Miközben mindenki Charlie Hebdo - kivéve persze, ha a zsidókról és a kedvenc meséjükről van szó -, Párizsban menetelő kormányfőnkkel az élen, Orbán Balogjának minisztériuma kiadta újbeszélszótárát, melyben kerek-perec leírják, mostantól mit szabad mondani, és mit nem. Ez ugyanis a NER új szólásszabadság-koncepciója.
Zoom
Az új szabályozásról már mi is hírt adtunk korábban, most azonban birtokunkba jutott a teljes lista, melyet ezennel megosztunk olvasóinkkal, hadd tanuljunk az ágazati kommunikációból, nehogy valaki politikailag inkorrekt módon nyilvánuljon meg a jövőben.
Zoom
Először is: nincs tandíj, annak ellentéte van: tandíjmentes felsőoktatás!

Zoom
A cigányság többé nem kisebbség (ami sajnos lassan igaz is), hanem roma nemzetiség. Felzárkóztatás nincs már, hiszen az azt sugallhatja, hogy az esetleg nem teljesen önként, forró vágyakozással és lankadatlan szorgalommal történik: ezentúl felzárkózás van, mert a "roma nemzetiség" saját elhatározásából és lángoló szívvel menetel a nagy cél felé!
A kormány továbbá megszüntette a szegénységet is, noha van még egy kis rászorultság, nélkülözés és elmaradottság, de a következő kézikönyv megjelenéséig remélhetőleg ezt is felszámolják - ha a jelenséget nem is, legalább az azt leíró szó használatát.

Zoom
A holokauszt szót sem illendő használni a 2-3 munkába belehalt auschwitzi cigányra, az ugyanis kisebbítené a szentséges zsidó holokauszt legendáját, amit ugye a törvény büntet, ezért tessék szépen gyakorolgatni: Pharrajimos, Pharrajimos. És persze nehogy elfelejtse a jelentését is jól megjegyezni!
Ha netán valamiért egy fideszessel állna szóba, s közben azt látja, hogy a 17 éves Brendonka éppen megveri, kirabolja, majd orális szexre kényszeríti a tíz évvel fiatalabb osztálytársát, forduljon el, révedjen szeme a messzeségbe, és mormolja maga elé: Pharrajimos, Pharrajimos, milyen szörnyű is lehetett... Majd elcsukló hangon tegye hozzá: elpusztítás, elnyeletés, hasítás... Morzsoljon el egy könnycseppet a szeme sarkában, majd köszönje meg fideszes szomszédjának/ismerősének, amiért Pintér Sándor ilyen szépen rendet tett, és egyre gyorsuló léptekkel induljon el a gyerekcsíny helyszínével ellentétes irányba, akkor biztosan nem lesz Önből romaellenes, aki bekerül a TEV ajvékiiadványának cigány témájú mellékletébe.
Ezek után az már csak apróság, hogy ezentúl nem kapnak több segílyt a romák. (Végre, hiszen ezt várta mindenki!!!) Csak támogatást.
Nosza, ugorgyunk!

Zoom
És máris a másik kedvezményezett csoportnál vagyunk. (Ebben az országban ilyenből ugyanis csak ez a kettő van. A magyarok a legkevésbé sem nevezhetők kedvezményezetteknek.) Közhírré tétetik, hogy ezennel a zsidó mint főnév megszűnt. Helyette az izraelita szó használandó. Melléknévként egyelőre még engedélyezett, de csak azért, hogy a "zsidó holokauszt" kifejezés hosszabb, dallamosabb legyen, nagyobb élvezetet okozzon a kimondása a 24 órából 48-at önsajnálattal töltő kiirtottaknak. Mert amúgy köztudott, hogy törvényileg más holokauszt nincs, nem is létezett soha. Ami ezután következik, az pedig már a jövő zenéje.
A bizniszegyház és a szekta sem használatos többé, nehogy valaki megsértse a Fidesz imádott Hitgyülijét. A szekta ugyanis vallási közösség, ha viszont bizniszel is e közösség, akkor vallási tevékenységet végző szervezetté lép elő. Tudják még követni?

Zoom
Sem kultúrkampf sincs, sem kultúrharc. Pont ez a baj. Akinek egy csöpp esze volt, ezt előre látta.

Zoom
Stadion sincs többé. Csak tudnánk, akkor mi az, amit újabban minden második településen építenek.

Zoom
Szerencsére a munkanélküliséget is felszámolták, sőt, ennél nagyobb csodát is tettek: egy szócserével azonnal álláskeresővé változtatták a cigányok százezreit. Akik eddig henyéltek, nemzették a következő segélycsomagot, vagy azt lesték, Zsuzsi néni mikor megy templomba, hogy belegyömöszölhessék az utolsó tyúkját a múlt héten lopott, de ma már az ő tűzhelyüket ékesítő fazekába, azok e szócsere hallatán egy szempillantás alatt elkezdenek munkát keresni, elvégre most már álláskeresők...
Megpróbáltak hozzányúlni a határontúlizáshoz is, ami kivételesen jó ötlet lenne, de ezt sem voltak képesek normálisan megoldani: a külhoni valóban helyesebb volna, a határon kívüli viszont, ha lehet, még rosszabb.
És végül a legnagyobb bravúr: sikerült felszámolni magát a társadalmat, de még a magyar nemzetet is, mostantól ugyanis hivatalosan csak "cigány és nem cigány magyarok" vannak.... Ha tehát a kedves olvasó szeretné meghatározni nemzetiségét, nevezze csak szépen magát nem cigány magyarnak!

Aki tovább akar fejlődni szeretett Balog miniszter urunk legújabb útmutatásai alapján, itt érheti el a teljes kézikönyvet.
Ne feledje, még akkor sem, amikor kirabolják, megverik vagy megerőszakolják a cigánybűnözők: csak finoman, gyöngéden, tapintatosan!
(Kuruc.info)