A The Crown című nagy sikerű sorozat stábja forgat Sopron belvárosában. A látványos felvételekhez rendesen kidekorálták a Kolostor utcát és a Fő teret, kicserélték az utcanév-táblákat, és itt-ott még a meglévő feliratokat is leszedték az épületekről - írja a Minden, ami Sopron blog.
Az alábbi képeket az olvasóik küldték, mi pedig felfedeztük rajtuk, hogy a hatszázhatvanhatmilliárd zsidót kiirtó nácziak egyenruháját viselő színészek nevetgélnek a képeken! Mi máson is nevetgélnének, mint a hatszázhatvanhatmilliárd zsidó kiirtásán, ugyebár... (Ehelyett bűntudattal telve kellene zokogniuk minden egyes forgatási szünetben, lehetőleg egymás vállán, "Én vétkem, én vétkem" - suttogva el-elfúló hangon.)
Még gyerekekkel is pózolnak, hogy szívükben elültessék a gyűlölet lángját! Reméljük, Bodnár Dani és a TEV már úton is van a hűség városa felé, felszíjazott kezükben a zsidóbérenc kormány által az ő kedvükért megejtett törvénymódosítást lobogtatva, mely szerint minden gyűlöletkeltő, ami nekik nem tetszik...
Zoom
Zoom
Zoom
Zoom
Zoom
Zoom
Zoom
Zoom
Zoom
Zoom
Zoom