Többször megkapjuk azt a felszólítást a normalitás képviselőiként, hogy hagyjuk békén az LMBTQP-lobbistákat, hadd éljék életüket úgy, ahogyan kívánják, és ne álljunk ellen, jobb, ha nem is foglalkozunk velük. Ugyanakkor, ha jól megvizsgáljuk a tendenciákat, láthatjuk, hogy az utolsó órába léptünk, amikor még tehetünk valamit a jövő generációinak érdekében. Az USA-ban végzett legújabb felmérés azt mutatja, hogy az erőszakos LMBTQP-lobbi és a kötelező érzékenyítések hatására már a fiatalok 15,9%-a nem tudja eldönteni magáról, hogy fiú-e, vagy lány. Továbbá számos tanulmány is bebizonyította, hogy a homoszexualitás divattá tétele felelős azért, hogy egyre több tinédzser vallja magát az LMBTQP valamelyik kategóriájához tartozónak. Alább folytatódik az Egyetemi Ellenállás vezetőségének írása.
Az Amerikai Egyesült Államokban a New York-i Állami Egyetemről (State University of New York, SUNY) most azon okból rúgtak ki egy hallgatót, mert kijelentette, hogy a férfi férfi, a nő nő, és nincs másik nem. Owen Stevens a közösségi oldalán adott hangot a véleményének, amelyben biológiai tényekre hivatkozott, és elmondta, hogy egy nőből soha nem lehet férfi és vica versa.
Az egyetem vezetése kifejtette, hogy a hallgató a kijelentéseivel nem felel meg az intézmény által lefektetett előírásoknak és szabályoknak. Különösen kifogásolták azt, hogy Owen fenntartja azt az álláspontját, hogy nem ismeri el, ha valaki nem az eredeti biológiai nemének megfelelően azonosítja magát. Ez az álláspont pedig szembemegy azzal az egyetemi irányelvvel, miszerint a diákoknak olyan környezetet kell biztosítani, ami védi az ő mentális és érzelmi jólétüket.
Még mindig legyinthetnénk az ügyre azzal a felszólalással, hogy csináljanak azt Amerikában, amit akarnak, mi innen az ellen nem tudunk semmit sem tenni. Ugyanakkor, ha egy kicsit jobban áttekintjük a dolgokat, máris más megvilágításba kerül a helyzet. A magyarországi LMBTQP-lobbista társaságok, mint például a Háttér Társaság és a Labrisz Leszbikus Egyesület évek óta tanulmányaiban és felszólalásaiban arra indítványozza az oktatási intézményeket és a kormányzatot, hogy teremtsenek az ő ideológiájuknak megfelelő környezetet az intézményekben. Íme egy részlet a 2019-es kiadványukból:
Zoom
Mi is vár most Owen Stevens-re? Akkor térhet vissza az egyetemre, ha részt vesz egy úgynevezett „kármentesítési tervben”. Ez azt foglalja magában, hogy el kell távolítania közösségi oldaláról a problémásnak ítélt videóit, és az adott felületeken csökkentenie kell aktivitását, valamint az iskola által szabályozott tréningen való részvételre is kötelezik. Tehát amennyiben nem vesz részt kötelező LMBTQP-érzékenyítéseken és agymosásokon, esélye sem lesz, hogy megszerezze diplomáját, és életcéljának megfelelő életet élhessen. Továbbá a kötelező érzékenyítés Owen mentális és érzelmi jólétének károsodását is szolgálná, de hát jól ismerjük a balliberális kettősmércét, mely deklarálja, hogy csak nekik lehet igazuk, és minden más elmélet és vélemény szembemegy az emberi szabadságjogokkal, ezért tilos számukra a szabad véleménynyilvánítás.
A fentebbi példa is jól mutatja, hogy miért kell ellenállnunk. A hazai LMBTQP-lobbista szervezetek a nyugatiak módszereinek mintája alapján dolgoznak, így azon eseményeket megvizsgálva, melyek az USA-ban és Nyugat-Európában történnek, jól láthatjuk, hogy mi várható nálunk is, ha nem teszünk semmit. Már hazánkban is a felsőoktatási intézményekben a hallgatóknak (főleg a tanárszakosoknak, akik a jövő generációit fogják felnevelni) kötelező képzésük alatt az „érzékenyítéseken” való részvétel, és ha a modern ideológiáknak ellentmondó véleményt fejeznek ki, akkor hátrányosan különböztetik meg őket. A fertő ugyanakkor már az alsóbb fokú oktatási intézményektől sem marad távol. A túlérzékenyített tanárok különböző érzékenyítő feladatokat adnak a diákoknak, például tudomásunkra jutott, hogy egy Budapest agglomerációjához tartozó gimnáziumban a diákoknak előadáskészítésénél az egyik választható téma a szivárványcsaládok. Kedves károgók és kényelmesen otthon ülők, még mindig úgy gondoljátok, hogy nem kell ellenállni?
A hallgató kálváriájáról szóló történetről a V4NA hírügynökség oldaláról értesültünk.