Bezár!
2021. április 23., péntek, Béla, Egyed napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
07:33 Ismét riasztást adtak ki zsaroló levelek miatt07:15 Védetté nyilvánították a farkast Felvidéken06:54 India is felkerült a brit kormány beutazási tilalmi listájára a legújabb mutáns miatt06:36 Amerikai tábornok: össze fog omlani az afgán hadsereg, még a repülőgépeiket sem tudják karbantartani21:55 A brit légierő négy vadászgépe érkezett járőrszolgálatra Romániába21:37 Balázs Klári elismerte a 40 éven át gyümölcsöző lopást, az izraeli zeneszerző 200 ezer dollárt követel21:11 Csehszlovák szolidaritás: a felvidéki kormány is kiutasít három orosz diplomatát20:57 A Gyurcsány-terv20:35 Brit tudósok: a kevés alvás növeli a demencia kockázatát20:14 A WHO és az EMA május 10-től vizsgálja a Szputnyik V gyártási eljárását19:46 Már nem a Covid-19 számlájára írják a vezető halálozási okot Angliában19:24 Szénfelhasználása csökkentésébe kezd 2026 és 2030 között - ígéri Kína19:03 Autókölcsönzés cigány módra - még a katalizátor is megmarad18:51 Kivizsgálták Navalnijt, és felszólították, hogy fejezze be az éhségsztrájkot18:23 Palesztin kormányfő: az izraeli kormány minden létező eszközt felhasznál, hogy beavatkozzon a választásokba
24 óra legolvasottabbjai

Extra :: :: Hozzászólások

Élvezetből ölt a néger - Heti progresszió (LXIX. rész)

A szokásos időpontban jelentkezik a hónap utolsó Heti progressziója. Vágjunk is bele, nézzük meg, milyen hírekkel búcsúztatjuk el a februárt és vele együtt a telet is.
3. A nemzetközi cégek által diktált férfi, illetve női "divaton" évről évre jókat szoktunk nevetni, meg persze azokon is, akik képesek ilyen "ruhákat" magukra kényszeríteni. Ezúttal sem maradt más dolgunk, mint mulatni ezeken a képeken. A brit illetőségű Bureberry divatcég mestermunkái, és akár sírhatnánk is rajtuk, mint B opció, de én még mindig nem tudom elhinni, hogy ez a fajta ruhaviselet bárkinek is elnyeri a tetszését pár önjelölt futóbolondon kívül. Érdemes kiemelni a vörös csillaggal ellátott mellényt (?) és hátrakötött pulóvert (?), igazán figyelmes a cégtől, hogy még a 2021-es divat során sem feledkeztek meg a marxizmus hagyományainak ápolásától. Némelyik gönc ezzel párhuzamos udvari bolond viseletnek is egész nyugodtan elmehetne.
Zoom
Egy kis ízelítő ebből a csodás kollekcióból (Forrás: a Bureberry Facebook-oldala)
2. Stevie Wondernek a jelek szerint semmi sem elég. Hiába a BLM állami szintű felkarolása, a fehérellenes kicsapongások feletti teljes tolerancia, a kvótatörekvések, a fehér lakosok másodrendű állampolgárként való kezelése, a zenész mégis távozik az országból és Ghánába költözik. Szerinte semmi előrehaladás nem történt a "rasszizmus megfékezésében" és nem akarja, hogy dédunokáinak majd "mentegetőzni kelljen, hogy kedveljék őket". Ennek fényében az egész pereputtyot viszi magával, majd elmorzsolunk pár könnycseppet. Egyébként a nevetséges okot leszámítva abszolút támogatandó, amit Stevie tesz. Ha minden néger kinézne magának egy afrikai államot és hazaköltözne (ha már nagy nehezen lettek ilyen országok), akkor egy csapásra megoldódna ez az egész amerikai rasszprobléma. Javaslom az előadóművésznek, hogy kezdjen kampányba az "afroamerikaiak" körében, hogy minél többen térjenek haza a fekete kontinensre. Elősegítenék vele a békét.
Zoom
Kik vagyunk mi, hogy marasztaljuk? Jó repülést Ghánába! (Kép: wikipedia.hu)
1. Ahogy arról már többször beszámoltunk, hogy a számítógépes és konzoljátékok népszerűsége töretlenül növekszik, melyet a koronavírus-járvány csak még jobban elősegít. Amiről már kevesebbet beszélnek, hogy mindezek ellenére a legtöbben okostelefonon játszanak, ami abból a szempontból logikus, hogy ez az az eszköz, amivel a felsoroltak közül a legtöbben rendelkeznek.
Azonban, ahogy a legtöbb dolog, ez a világ sem fenékig tejfel, rettentő hírekről már korábban is beszámoltunk a gamer világból. Ezúttal Brazíliában történt gyilkosság, egészen pontosan São Paulóban, ahol egy 19 éves videojáték-streamer és e-sportoló lányt késelt halálra egy Guilherme Alves Costa nevű négerállat. Mindketten a híres Call of Duty nevű játék mobilos verziójával játszottak, a néger pedig átcsalta a lányt a lakására, majd halálra szúrta, ezt követően pedig alaposan dokumentálta a gyilkosságot. Mindketten ismert játékosoknak számítottak, Alves Costának pedig semmilyen indítéka nem volt a gyilkosságra, amelyet a rendőrségnek tett vallomásában be is vallott: "megöltem, mert meg akartam ölni".
Zoom
Mindössze 19 éves volt a brutálisan meggyilkolt Ingrid. Mondjuk egy ilyen kinézetű néger véglényhez nem értem, ki menne át szívesen (Forrás: São Paulo Notícias / Twitter)
Vélhetően nem ez volt az utolsó hasonló gyilkosság Brazíliában (sem), főleg annak fényében, hogy a életidegen liberális jogvédők még csak véletlenül sem etnikai problémákra vezetik vissza a szegény lány meggyilkolását, noha Ingrid Oliveria Bueno da Silva fehér, még a gyilkos fekete. Az Amerika-közi Emberi Jogi Bizottság a "brazil társadalomban mélyen gyökerező szexista normákra" vezeti vissza a bűntettet, a másik népszerű elmélet pedig a videojátékokat szokta okolni hasonló helyzetekben, mintha a kettő között bármiféle komolyan vehető kapocs lenne.
Nos, ezekkel a hírekkel köszönünk el a februártól, jövő héten ismét jelentkezünk egy friss adaggal. Ha ön is szeretne hírt beküldeni, akkor ezt a hetiprogresszio@protonmail.com címre megteheti.
Ábrahám Barnabás – Kuruc.infoFriss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Szavazás

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2021 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready