Mikulás ünnepe alkalmából az év egyik legmorbidabb kisfilmjét készítette el a Demokratikus Koalíció, amelynek lényegi eleme az LMBTQ-ideológia népszerűsítése is. A Gyurcsány-párt közösségi oldalára feltöltött videóban megismerkedhetünk a DK-s télapóval, aki a Labrisz Leszbikus Egyesület kiadásában megjelent Meseország mindenkié című gendermesekönyvvel örvendezteti meg a magyar gyerekeket - vette észre a Magyar Nemzet.
A hatásvadász videóban a télapó először a párt Európai magyarok című folyóiratát lapozgatja, majd az ATV híradójába is belenéz, ahol a koronavírusra vonatkozó napi számadatok, valamint a kijárási korlátozás kapcsán is a megbotránkozását fejezi ki. Miután a párt télapója felmondja a baloldali propagandaszöveget, hívószavakat, pakolni kezd.
Számos ajándék mellett a piros puttonyban – talán már nem meglepő módon – a nagy közfelháborodást kiváltó, gyerekeknek írt buzipropaganda-könyv is helyet kapott, a gyurcsányista télapó az ajándékokkal belvárosi otthonokat, valamint a Heim Pál Gyermekkórházat keresi fel. A kisfilm végén a télapó munkáját maga "Feri" köszöni meg...