Bezár!
2021. január 19., kedd, Kenéz napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
19:14 Peking szerint ők helyesen jártak el járványügyben18:45 Ónos eső veszélye miatt adtak ki figyelmeztetést18:26 A Mi Hazánk azonnali lépéseket sürget a cigánybűnözés felszámolása érdekében18:17 Több mint nyolcvan migráns jutott át Melillába a határkerítésen18:02 Letartóztatták az orosz "ítéletnapi" parancsnoki repülőgép kifosztóját17:30 Meg akartak erőszakolni egy nőt a gödöllői HÉV-en, de ellenállt - kirabolták, betörték az orrát17:11 Pentei-Pfendtner Antal budakeszi jegyző és családjának kálváriája17:03 Németországban sem akarnak véget vetni a zárlatnak16:35 Müller Cecília "rendkívül jól van"15:52 Történetek a kórságokról, a biológiai fegyverekről, a gonosz vírusokról és a még gonoszabb oltásokról15:44 Cigány hagyományápolás Kistarcsán is15:36 Elismerte a Gazprom, hogy meghiúsulhat az Északi Áramlat-2 megépítése14:53 Tibi atya: a Mi Hazánk jelenleg az egyetlen politikai párt, amelyik tesz valamit a kisvállalkozói és a munkásosztályért14:18 GKI: az ország 19 megyéjéből 14-ben országos átlag alatti volt a nettó kereset 2019-ben13:53 Állítólag 100 százalékos a második orosz oltóanyag immunológiai hatékonysága
24 óra legolvasottabbjai

Extra :: :: Hozzászólások

Az anya nő, az apa férfi - De vajon milyen nő és milyen férfi?

Reklám

A genderlobbi idei provokációi, nevezetesen a szivárványos zászlók középületekre való kitűzése, valamint a gyermekeket riogató deviáns mesekönyv megjelenése szerencsére úgy tűnik, a magyar társadalom széles rétegeiben kiverte a biztosítékot. A kormány – ha átmegy a Parlamenten – Alaptörvényben kívánja leszögezni: az anya nő, az apa férfi.
Bután hangzik, de sajnos egy olyan bolondokházának (Európai Unió) vagyunk a lakói, ahol ha ilyen és egyéb alapigazságokat nem rögzítünk, még a végén a nagyérdemű összezavarodik és azt képzeli, családot alapíthat két azonos nemű, hogy aztán kisgyermekeket rontsanak meg.
Úgy tűnik, a magyarság immunrendszere még működésbe hozható, ellentétben a nyugati népekével,
de vajon elegendő-e lázadni a szivárványcsaládok ellen, ha magunk nem alapítunk normális, egészséges családokat?
Bár van némi javulás a házasságkötések számát illetően, de be kell látnunk: a családalapítást támogató intézkedések dacára érdemben nem nő a gyermekvállalási kedv. A nemzeti oldalon is számtalan gyermektelen szingli van, pedig hiába rázzuk az öklünket a gyerekek védelmében, ha a megszületésükért, a nemzet fennmaradásáért nem teszünk semmit.
A fiúk és lányok nem találnak egymásra napjainkban, hangzik el sokszor, de vajon miért?
Ennek oka egyszerű: a férfiak kedves, szép, odaadó, házias, gondoskodó nőre vágynak, a nők pedig erős, megbízható, felelősségteljes, hűséges férjre. Ezek a vágyak olyan mélyen kódolt évmilliók tapasztalatán alapuló elvárások, amiket nem lehet kicserélni, és még abban is dolgoznak, aki azt hiszi magáról, hogy meghaladta ezt.
Zoom
Akármit is gondolunk, a család akkor működik, ha vannak gyerekek, a nő gondoskodik róluk és az otthon melegéről, odaadó, és nem helyezi a karrierjét a család elé, a férfiben pedig meg lehet bízni, dolgozik és védelmezi a családját.
Hát ilyenek vagyunk?
Nem hiszek a nemi szerepek összevissza csereberélésében, a karrierista nőkben, az otthon pelenkázó férfiakban. Mert mi az a karrier, ami miatt nem vállaljuk alapvető, Istentől elrendelt küldetésünket, az anyaságot? Sok nő nem tudja, miért boldogtalan, pedig csak az az oka, hogy nincsenek gyerekei, és ha vannak, akkor sem tud velük lenni, mert bölcsődébe kell adja, hogy dolgozhasson, de vajon megéri? Úton-útfélen azt halljuk, tanuljuk meg összeegyeztetni a karriert a családdal, de vajon ez hány gyerekig lehetséges? Tényleg ezt akarja minden nő? Ha hagynánk a nőket otthon lenni megfelelő jövedelem ellenében, több gyerek születhetne és a családok sem hullanának olyan könnyen szét. Legalább az első pár meghatározó évben!
Amilyen a nő, olyan a család. Amilyen a család, olyan a nemzet.
De mielőtt minden baj okozójának a nőt kiáltanánk ki, vajon a férfiak megtalálják-e valódi küldetésüket? Mitől férfi egy férfi igazán? Attól talán, amit ma hiszünk, hogy a lehető legtöbb nőt megszerzi és sok pénze van? Ezek-e vajon a legendás férfierények? Nem inkább a hűség, a nők és gyengék védelmezése, a bátorság, a hazaszeretet, az önfeláldozás, a kitartás? Az ideák, amik a férfit felemelik és amiért aztán a nő felnéz rá. Bízhat-e ma egy nő abban, hogy nem cserélik le bármikor egy újra?
Jövője van! – mondták a magyarok régen a várandós asszonyra, és tényleg.
Olyan nagy bajban van a nyugati civilizáció, hogy azt már nem lehet ilyen-olyan újításokkal orvosolni, itt az idő, hogy visszatérjünk az alapokhoz, az alapigazságokhoz, a józan észhez, a hagyományokhoz, mert ha nem, hát nem a genderagymosás fog minket leradírozni, hanem saját önzőségünk, kényelmességünk és gyávaságunk, és végső soron az, hogy nincsenek utódaink.
Budaházy Edda
Kapcsolódó:Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Szavazás
Állítólag növekszik az oltási kedv hazánkban, kampányt is indít a kormány. Ön kérte már, vagy kérni fogja az oltást?
» Igen» Nem» Még nem tudom, de meggyőzhető vagyok» Még nem tudom, de inkább nem

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2021 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready