2018. október 15., hétfő, Teréz, Aranka napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
10:14 De jó nekünk: az ukránok értékelik a magyarságot, szeretik a magyar kultúrát, és nem értik, ki zavarja a kárpátaljaiakat abban, hogy legyen kettős állampolgárságuk09:38 Trump véget vethet az amerikai-szaúdi barátságnak08:55 Marad a szocdem-liberális-zöld koalíció Luxemburgban08:20 Volner gyors kivégzésre számít07:46 Egyetlen Lengyelország elleni szankciót sem fogunk megszavazni07:31 Nem tudott győzni Szombathelyen a Fidesz06:56 A jövő hét végéig nem várható javulás a levegő minőségében22:04 Trump esélyes lehet a második elnöki ciklusra is21:18 Leárazott, kifutó ruhák a Harcostól (x)20:45 Elvesztette többségét a CSU a bajor választáson20:33 Párizsban állami palotákban szállásolják el a hajléktalanokat19:36 Meztelenre vetkőzve rohangált a metróalagútban egy drogos18:09 Kurz "legális utakat" akar nyitni Európa felé a migránsoknak17:15 Kényszerleszállás volt a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren16:36 Zsoltárversekkel intette jóra és békeszeretetre Izrael transzszexuális dívája a "német" minisztereket Berlinben
24 óra legolvasottabbjai

Extra, Videók :: :: Hozzászólások

Rónai Egon: Vona Gábor elment a zsidókhoz?

Az egyes hírek szerint valamilyen formában állítólag újraindított letelepedési programról beszélgetett az ATV műsorvezetője a Jobbik szóvivőjével, majd rátértek a párton belüli tisztújítás utáni helyzetre. Itt kerültek szóba a "néppártosodás" olyan ragyogó gyümölcsei, mint például a Spinoza házban tett látogatás vagy a hanukai üdvözlet.

Előbbi kapcsán tette fel Rónai azt a kérdést, amit ha más tesz fel, rögtön kitör az antiszemitázó hisztikórus (ugyanez volt a helyzet Kendével és a szemmel láthatóan zsidó Majtényival):
Fogalmazhatok nyersen, hogy [Vona] elment a zsidókhoz?
Majd, Mirkóczki tiltakozására:
Tudja, hogy mi volt ezzel a baj, hát ez a zsidónegyed kellős közepén egy picike kis helyiség...
Borzasztó szerencsétlen és kifejezetten káros dolog
Nem a fentiekre mondta ezt a Jobbik szóvivője, hanem Toroczkai László közelmúltbeli sajtónyilatkozataira, arra, "ha a párt belső dolgaira tartozó ügyeket, eldöntendő kérdéseket valaki sajtónyilatkozatokkal, üzengetéssel próbál megoldani".
Mirkóczki a műsorban azt mondta, jó lenne házon belül lezárni ezeket a kérdéseket. Szerinte Toroczkai szavai nem kijelentésnek, inkább egyfajta lebegtetésnek foghatók fel, és nagyon reméli, hogy a felfokozott hangulatú kongresszus után mindenki racionálisan végiggondolja a dolgokat, és rájön, hogy az egyetlen érdekük a párt egyben tartása. A Jobbik szóvivője hozzátette: egyedül a Fidesznek lehet érdeke a párt szétszakítása.
Mirkóczki arról is szót ejtett, hogy megérti, ha vannak olyanok, akiknél Vona Gábor némely gesztusa kicsapta a biztosítékot, szerinte Toroczkainál is ez történt, miután a Jobbik volt elnöke ellátogatott a Spinoza Házba a kampány során.
Ez legyen a legnagyobb baj
A téma Toroczkai azon mondata kapcsán jött elő, hogy "A Jobbik vezetésének szemében a Fidesz maga a Sátán lett, a Momentummal, az LMP-vel, a Spinoza Házzal és a balliberális körökkel viszont nincs semmiféle problémájuk."
Mirkóczki erre azt válaszolta, ez így nem igaz, és érthető, hogy legerősebb ellenzéki pártként ők a kormánnyal állnak a legnagyobb konfliktusban. Így folytatódott a beszélgetés:
- Az, hogy Vona Gábor megtett olyan gesztusokat és lépéseket, amelyek adott esetben néhány embernél kicsapják a biztosítékot, azt én maximálisan megértem.
- Mire gondol?
- Hát például ez a Spinoza házas szereplés mondjuk egy Toroczkai Lászlónak nem tetszett, de ebben...
- Fogalmazhatok nyersen, hogy elment a zsidókhoz?
- Nem, nem, nem, nem, hanem azt, ahogy beállítják, nem tudom, én még nem jártam ott, de ahogy a liberális, a nagyon liberális véleményvezéreknek egy fajta...
- Hát nem így szokták, tudja, hogy nem így szokták beállítani, hát tudja, hogy mi volt ezzel a baj, hát ez a zsidónegyed kellős közepén egy picike kis helyiség.
- Jó, de hát akkor, engem ugyanúgy pellengérre lehet állítani a hanukaüdvözlet aláírásáért, és...
- Szokták is, nem?
- Hát szoktak, de én azt gondolom, hogy ez legyen a Jobbik legnagyobb problémája.
A beszélgetés Jobbikra vonatkozó része 10:30-tól kezdődik:
Korábban írtuk: Érdekes cikk, megosztom Facebookon!  Érdekes cikk, elküldöm e-mailben! Nyomtatóbarát változat
Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Ajánló
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Humoros kép 
Dossziék
Ajánlott videó 

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2018 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready