Újabb hét telt el, így szokásunkhoz híven ismét jelentkezünk három olyan eseménnyel, amely megingathatatlan akarattal visz minket előre a haladás rögös útján. Ne is halogassuk a dolgot tovább, vessük bele magunkat a hírekbe, amelyek pajzsként védelmeznek minket a gonosz fasiszta erőkkel szemben!
3. Emoji ikonokat, magyarul különböző hangulatjeleket szinte mindenki használ. Sokszor könnyebb (és kevésbé időigényes) kifejezni vele a hangulatunkat, véleményünket, vagy csak egyszerűen jó velük humorizálni is. Egészen addig, amíg az LMBTQ-terroristák nem változtatták ezt is hadszíntérré. Ha valaki a Messenger-felületén átböngészi a hangulatjeleket, már most is bőven talál oda nem illőt (két férfi kézen fogva, fölötte szívecske, stb.). 2020-ban azonban tovább bővül a kínálat, így „végre” bekerül a bizonyára sokak által hiányolt „transzközösség zászló”, illetőleg „szerencsére” férfiakat is öltöztethet menyasszonyi ruhába az, akinek valamilyen oknál fogva ez az életcélja.
Zoom
Az emberiséget megváltó vállalkozás bizonyára sokak életét fogja megtölteni élettel és boldogsággal. Egyébként a humenonline.hu nevű undormány szennylap szerint a Z generáció körében „különösen fontos az önkifejezés”, mert a „korosztálynak csak a kétharmada jellemzi magát kizárólag heteroszexuálisként”. Sajnos ez az adat valószínűleg hihető, de arról persze már nem szólnak, hogy ez pontosan a gátlástalan LMBTQ-lobbi miatt van, amely pestisként mérgez mindent, ami a legalapvetőbb szinten természetes és normális.
2. Miközben a Greta Thunberg-félék a fehér civilizációt, jobban mondva az átlagos életvitelt folytató fehér közösségeket ostorozzák „környezetpusztítás” címszóval, Madagaszkáron úgy pusztítják az erdőt, mintha nem lenne holnap. Ezt legújabban egy kiváló timelapse (időfelgyorsított) videó mutatja be, amely 1984-től 2016-ig szemlélteti az elképesztő méretű pusztítást (természetesen a helyzet azóta még rosszabb lehet).
Timelapse of the Madagascar Deforestation from Burning and Slashing
Hasonló a helyzet egyébként Kongóban is, ez teljesen véletlenül derült ki számomra egy beszélgetés során a közelmúltban. A Greta-féle álszentségről már többször írtam, de elismétlem még százszor is: senki ne merészelje az európai „kisembert” hibáztatni a környezetszennyezésért, valamint azt propagálni, hogy a fehér ember „környezettudatosságból” ne vállaljon gyereket, amíg a multik egy nap alatt szennyeznek annyit, mint egy átlagos európai egész élete során, vagy éppen India úgy néz ki, mint egy nagy összefüggő szeméttelep, de ide sorolhatnánk az Afrikában észlelhető környezetszennyezést, erdőirtásokat, vagy éppen a teljesen szabályozatlan népességrobbanást is.
1. Végül pedig egy régebbi, ám annál meghökkentőbb hír következik. Korábbi datálása ellenére azért kaphatott helyet a listán, mert nem egyszeri történésről beszélhetünk, hanem minden bizonnyal egy azóta is regnáló rendeletről. Ezúton is köszönöm Hidrának, hogy felhívta a figyelmem a megdöbbentő cikkre, próbálom összeszedni a gondolataim, amennyire ez a meglepettségtől vegyes undortól lehetséges. Szóval az a helyzet, hogy a Clown World (szó szerinti fordításban bohócvilág, szerintem mindenki érti a lényeget) valóban tökéletes leírása a nyugati társadalomnak. Ugyanis, ahogy az a cikkből kiderül, a Canadian Cancer Society (én kissé „szabadabb” módon Kanadai Rákellenes Egyesületnek fordítanám) követeli, hogy transznemű „nők” is kapjanak méhnyakrák-szűrést, pedig nem is rendelkeznek efféle szervvel. Persze ne lepődjünk meg, fejlett világunkban, ahol a rák ellenszere még mind a mai napig nincs meg (vagy elhallgatják), ugyanott viszont lehet már transznemű „nőknek” is egyfajta „ál” vagy „új” méhnyakat beültetni, de ennek érthető módon nem lesz biológiai funkciója, így a Canadian Cancer Society véleményével ellentétben (ők azt mondják, hogy ugyan „klasszikus” méhnyakrákot valóban nem kaphat, de elrákosodni elrákosodhat, mint az emberi test bármelyik egyéb része) nem is rákosodhat el.
Zoom
A valóság - ahogy a mém is kiválóan mutatja - köszönőviszonyban sincs az LMBTQ-elmebajjal
Végül pedig még egy kis adalék: Angliában szintén hasonló a helyzet, azzal a kiegészítéssel, hogy a transznemű „férfiak”, akik valójában ugye nők, nem kapnak ilyen ellátást, pedig nekik van méhnyakuk, bármennyire is próbálják tagadni. Nem mellesleg Angliában is közgyógyellátás rendszerű az egészségügy (tehát hosszú sorokban várakoznak, mint itthon) s ekkor tennénk fel a kérdést, hogy vajon hány valódi nő kap később ellátást, mert elé furakodott egy aberrált transznemű „nő”?
Ide kapcsolódik továbbá – mármint a közgyógyhoz – hogy az úgynevezett „deplatforming” során hogyan fenyegetik a „renitens rasszistákat”: úgy, hogy elvesznek tőlük egy alapvető állampolgári jogot (már aki fizet érte TB-t), az egészségügyi ellátást. Erről bővebben ITT  tájékozódhatunk.
Ennyi progresszív bomba fért bele a heti válogatásba, a leveleket ezúton is mindenkinek köszönöm, továbbra is várom őket a hetiprogresszio@protonmail.com címre.
Ábrahám Barnabás – Kuruc.info
Eddigi toplisták: