Bezár!
2020. július 4., szombat, Ulrik napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
22:34 Az orosz egészségügyi miniszter szerint februárig nem lehet visszatérni a normális élethez22:23 Kanada felmondja a kiadatási megállapodását Hongkonggal22:11 Megölik a nőstény medvét, amely két embert támadott meg az olasz Alpokban21:51 Törvényt hoztak Németországban a szénalapú energiatermelés fokozatos leállításáról21:37 Franciaországban vizsgálat indul a távozó miniszterelnök és volt egészségügyi miniszterei ellen21:22 Pancsolással próbálják siettetni a partra szállást az élősködők21:18 Több mint 48 ezer új fertőzöttet jelentettek Brazíliából21:06 Szlovéniában megerősítette parlamenti többségét a jobbközép koalíciós kormány20:47 Veneto tartományban emelkedett a reprodukciós ráta, ismét szigorítanak20:23 Módosítani kellett a Nemzetközi Űrállomás pályáját, hogy ne ütközzön űrszemétnek20:03 Amerika szövetségi ünnepének napján lép érvénybe az orosz alkotmánymódosítás19:30 Jövő péntektől hazánkból is karanténkötelezettség nélkül lehet Angliába utazni 19:19 Fotók és videó a borsodnádasdi gyilkosság helyszíni tárgyalásáról18:38 "Heroizmus" a nyugati világban18:04 Alig vált muzulmánná egy angol nő, máris székesegyházat, szállodát és metrót akart robbantani
24 óra legolvasottabbjai

Extra, Videók :: :: Hozzászólások

Nem emlékeztek meg Trianonról a japán parlamentben, aljas hamisítással tömi valaki a zsebét

Reklám

"Ahogy minket, japánokat, úgy magyar testvéreinket is kirabolták a győztesek! Turáni testvéreinkre emlékezünk ma" - áll egyebek mellett annak a videónak a feliratozásában, amit - jó szándékkal - több olvasónktól is megkaptunk ma már.
Zoom
Fotó: Reuters
De persze nem mindenki küldi jó szándékkal, íme például egy mai levél:
Kedveseim !
Szervusztok Kedveseim !
Hát megdobbant a szívem, hogy a lányom aki már tiz éve él japánban ezt elküldte nekem, - amit most szívemből ajánlok nektek is - a japán parlamentben tartott felszolásokat a Trianoni békediktátum évfordulója napján történt.
Milyen jóleső érzés, hogy ezt senki nem kérte hivatalosan, és mégis halljuk és látjuk, és örülhetünk, mert minket MAGYAROKAT a véreinknek hívnak Ők ma 2020.junius 5.-én.
Ezt az anyagot a királyi tv.-ben kéne vetíteni, hogy mindenkinek erőt és bátorságot adhasson.

Barátsággal: B.S.
Csak azért nem írjuk ki a teljes nevét és a levélcímét, mert nem vagyunk teljesen biztosak abban, hogy ő a hamisító, lehet, hogy csak egy naiv levéltovábbküldőről van szó. Igen, még 2020-ban sem nyilvánvaló mindenkinek, hogy a körlevelek (főleg, ha legalább részben szép színes és többféle méretű betűkkel vannak írva) 99,9%-a hülyeség.
Ez viszont nem csak hülyeség, hanem, mint a címben említettük, aljasság is, hiszen a magyarok és a japánok közt meglévő kölcsönös rokonszenvre épít - hogy aztán csalódottságot ébresszen, miután kiderült, hogy hazugság.
Miért nem Netanjahu valamelyik parlamenti felszólalását feliratozta azzal a szöveggel, hogy beismerik, mekkora átverés a holokamu? A kérdés persze költői, tudjuk a választ: azt sokkal többen értenék Budapesten, mint ahányan japánul beszélnek...
"A japán parlamentben Trianonról!" címet viselő videóban amúgy - saját és biztos forrásból tudjuk - a koronavírusról és a költségvetésről beszélnek, de mit számít ez, ha már 330 ezres nézettségnél tart?... Itt érhető el, hogy aki nagyon szeretné, láthassa, miről beszélünk - de nem javasoljuk, hogy ilyen rosszindulatú csalók pénztárcáját hizlalják.
(Kuruc.info)
Reklám
Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Szavazás

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2020 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready