2020. január 22., szerda, Vince, Surány napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
16:52 Személyszállításra is alkalmassá tehető drónprototípust mutattak be Jakabszálláson16:20 Orosz lapok szerint az új kormányfő szabad kezet kapott a változtatásra16:15 Egy vérből... címmel indult gyermek- és ifjúsági drámapályázat16:00 Kölcsey buzilobbi általi bemocskolása ellen emelték fel szavukat a Mi Hazánk Ifjai az Auróránál, kiakasztva egy propagandistát15:40 Dél-Koreában nem szánalmaskodnak buziügyben: ha levágatta, akkor nem egészséges, és repül a seregből15:26 Floridai figyelmeztetés: fagyott leguánok hullhatnak a fákról15:02 Börtönre ítéltek egy korrupt rendőrt14:24 Amikor már a nézőnek fáj a tehetségtelenség: Karácsony nevetségessé tétele helyett saját magát égette a "köztévé"14:00 "Az ilyen bunkó, anyaellenes kirohanások éppen az ellenkező hatást érik el"13:51 Szuperhőst utánozva ugrott le az erkélyről egy kisgyerek13:31 Halálesetek után több millió autót hív vissza a Honda és a Toyota13:05 Szomáliai "alkalmi ismerős" kellett egy budapesti lánynak - füvezés helyett megverte és megerőszakolta13:01 Évértékelő rendezvényt tart a Mi Hazánk12:53 Vasárnap lesz a győri polgármester-választás12:46 Márciusban elindul az azonnali banki átutalás
24 óra legolvasottabbjai

Extra :: :: Hozzászólások

A CIA kínzási módszerével szedték ki széfje kódját egy dúsgazdag hollandiai zsidóból

Reklám

Benoit Wesly zsidó milliomost még a múlt vasárnap hajnalban, álmában lepte meg négy rabló, s a CIA által alkalmazott kínzási módszerrel kiszedték belőle széfje titkos számát, majd a zsákmányukkal elmenekültek. A közismert zsidó hitközségi elöljárót ért támadásról csak napokkal később kezdtek hírt adni előbb a holland hírközlő eszközök, majd rájuk hivatkozva az izraeli hírportálok, így a Dagblad de Limburger és a Jediot Áháronot.
Zoom
Benoit Wesly – a mellén magas keresztény egyházi kitüntetéssel
Még múlt vasárnap hajnalban a hollandiai Maastricht városban négy álarcos rabló betört Benoit Wesly dúsgazdag zsidó, hitközségi vezető házába. Wesly elmondása szerint arra ébredt, hogy négyen körülveszik az ágyát, majd elkezdték ütlegelni, miközben követelték tőle az értéktárgyait őrző széf kódszámát. Miután nem volt hajlandó megmondani a kódszámot, többször megszúrták, majd lelökték a lépcsőn. Ezután ültében egy székhez kötözték, s a CIA ismert kínzási módszerével próbálták kiszedni belőle a széfet megnyitó titkos számot.
A nagy barát titkosszolgálatának angolul „waterboarding”-nak nevezett kínzási módszere abból áll, hogy az áldozat arcát kendővel bekötik, a ruhadarabot átitatják vízzel, s amikor megpróbál lélegezni, az orrán, száján keresztül nem oxigént, hanem vizet szippant be, s ez által a megfulladás érzetét idézik elő. „Életem legszörnyűbb és leghosszabb éjszakája volt ez”, nyilatkozta a Dagblad de Limburger című dél-hollandiai napilapnak a dúsgazdag zsidó hitközségi elöljáró.
Zoom
A holland rendőrség vizsgálódik Benoit Wesly otthona körül
A fojtásos kínzás hatására Wesly végül is elárulta a széf kódszámát, a négy rabló kiürítette a páncélszekrény tartalmát, majd elmenekültek a helyszínről, miközben a Weslyt a székhez kötözve hagyták. A milliomos zsidó elmondása szerint végül sikerült kiszabadítani magát, s elment a rendőrségre följelentést tenni. A holland lap úgy tudja, hogy eddig nem sikerült a négy rabló nyomára bukkanni. A milliomos zsidónak más vagyontárgyai mellett két luxusszállodája is van Amszterdamban.
H. J. – Kuruc.info
Reklám
Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Dossziék

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2020 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready