Bezár!
2021. március 7., vasárnap, Tamás, Ubul napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
19:39 Vona Gábor nem találja a helyét a mostani politikában19:10 Haláleset miatt függesztették fel az oltást az AstraZenecával Ausztriában 18:48 Megdöglött a Kutya Prágában - oszlatták is18:19 Rettegést is csökkentene egy izraeli találmány17:43 Svájc megszavazta a burka és a nikáb viselésének tilalmát17:29 Gulácsiról, új világrendről - kérdésekre válaszol Toroczkai László, 7. rész17:11 Intézményelhagyási és -látogatási tilalom a gyermekvédelmi intézményekben és javítóintézetekben16:32 Tetten ért sonkatolvaj gyilkolta meg brutálisan az idős házaspárt Kislángon: egyik áldozatát szinte feldarabolta16:23 Kissé melegszik az idő a jövő héten15:37 Két hétre vesztegzár alá helyezik Temesvárt15:19 Közös hadgyakorlatokba kezdenek az orosz és a fehérorosz különleges egységek14:58 A klímarettegők "szemmel tartják" a politikusokat Svájcban14:35 Manfred Weber is menstruációs problémákkal küzd14:17 Csökken, de még mindig magas az ál-kereszténydemokrata pártszövetség támogatottsága Németországban13:52 M1: jól haladnak az oltással
24 óra legolvasottabbjai

Extra :: :: Hozzászólások

Történelmi feladatgyűjtemény kínai középfokú iskolák 3. évfolyamának a 2126-27. tanévben

Reklám

Az idősorhoz kapcsolódó feladat: Figyeld meg a nyugati világ gyors kihalásához vezető eseménysort, és piros lézerrel jelöld be, és mentsd el a számodra kiemelt fontosságú történéseket! Magyarázd el választásaidat! Az eseménysort kelet-közép-európai (főleg magyar) archaikus források alapján állítottuk össze, többnyire az eredeti nyelvezet hű fordításában.
Év.                                 Esemény rövid leírása                                       --
2018. ENSZ-határozat a migráció jogának korlátlan kiterjesztéséről. A határozat ellen csak néhány fajvédő, neofasiszta, keresztény állam jelenti be tiltakozását.
2021. Egy rejtélyes körülmények között megjelent világjárvány hatására a nyugati világ országai többségében radikális baloldali csoportok veszik át demokratikus úton a hatalmat. Az akkoriban a világ vezető országának számító Egyesült Államokban az elnöki jogkört egy fekete nő gyakorolja, aki elrendeli a republikánus gyűlöletcsoportok átnevelő táborokba zárását.
Zoom
2024. Lengyelországban és Magyarországon egy váratlan és érthetetlen pénzügyi összeomlás elsöpri a nemzetisoviniszta rendszereket, és e két ország is elindulhat a demokratikus felzárkózás útján. Az újonnan kinevezett magyar miniszterelnök májcirrózisban történt tragikus hirtelenségű elhunytát követően, a kormány új vezetőjét a Világbank állományából kell kinevezni, mivel a kis országban megfelelő képzettségű progresszív személyiség nem található.
2026. Európában a nemzetállamok parlamentjei megszűnnek. Az országok élére már nem az államfők, hanem a Brüsszel által kinevezett területi biztosok kerülnek.  Brüsszel átszervezi a közigazgatást is. Az egykori Magyarország területe például a grazi regionális központhoz tartozik.
2027. Az Európai Unióban betiltják a múltról szóló archaikus dokumentumokat, a történelmet csak progresszív módon lehet tárgyalni. Aki összefüggést vél felfedezni Európa története, az egykori nemzetállamok létezése és a kereszténység között, azt átnevelő táborba küldik.
2028. Az UNESCO bejelenti, hogy a fehér rassz megnevezést törlik a nyilvántartásokból, mint tudományosan nem bizonyíthatót. Fekete tudós munkacsoportok kimutatják, hogy a világos bőrszín az európai népesség speciális táplálkozási szokásai miatt kialakult mutáció, aminek előfordulása a táplálkozás jelenlegi változásai mellett csökken. Az elméletet a világos bőrszínű emberek számának radikális visszaesése is alátámasztja. 
Zoom
2031. Nyugati nemzetközi szervezetek élén csak migrációs hátterű transzneműek állhatnak, mert ők képviselik a populációs dinamizmust, valamint a nem- és területfelettiség egységét. A szabály alól ezen időkben csak néhány kiemelkedő tehetségű iszlám omniszexuális politikus kedvéért adnak felmentést. Ezen szervezetek elsődleges célja, a korábbi évszázadok alatt felhalmozódott társadalmi elnyomások megszüntetése.
2032. Bűncselekményekért elítélni már csak férfiakat lehet, mivel a 2. Isztambuli Egyezmény kimondja, hogy az erőszak kizárólag a férfias viselkedési mintákhoz kapcsolódó, társadalomra veszélyes megnyilvánulás, ami a nem férfi elkövetők esetében is hyperandrogen motivációt feltételez. A büntetés teljes hátralevő idejét elengedik, amennyiben az elítélt nemváltó műtétet kezdeményez a büntetés-végrehajtás időtartama alatt.
2034. Bejelentik az Észak-Atlanti Világköztársaság megalakulását. Első elnöke egy Manfred Weber nevű egykori német keresztény hazafi, aki a köz szolgálata érdekében hajlandó lemondani otthoni áldozatos politikai és vallási tevékenységeiről. Egyenes jelleme, önzetlensége, és az értéknélküliséget elutasító személyisége teszi alkalmassá erre a feladatra. Lojalitására és áldozatkészségére jellemző, hogy saját világos bőrű népcsoportját teszi felelőssé a társadalmi elnyomásokért, és tevékenyen részt vesz e népcsoport soron kívüli felszámolásában.

2036. A nem elég gyorsan haladó népesség-kiegyenlítődés miatt a korlátlan bevándorlás korábbi engedélyezése mellett az európai és észak-amerikai világos bőrűek által lakott területekről kvóta szerinti kivándorlást szerveznek afrikai és közép-ázsiai területekre.
2044. Az egykori világegyházakat betiltják túlhaladott etikájuk, homofóbiájuk és az ifjúságra való veszélyességük miatt. Tagságukat, melyek száma már alig haladta meg a pár ezer főt, elmegyógyászati vizsgálatokra és mentális rehabilitációra kötelezik
2048. A homoszexuálisok és leszbikusok számaránya a korszerű és korai szexuális felvilágosításoknak köszönhetően – a nyugati világ nagy részén - meghaladja a populáció 60%-át. A természetes úton szülni készülő nők jelentős része abortuszra kényszerül, mivel a hagyományos szülés veszélyes és túlhaladott volta miatt egyre több egészségügyi intézmény utasítja vissza a közreműködést. A hagyományos szülés részarányát bevallottan, mélyen a lombikprogramok termékenységi részaránya alá akarják csökkenteni.
2050. A nemzetközi olimpiai mozgalom irányítását az ENSZ egyik legfontosabb szervezete a Feminista Koordinációs Világszervezet veszi át. A résztvevők nemi elkülönítését megszüntetik, a játékokon csak olyanok indulhatnak, akiknek fizikai és hormonális paraméterei az ideális „olimpiai sávba” esnek. Akinél az ellenőrzések során túlságosan maszkulin, vagy feminin biológiai paramétereket találnak, azok hosszú eltiltásra számíthatnak.
2053. A New York-i Szabadság-szobrot átalakítják Marx Károly szobrává. Az emberiség jótevőjének emlékműve úgy magasodik a világ fölé, mint az általa felismert objektív társadalmi törvények az egységesült világállam fölé. Előre mutató kezének magabiztos mozdulata azt jelzi, hogy a kommunizmus felé vezető út nehezebbik részét már megtettük.
2056.  Az egykori magyar, cseh és szlovák területeken a lovári nyelvet teszik hivatalossá, tükrözve a lakosság számarányában történt átrendeződéseket, de egyelőre második nyelvként az archaikus történelmi nyelvet is elfogadják. Az intézkedés átmeneti, mivel a később bevezetendő világnyelv mindkettőt feleslegessé teszi.
2057. Az utolsó keresztény templom felrobbantása egykori lengyel területen. Az aktus nemcsak jelképes, mivel – bár misék tartása már 13 éve tilos – de állítólag még szabadlábon levő, bujkáló katolikus csoportok különböző szertartásokat rendeztek az épületben.
2059. A házasság intézményét mind a heteroszexuálisok, mind pedig az egyneműek számára megszüntetik. Az együttélés időtartamát korlátozzák, az együtt élők ezentúl az „ideiglenes világtárs” fogalmát használhatják egymásra. A társas viszonyban élő heteroszexuálisoknak a hagyományos nemi érintkezést, és a gyermeknemzést elutasító nyilatkozatot kell aláírniuk.
2060. Újraindítják a sztahanovista mozgalmat. A történészek kiderítik, hogy a 20. századi sztahanovisták többsége cigány származású volt, akiknek egy jelentős része az állandó, túlhajtott munkaversenyben vesztette életét. A sok százezer áldozatnak szóló tiszteletadás jegyében szobrot emelnek Gáspár Győző és Setét Jenő egykori aktivistáknak, akiknek fáradhatatlan és önzetlen munkássága közrejátszott e népcsoport olyan mértékű felemelkedésében, hogy ők alkotják az egykori kelet-európai területek népességének 70%-át.
2063. Az emberi szaporodás hagyományos heteroszexuális formáját, mint visszataszítót, egészségtelent és kockázatost, a közegészségügyi hatóságok betiltják. A tökéletesített lombikprogramok sokkal szabályozhatóbban gondoskodnak a népesség korlátozott reprodukciójáról. A szükséges ivarsejtdonorokat a munkaversenyeken kitűnt világpolgárok közül választják ki.
2064. Veszélyes világköztársaság-ellenes összeesküvést lepleznek le a rendvédelmi hatóságok. A résztvevők zavaros régi ideológiák jegyében, egykor volt állítólagos szuverén nemzetekről, hagyományos erkölcsről, ősi kultúrákról terjesztettek anakronisztikus tévtanokat. A társadalomra való fokozott veszélyessége miatt a résztvevőkön, és együttműködőkön agyműtétek segítségével személyiségfrissítéseket hajtanak végre.
Zoom
2066. Újabb veszélyes illegális társadalmi szerveződés felszámolása történik. Magukat „Romantikus Nők”-ként azonosító polgárok csoportjai nosztalgikus felolvasásokat tartanak évszázadokkal korábbi regényekben található állítólagos női viselkedési formákról. A társadalomra veszélyesség abból adódik, hogy ezeket az értelmetlen, romantikusnak nevezett viselkedésformákat kizárólag női és férfi biológiai meghatározottsághoz kapcsolják. A hatósági személyiségfrissítési eljárások során a résztvevőket nemi és érzelmi semlegesítésnek vetik alá.
2069. Niedermüller Péter, a nagy marxista születésnapját vallásellenes világnappá, hivatalos nemzetközi ünneppé teszik. Hangsúlyozzák, hogy az egykori nagy gondolkodó és államférfi büszke lenne az utódokra, ha láthatná, hogy milyen sikerrel távolították el a társadalomból a klerikalizmus mételyét.
2073. Az európai kontinens nevét megváltoztatják az elavult és ultraszexista Európáról a sokkal realistább és kifejezőbb Neutráliára.
2074. Fiatalkorú lombikpolgárok csoportjai kiharcolják a választópolgári korhatár 6 éves korra történő csökkentését, valamint teljes társadalmi autonómiájukat, mellyel függetlenítik magukat az idősebb korosztályok kizsákmányolásától és elnyomásától.
2078. Az utolsó bujkáló heteroszexuálisok felkutatása és sterilizálása. Az utolsó türelmi intézkedések lejárta után is fellelhető, a hatóságok jó szándékával visszaélő, mások egészségét veszélyeztető szexuális bűnözők maradékának felszámolása, a többségi társadalom érdekében.  
2081. Az észak-amerikai és európai kontinens egykor több mint 900 milliós lakossága 17 millióra csökken, de ez nem jelent gondot az atlanti világállam vezetésének, hiszen ezáltal kezelhetővé vált a két kontinens ökológiai rendszere. Greta Thunberg egyik középszürke bőrszínű, három kezű lombikunokája szerint a nagyvárosok elvadult növény- és állatvilága csak egy későbbi harmonikus egyensúly létrejöttének közbülső fázisa.
2094. A lombikprogramokban születettek második generációjának túlnyomó többsége nem termel ivarsejteket, ami hirtelen komoly zavart okoz a lombikprogramok folyamatosságában. Az erősen lecsökkent számú orvosi gárda, az ideológiailag elkötelezett, de rossz egészségi állapotban levő, elkorcsosult népességtől nem tudja begyűjteni még a korlátozott reprodukcióhoz szükséges biológiai anyagokat sem.
2101. Az egykori bankárok kasztja, akik valamikor az összeesküvés-elméletek céltáblái voltak és a lombiknépességtől elkülönülve éltek, egy furcsa vírusos betegség következtében mind elhaláloznak. Ők érthetetlen okokból folytathatták hagyományos életmódjukat, ami eddig tartott. E sajnálatos esemény következtében eltűntek a korábbi korszakokra jellemző hagyományos nyugati embertípus utolsó képviselői is. Kihalásuk után nem sokkal megmagyarázhatatlan pénzügyi zavarok, összeomlás, és a cserekereskedelem visszatérése következett a nyugati világban.
2106. A délről és keletről érkező bevándorlók az egykori atlanti területeken csak szétesőben levő enklávékban lakó fura bőrszínű, szaporodni képtelen, elkorcsosult lényeket találnak, akiknek a csoportjai már egymással sem tudnak kommunikálni. Kulturálisan szétestek, biológiailag ellehetetlenültek, gazdaságilag összeomlottak.
Napjainkra már csak néhány ezer nyugati maradt életben, akiket kínai tudósok vizsgálnak, és próbálják megakadályozni teljes kihalásukat. Munkájukat rendkívül megnehezíti az, hogy a népességben történt mutációk eredményeképpen az egyedek anatómiai felépítése jelentősen eltér a világ más részén lakókétól.
Értékelési segédlet a kínai középiskolák pedagógusai számára:
A diákok feladatmegoldása során azon események kiemelése preferált, amelyek elősegíthették a nyugat-európai és észak-amerikai neomarxista rendszerek individuális baloldali elhajlását, eltorzulását. Rá kell vezetni a diákokat annak felismerésére, hogy a Mao elvtárs által megszabott ’Arany út’-tól való kultúrmarxista ideológiai elhajlás ugyanúgy a pusztulásba vezet, mint a kelet-európai szocialista országok esetén az ortodox marxi felfogás. Ugyancsak javasolt a diákok körében esetlegesen megjelenő nemzetieskedő, szakraizáló gondolatok szankcionálása is.
Szende Péter - Kuruc.infoFriss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Szavazás

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2021 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready