2020. június 2., kedd, Kármen, Anita, Csilla napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
17:02 Mirkóczki "amit 2010 előtt mondtunk, nem volt igaz" Ádám is elhagyja a süllyedő hajót - de nem azért...16:47 Most épp az ún. Szlovákiával dúl a szerelem, még az is kiderült, hogy Pozsonynak szívügye a felvidéki magyarság16:16 Vajon csak a Mi Hazánk megemlékezésétől rendült meg az ORÖ, vagy Rácz László szexuális szokásai is megérintették őket?16:03 "Semlegesítik" Hitler szülőházát a szellemiségétől ma is rettegő demokraták15:46 Egy kis nosztalgia az őszödi beszéd évfordulójának árnyékában: az MSZP frakcióvezetője azt szerette volna, ha újra oszlatják a rendőrök a "rasszistákat"15:31 Találós kérdés: honnan lesz Nike-cipője a niggernek?15:22 Felmérés: nincs olyan magyar, aki ne úgy gondolná, hogy a trianoni diktátum igazságtalan és túlzó volt15:08 Salvini: számunkra Magyarország példakép14:35 Ha nem cigány témáról van szó, még Balognak is vannak értelmes gondolatai14:29 Ausztráliában is beindította a tüntetéshullámot az amerikai néger halála14:13 Száz néptáncos közös előadása emlékeztet a diktátumra a Hősök terén13:54 Rablóink rokonszenve: legkevésbé az oláhok és a rácok kedvelnek minket - az érzés kölcsönös13:34 Lesz Himnusz június 4-én a zsidó/ballib tévékben és rádiókban? Hamarosan kiderül13:22 Országos tisztifőorvos: a járvány egyértelműen lecsengőben van12:45 15 évesen már el volt tiltva a vezetéstől, de hajtotta a vére a "fiút"...
24 óra legolvasottabbjai

Extra :: :: Hozzászólások

Meg akarja nézni, ki juttatta börtönbe Budaházyékat? - A Fővárosi Törvényszéken megteheti!

Reklám

Február 18-án a bíróság meghallgat néhány rendőrtanút, akik a kőbányai MSZP-székházat ért 2007. őszi támadásnál helyszíneltek.
Február 20., 26., 28., továbbá március 4., és 6., napjára viszont Soós Tibor meghallgatása van előirányozva. Már ha ismét vádaskodó vallomásokat akar előadni a vádlottak padján ülő hazafiakra és honleányokra, akik jórészt neki köszönhetik, hogy hosszabb-rövidebb időt kellett előzetes letartóztatásban meg egyéb kényszerintézkedések alatt tölteniük, és egy évtizede bíróságra járkálnak.
Zoom
Újra Soós Tibor lesz a főszereplő, aki, hogy az irháját mentse, az eljárás során mindenkire mindenfélét rávallott, és ezáltal a vádlottak nagy részét ő juttatta börtönbe
Soós ugyanis, miután egy "labdabombát" találtak az autójában, úgy döntött, hogy inkább vergődjenek tizenegynéhányan terrorizmus vádjával évtizedekig, minthogy ő egy robbanóanyaggal való visszaéléssel akármeddig is.
Ráadásul a 2010-ben indult első bírósági eljárás során az ügyésszel karöltve elérte, hogy a bíróságon ne kelljen a hallgatóság soraiban ülő érdeklődő nemzeti érzelmű emberek megvető tekintetét éreznie a hátán, hanem zárt ajtók mögött adhassa elő vádaskodásait, ahonnan még ráadásul Budaházy György elsőrendű vádlottat is kirekesztette Kenéz Andrea bírónő minden épkézláb indok nélkül.
Zoom
Egyébként pont Soós meghallgatásának szabálytalansága volt az egyik ok, amiért a másodfokú bíróság az elhíresült "125 éves" ítéletet hatályon kívül helyezte.
Akit érdekel, jöjjön el a Fővárosi Törvényszékre (1055 Budapest, Markó u. 27. fszt. 32. tárgyaló), és nézze meg saját szemével ezt az embert, várhatóan most nem lesznek zárt ajtók!
Kérünk továbbá mindenkit, hogy terjessze a Hunnia-ügyről szóló híreket, ahogy tudja, mert a Facebook minden indoklás nélkül törölte az "Igazságtalan a Budaházy-ítélet" oldalt is!
Reklám
Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Szavazás

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2020 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready