2020. április 1., szerda, Hugó, Agád napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
09:01 Tizenhárom éves fiú a koronavírus legfiatalabb brit áldozata08:50 Fagyos idővel indult az április Erdélyben08:45 Még a végén a macskák számára is kijárási tilalmat rendelnek el08:31 Mától új menetrend szerint közlekednek a budapesti tömegközlekedés járatai08:04 Trump szerint "nagyon fájdalmas két hét" vár az amerikaiakra07:43 Meghalt négy beteg, 525-re nőtt az azonosított fertőzöttek száma, minden megyében van koronavírusos07:32 Először volt hőhullám az Antarktiszon06:56 Több száz egyeddel ritkítja bölényállományát a Yellowstone Nemzeti Park22:55 Felhívta a mentőket azzal, hogy öngyilkos akar lenni, majd rájuk támadt - az ügyészség felfüggesztettel jutalmazná22:37 A háziorvosok nyílt levélben közlik Müller Cecíliával: nincs elég védőfelszerelésük22:32 Bulgária visszavonta a szájmaszkok kötelező köztéri viseléséről szóló rendeletet22:17 Idős rokkantnyugdíjast próbáltak kirabolni a cigányok - az utasok segítségnyújtás helyett csak szóltak nekik, hogy a purdékat a buszon felejtették22:07 Amerika átmeneti kormány létrehozását célzó javaslattal próbálkozik Venezuelában21:48 A koszovói alkotmánybíróság megsemmisítette a kijárási tilalomra vonatkozó kormánydöntést21:30 New Yorkban olyan magas a halottak száma, hogy hűtőkamionokban tárolják őket
24 óra legolvasottabbjai

Extra :: :: Hozzászólások

HVIM: köszönjük a Belügyminisztériumnak, és üzenünk az Indexnek

Reklám

Alább olvasható a közleményük:
A Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom ezúton köszöni meg a rendőrség szakszerű, professzionális munkáját, hogy lehetővé tették a sályi fáklyás felvonulást. A rendőrségnek köszönhetően a megtévesztett ellentüntető cigányok nem tudták akaratukat érvényesíteni, és tudtunk élni a gyülekezési jogunkkal, hogy egy méltó kegyeleti megemlékezést tartsunk a gyilkosság helyszínére vonulva a testvérszervezeteinkkel, a Mi Hazánk szervezésében és a Betyársereggel vállt vállnak vetve.
Mint Magyarország adófizető és törvénytisztelő állampolgárai, alkotmányos jogaink alapján elvárjuk a Belügyminisztériumtól, hogy biztosítsa ezt a fokú rendőri jelenlétet a problémás területeken! Ne csak akkor jelenjen meg az állam a saját mulasztásai miatt kialakult nogo-zónákban, amikor mi felvonulunk, hanem az év 365 napján és éjjelén! Legyen elég rendőr minden gettósodott vidéken, kiváló bérezéssel és technikai felszereltséggel, megfelelő felkészítéssel, jogi hátterrel támogatva a munkájukat! Rendet szeretnénk és békét, nem hobbiból vonulunk fel vasárnap esténként. A mi célunk nem a megfélemlítés, hanem - más eszköz nem lévén a kezünkben -, a figyelemfelhívás a most már teljesen általánossá váló, szőnyeg alá söpört problémákra.
HVIM (Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom a nevünk, és nem Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Szervezet, már csak azért, mert mi sem Zsindexet írunk, hanem Indexet, mert mi már megjegyeztük a neveteket, bár tény, hogy ez rövidebb és egyszerűbb, mint a miénk.)
Kelt valahol Magyarországon, a dátum annyi, mint nálatok.
Utóirat az Index figyelmébe: a közleményt éppen aktuálisan író 12 ember közül történetesen senkin nincs bakancs, senki nem kopasz, és még be sem vagyunk rúgva (pedig már éjfél elmúlt).
Zoom
Reklám
Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Szavazás

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2020 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready