2018. március 23., péntek, Emőke napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
19:28 Semjén szerint nincs azzal semmi probléma, ha féláron újítják fel édesanyja villáját, vagy baráti alapon fizetnek neki mindent19:01 Egy stadion mellett robbantotta fel magát az öngyilkos merénylő Afganisztánban 18:49 Most tényleg hatmilliót gyászolhat "Andy" Vajna tévéje18:26 Lidl-szatyros Ahmed 34 év múlva már szabadulhat is a börtönből18:11 Kiégett egy elektromos autó Debrecenben17:57 Szegény Lázár János elfelejthette feltüntetni az EU-s támogatást a vagyonbevallásában17:44 Felfüggesztették egy kamupárt cigánybűnöző jelöltjének mentelmi jogát - Lendvai Bátor Zsolt nem ismeretlen előttünk17:28 Csaknem 80 ezer tonnát nyom a csendes-óceáni szemétfolt17:07 Nem tudott elnököt választani az új olasz parlament 17:00 Allah akbarozó túszejtés az egykori Franciaországban: terrorcselekménynek nevezte a marokkói IÁ-katona tettét Macron16:48 A sógorok már kevésbé szívesen fizetnék a román cigányok családtámogatását16:44 Először Kósa feleségének ígérték a 800 milliót15:37 Hantz Péter: Istenek és emberek15:13 A fideszes államtitkár dollármilliókat parkoltat Belize-ben offshore cégnek bankszámláján14:59 Szoci válságkezelés: eltörölnek három nullát Venezuelában
24 óra legolvasottabbjai

Extra, Videók :: :: Hozzászólások

Fiatal cigányokat buszoztatott a Jobbik nyugdíjasrendezvényére a Fidesz, de a botrány végül elmaradt

Alább olvasható a Jobbik közleménye, valamint tekinthető meg az N1TV videója a szépkorúak délutánjára vágyó ifjú rajokról.
Zoom
Besült a fideszes provokáció Karcagon
Tegnap egy busznyi tiszabői és tiszaburai lakossal akarták megzavarni Fideszhez köthető személyek a nyugdíjasoknak szervezett karcagi Szépkorúak Délutánját. A Karcagtól közel ötven kilométerre lévő településekről utaztatott cigányok zöme még nyugdíjas korú sem volt. A kormánypárt arra próbálta felhasználni őket, hogy zavarják meg Vona Gábor és a Jobbik időseknek szóló békés rendezvényét. A provokációs cél érezhető volt, amely miatt a rendezvényre érkező karcagi idős polgárok egy része nem mert bemenni a helyszínére. Akkor még nem tudhatták, hogy az esemény békésen lezajlik, sőt, a provokációt szervezők legnagyobb bánatára, a távolról szállított érdeklődők a helyi szépkorúakkal közösen vastapssal díjazták a Jobbik miniszterelnök-jelöltjének szavait. A rendezvény így jó hangulatban zajlott, a roma polgártársak, ahogy megjelentek, ugyanúgy hirtelen, vezényszóra távoztak, meg sem várva már Leblanc Győző és Tóth Éva színvonalas műsorának végét.
A fideszes botránykeltés, provokáció tehát besült. Hiába próbálták a karcagi idős emberek programját tönkretenni, nem jött be, azt leszámítva, hogy néhány embert a helyszínen eltántorítottak a részvételtől. Ugyanígy hiába küldte oda a Fidesz a házi médiájának két oszlopos tagját, az EchoTV-t és a TV2-t, ők sem tudtak jobbikos botrányról beszámolni. Az eset tanulsága, hogy a Fidesz nem tiszteli az idős embereket, de azokat a szerencsétlen, megvezetett tiszabői és tiszaburai lakosokat sem, akiket politikai botránykeltés miatt szervezetten szállítottak végig tegnap a Nagykunságon fagyban és sötétben.
Frissítés: A besült mutatványból is gyártott álhírt a "közszolgálati" kanális
A közszolgálatinak álcázott propagandacsatorna persze a tyúk és az orrváladék esetét is lepipálva csapott le így is a témára "Romák szavazatát kérte Vona Gábor Karcagon?" (vesztes sajtóperek enyhítő körülményire való tekintettel szigorúan kérdőjellel) illetve "Romáknak tartott beszédet Vona Gábor" címszavakkal. Magyarul egyébként nem is voltak hajlandóak leírni, melyik népcsoportról van szó.
"Többségében romák előtt tartott beszédet Vona Gábor, a Jobbik elnöke és Lukács László országgyűlési képviselő Karcagon. Az M1 stábja nem forgathatott az eseményen. Az egyik résztvevő viszont azt mondta: a nótaest egyszer csak átváltott politikába, és 'megpróbálták megvenni őket'. Elmondása szerint Vona Gábor azt kérte a romáktól, hogy szavazzanak rájuk" - állította az adóforintjainkból fenntartott csatorna, mely gránitszilárdságú vádjait bevallottan az ablakon keresztül készített néhány felvételre, és egy "helyi hírportálra" alapozva építette: "Néhány felvételt az ablakon keresztül sikerült készítenie a stábnak arról, hogy Vona Gábor a színpadról beszél a közönségnek. Az esemény kapcsán az egyik helyi hírportál arról írt: romáknak tartott beszédet Vona Gábor, aki a Jobbik korábbi elveit feladva keres támogatókat."
(Kuruc.info)
2. frissítés: Jobbik: amilyen a miniszterelnök, olyan a közmédiája: hazug
Orbán Viktor közmédiája pont úgy hazudik, mint Orbán Viktor - írja közleményében a Jobbik. Mint fogalmaznak, a parlamentben vitára képtelen, helyette Terry Blackkel, meg szemöldökcsipesszel támadó miniszterelnök közmédiája, átvéve a keresztapa stílusát ezúttal Vona Gábor karcagi nyugdíjas-találkozójáról hazudta azt főműsoridőben, hogy ott a Jobbik cigány embereket akart megvenni.
Az N1TV által nyilvánosságra hozott vágatlan felvétel szerint sem ilyen, de még csak hasonló sem történt: Vona Gábor a nyugdíjasokhoz szólt, jó szórakozást kívánva nekik és minden megjelentnek a Jobbik nótaestjéhez, nem foglalkozva azzal, hogy a Fidesz milyen származású embereket, milyen lista alapján és milyen céllal szállított a Jobbik rendezvényére - olvashatók Mirkóczki Ádám, a Jobbik szóvivőjének sorai.
Az ellenzéki párt a következő kérdéseket tette fel a köztévé munkatársainak: el tudnak-e számolni az újabb hazugság után azzal a több mint 80 milliárdnyi közpénzzel, amit a lakosság hiteles tájékoztatására és nem hazudozásra kapnak? El tudnak-e számolni a lelkiismeretükkel, hogy a szakma helyett a Fidesz elvárásait teljesítik?
"Végül el tudnak-e számolni 2018 tavaszáig, mert ennyi idejük van még kiszolgálni az Orbán-féle új Rákosi-rendszert. Utána jön a valódi rendszerváltás, valódi sajtóval. Magyar szívvel, józan ésszel, tiszta kézzel" - zárul a közlemény. Érdekes cikk, megosztom Facebookon!  Érdekes cikk, elküldöm e-mailben! Nyomtatóbarát változat
Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Ajánló
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Humoros kép 
Dossziék
Ajánlott videó 

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2018 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready