2019. január 19., szombat, Kenéz napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
13:28 Tűpontosan megjósolta 2004-ben a BÉT a bankoknak, hogy mennyit fognak nyerészkedni a devizahiteleseken13:16 Megkezdődött az országbénító blokád: a járdán sétálgatva döntögeti a rezsimet a lézengő tömeg Budapesten13:05 Kijöhetett a börtönből Ahmed H. - Ciprus helyett egyelőre idegenrendészeti őrizetben pihen12:17 Több mint 70 ezer diák írta meg ma a központi írásbeli felvételi vizsgát11:59 Sem az amerikaiakkal, sem az afgán kormánnyal nem hajlandóak tárgyalni a tálibok, ha másról is szó esik, mint ami nekik tetszik11:35 F. Szilveszter egy kis muzsikát is szeretett volna az otthon melege mellé11:13 Jimmy Carter szerint Trumpnak is jól jönne egy, a Kínával való viszony javításán ötletelő bizottság10:51 Halálos csapolás: vödrökben lopták egy mexikóiak az olajat, amíg rá nem robbant az egész a tolvajokra10:32 Hetvenhárom évvel ezelőtt kezdték el a magyarországi németek elűzését a kommunisták és a kollaboráns hazaárulók09:58 Teherautók lángoltak egy vecsési telephelyen09:34 Béketárgyalások helyett inkább letartóztatják az újra gyilkolászó vörös gerillákat Kolumbiában09:03 Trump videóüzenetben biztatta a magzatgyilkosságok ellen tiltakozókat08:38 Tizenhárom évvel ezelőtti tót katasztrófáról emlékeznek meg Hejcén08:26 ENSZ-főtitkár: mindenki vizsgálóbizottságot szeretne a Hasogdzsi-gyilkosság ügyében, de hivatalos kérés mégsem érkezett08:06 Muellerék demokrata szíveket fájdító közleménye szerint nincs arra bizonyítékuk, hogy a zsidó ügyvéd Trump utasítására hazudozott volna
24 óra legolvasottabbjai

Extra, Videók :: :: Hozzászólások

Rónai Egon: Vona Gábor elment a zsidókhoz?

Az egyes hírek szerint valamilyen formában állítólag újraindított letelepedési programról beszélgetett az ATV műsorvezetője a Jobbik szóvivőjével, majd rátértek a párton belüli tisztújítás utáni helyzetre. Itt kerültek szóba a "néppártosodás" olyan ragyogó gyümölcsei, mint például a Spinoza házban tett látogatás vagy a hanukai üdvözlet.

Előbbi kapcsán tette fel Rónai azt a kérdést, amit ha más tesz fel, rögtön kitör az antiszemitázó hisztikórus (ugyanez volt a helyzet Kendével és a szemmel láthatóan zsidó Majtényival):
Fogalmazhatok nyersen, hogy [Vona] elment a zsidókhoz?
Majd, Mirkóczki tiltakozására:
Tudja, hogy mi volt ezzel a baj, hát ez a zsidónegyed kellős közepén egy picike kis helyiség...
Borzasztó szerencsétlen és kifejezetten káros dolog
Nem a fentiekre mondta ezt a Jobbik szóvivője, hanem Toroczkai László közelmúltbeli sajtónyilatkozataira, arra, "ha a párt belső dolgaira tartozó ügyeket, eldöntendő kérdéseket valaki sajtónyilatkozatokkal, üzengetéssel próbál megoldani".
Mirkóczki a műsorban azt mondta, jó lenne házon belül lezárni ezeket a kérdéseket. Szerinte Toroczkai szavai nem kijelentésnek, inkább egyfajta lebegtetésnek foghatók fel, és nagyon reméli, hogy a felfokozott hangulatú kongresszus után mindenki racionálisan végiggondolja a dolgokat, és rájön, hogy az egyetlen érdekük a párt egyben tartása. A Jobbik szóvivője hozzátette: egyedül a Fidesznek lehet érdeke a párt szétszakítása.
Mirkóczki arról is szót ejtett, hogy megérti, ha vannak olyanok, akiknél Vona Gábor némely gesztusa kicsapta a biztosítékot, szerinte Toroczkainál is ez történt, miután a Jobbik volt elnöke ellátogatott a Spinoza Házba a kampány során.
Ez legyen a legnagyobb baj
A téma Toroczkai azon mondata kapcsán jött elő, hogy "A Jobbik vezetésének szemében a Fidesz maga a Sátán lett, a Momentummal, az LMP-vel, a Spinoza Házzal és a balliberális körökkel viszont nincs semmiféle problémájuk."
Mirkóczki erre azt válaszolta, ez így nem igaz, és érthető, hogy legerősebb ellenzéki pártként ők a kormánnyal állnak a legnagyobb konfliktusban. Így folytatódott a beszélgetés:
- Az, hogy Vona Gábor megtett olyan gesztusokat és lépéseket, amelyek adott esetben néhány embernél kicsapják a biztosítékot, azt én maximálisan megértem.
- Mire gondol?
- Hát például ez a Spinoza házas szereplés mondjuk egy Toroczkai Lászlónak nem tetszett, de ebben...
- Fogalmazhatok nyersen, hogy elment a zsidókhoz?
- Nem, nem, nem, nem, hanem azt, ahogy beállítják, nem tudom, én még nem jártam ott, de ahogy a liberális, a nagyon liberális véleményvezéreknek egy fajta...
- Hát nem így szokták, tudja, hogy nem így szokták beállítani, hát tudja, hogy mi volt ezzel a baj, hát ez a zsidónegyed kellős közepén egy picike kis helyiség.
- Jó, de hát akkor, engem ugyanúgy pellengérre lehet állítani a hanukaüdvözlet aláírásáért, és...
- Szokták is, nem?
- Hát szoktak, de én azt gondolom, hogy ez legyen a Jobbik legnagyobb problémája.
A beszélgetés Jobbikra vonatkozó része 10:30-tól kezdődik:
Korábban írtuk:Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Dossziék

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2019 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready