszánt liberalizmusukat és következetességüket: ők annyira komolyan gondolják az elveiket, hogy a gonosz, nácifasiszta történelemhamisítók ügyét is elvállalják.
Álláspontunk szerint nem ezzel kellene megpróbálniuk bizonyítani a velünk jelentős arányban rokonszenvező társadalom előtt, hanem azzal, hogy nem nyújtanak nekünk segítő jobbot (vagy inkább balt), de a jövőben azoknak sem, akik annyi kárt okoztak már nemzetünknek.
A tevékenységük ismeretében csak azt mondhatjuk: nem vállalhatunk semmiféle közösséget a romboló, züllesztő erők legfőbb támogatóival csak azért, hogy megspóroljunk egy esetleges ügyvédi költséget vagy megússzunk egy újabb büntetőügyet, s közben legitimáljuk őket, mintegy felmentve eddigi bűneik alól, vagy a mindenkinek segítő, jóságos jogvédő szervezetként állítva be őket.
Ilyen indíttatású pr-kampányokban nem veszünk részt, inkább arra biztatjuk a TASZ-t, hogy ne ezzel az üggyel próbáljon "normalizálódni", hanem odaadó, a nemzet érdekét szolgáló munkával, és az eddigiektől eltérő célcsoportok szolgálatával. Például rendőrökre támadó vagy Halál a magyarokra! felkiáltással lincselni akaró cigánybűnözők helyett a "rejtett erőforrások" áldozatainak ügyét vállalják fel, a közszeméremsértő, deviáns homokosok helyett a család védelmét, a drogozásra való buzdítás helyett a veszélyeztetett ifjúság felvilágosítását és a kábítószer-használattól való eltántorítását segítsék, a himnuszgyalázók helyett a nemzeti jelképeinket ápolókat, a magzatgyilkosok helyett a sok gyermeket vállalókat pártolják, a magyart kihaló fajnak nevező ügyvezetőjük pedig mindenekelőtt kérjen bocsánatot.
Ha mindez megtörténik, talán lehetővé válik az esetleges együttműködés közös ügyek kapcsán - melyek jelenleg nincsenek, de a fentiek teljesülése esetén létrejöhetnek -, addig azonban erre semmi esély nincs.
Amúgy pedig kiváló szakértelmű nemzeti jogvédők állnak készen arra, hogy segítsenek a magunkfajtáknak - ők így tettek akkor is, amikor a TASZ a fenti esetekben csillogtatta képességeit.
(Kuruc.info)

Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Szavazás
Állítólag növekszik az oltási kedv hazánkban, kampányt is indít a kormány. Ön kérte már, vagy kérni fogja az oltást?
» Igen» Nem» Még nem tudom, de meggyőzhető vagyok» Még nem tudom, de inkább nem

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2021 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready