2020. november 23., hétfő, Kelemen napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
22:39 Ammónia szivárgott egy alsómocsoládi húsüzemben22:19 Robotszondát indított Kína a Holdra21:53 Magas rangú iszlamistát fogtak a bagdadi repülőtéren21:21 Parkoló autóknak csapódott egy teherautó a II. kerületben egy biciklis miatt20:52 Eldőlt: a félig magyarnak hazudott, de teljesen zsidó Blinken lesz Biden külügyminisztere20:24 Duplájára emelhetik a rendőrségi vezetők illetményét, a közrendőrök hiába várják a béremelést20:17 Szaúd-Arábia ingyen oltja be a lakosság 70 százalékát19:54 Megnyílt az Akadémia park melletti megújult P+R parkoló a II. kerületben19:22 Ismét "vadpartit" rendeztek Párizsban18:55 Oroszországban újabb eljárást indítottak a Google ellen18:31 A romániai egészségügyi személyzet jelentős hányada nem akarja beoltatni magát18:08 Itt az újabb holotragédia: a megölt jóságos néger meséje a kiirtott hatmillió ártatlan zsidó mítoszának konkurenciája lett17:32 Megint kirúgtak egy főszerkesztőt az Indextől17:16 Megkezdődött Sarkozy pere, de fel is függesztették16:52 Örményország 121 települést ad át Azerbajdzsánnak
24 óra legolvasottabbjai

Extra :: :: Hozzászólások

Ezrek csókolgatják a nagyszerb pópa covidos hulláját (16+)

Nevenka Pavličić, a montenegrói klinikai központ igazgatója felszólította Milutin Simovićot, a montenegrói nemzeti koordinációs testület elnökét, hogy kérvényezze a pénteken elhunyt Amfilohije püspök koporsójának lezárását, mivel szavai szerint a rituálé, amelynél több ezer ember csókolja Amfilohije holttestét, a koronavírus-járvány melegágyává válhat.
„Nem tudom, ön milyen hatalommal rendelkezik, de tudom, hogy köteles egyenrangúnak tekinteni mindenkit, mert ön a nemzeti koordinációs testület elnöke. Ezért arra kérem önt, hogy adjon ki utasítást Amfilohije Radović koporsójának lezárására, mert ez a rituálé a járvány melegágya” – írta Nevenka Pavličić.
„Barátnőm férjét műanyag zacskóban vitték ki a montenegrói klinikai központ épületéből, barátnőmnek és gyermekeinek mindössze 15 perc állt rendelkezésre, hogy elbúcsúzzanak az elhunyttól, aki 57 éves volt. A szülei már nem láthatták fiukat” – tette hozzá. Pavličić szerint mindenkit ugyanazon szabályok szerint kell eltemetni.
Korábban a montenegrói nemzeti koordinációs testület felhívást intézett a polgárokhoz és a pópákhoz, hogy tartsák tiszteletben az intézkedéseket – viseljenek maszkot és tartsanak távolságot. A felhívásra az emberek abszolút többsége fittyet hány.
Amfilohije Radovic, akit a montenegróiak „Sotonának”, Sátánnak becéztek, 1990-ben került a montenegrói­ tengermelléki egyházmegye élére, metropolitaként neofolklorizált és vallásilag nagyszerb eszméket terjesztett, nem ismerte el a montenegrói nemzetet, sem a montenegrói államot. Életútját lásd bővebben itt.
(Délhír Portál nyomán)Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2020 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready