Bezár!
2021. április 22., csütörtök, Csilla, Noémi napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
21:37 Balázs Klári elismerte a 40 éven át gyümölcsöző lopást, az izraeli zeneszerző 200 ezer dollárt követel21:11 Csehszlovák szolidaritás: a felvidéki kormány is kiutasít három orosz diplomatát20:57 A Gyurcsány-terv20:35 Brit tudósok: a kevés alvás növeli a demencia kockázatát20:14 A WHO és az EMA május 10-től vizsgálja a Szputnyik V gyártási eljárását19:46 Már nem a Covid-19 számlájára írják a vezető halálozási okot Angliában19:24 Szénfelhasználása csökkentésébe kezd 2026 és 2030 között - ígéri Kína19:03 Autókölcsönzés cigány módra - még a katalizátor is megmarad18:51 Kivizsgálták Navalnijt, és felszólították, hogy fejezze be az éhségsztrájkot18:23 Palesztin kormányfő: az izraeli kormány minden létező eszközt felhasznál, hogy beavatkozzon a választásokba 18:00 Putyin kész Moszkvában fogadni Zelenszkijt17:48 Magánzárkában őrzik a zsidó-néger bosszúhadjárat legújabb áldozatát, de "legalább" félóránként megzavarják17:22 Lapértesülés: Biden az örmény népirtás elismerésére készül16:56 Kiszivárogtak az államtitkár szavai: "a magyar egészségügy nem élné túl a negyedik hullámot"16:42 Szijjártó a hegyeshalmi határnál egyeztetett
24 óra legolvasottabbjai

Extra, Külföld :: :: Hozzászólások

Amerikai példa mutatja, miért kell ellenállni az LMBTQP-nyomulásnak

Többször megkapjuk azt a felszólítást a normalitás képviselőiként, hogy hagyjuk békén az LMBTQP-lobbistákat, hadd éljék életüket úgy, ahogyan kívánják, és ne álljunk ellen, jobb, ha nem is foglalkozunk velük. Ugyanakkor, ha jól megvizsgáljuk a tendenciákat, láthatjuk, hogy az utolsó órába léptünk, amikor még tehetünk valamit a jövő generációinak érdekében. Az USA-ban végzett legújabb felmérés azt mutatja, hogy az erőszakos LMBTQP-lobbi és a kötelező érzékenyítések hatására már a fiatalok 15,9%-a nem tudja eldönteni magáról, hogy fiú-e, vagy lány. Továbbá számos tanulmány is bebizonyította, hogy a homoszexualitás divattá tétele felelős azért, hogy egyre több tinédzser vallja magát az LMBTQP valamelyik kategóriájához tartozónak. Alább folytatódik az Egyetemi Ellenállás vezetőségének írása.
Az Amerikai Egyesült Államokban a New York-i Állami Egyetemről (State University of New York, SUNY) most azon okból rúgtak ki egy hallgatót, mert kijelentette, hogy a férfi férfi, a nő nő, és nincs másik nem. Owen Stevens a közösségi oldalán adott hangot a véleményének, amelyben biológiai tényekre hivatkozott, és elmondta, hogy egy nőből soha nem lehet férfi és vica versa.
Az egyetem vezetése kifejtette, hogy a hallgató a kijelentéseivel nem felel meg az intézmény által lefektetett előírásoknak és szabályoknak. Különösen kifogásolták azt, hogy Owen fenntartja azt az álláspontját, hogy nem ismeri el, ha valaki nem az eredeti biológiai nemének megfelelően azonosítja magát. Ez az álláspont pedig szembemegy azzal az egyetemi irányelvvel, miszerint a diákoknak olyan környezetet kell biztosítani, ami védi az ő mentális és érzelmi jólétüket.
Még mindig legyinthetnénk az ügyre azzal a felszólalással, hogy csináljanak azt Amerikában, amit akarnak, mi innen az ellen nem tudunk semmit sem tenni. Ugyanakkor, ha egy kicsit jobban áttekintjük a dolgokat, máris más megvilágításba kerül a helyzet. A magyarországi LMBTQP-lobbista társaságok, mint például a Háttér Társaság és a Labrisz Leszbikus Egyesület évek óta tanulmányaiban és felszólalásaiban arra indítványozza az oktatási intézményeket és a kormányzatot, hogy teremtsenek az ő ideológiájuknak megfelelő környezetet az intézményekben. Íme egy részlet a 2019-es kiadványukból:
Zoom
Mi is vár most Owen Stevens-re? Akkor térhet vissza az egyetemre, ha részt vesz egy úgynevezett „kármentesítési tervben”. Ez azt foglalja magában, hogy el kell távolítania közösségi oldaláról a problémásnak ítélt videóit, és az adott felületeken csökkentenie kell aktivitását, valamint az iskola által szabályozott tréningen való részvételre is kötelezik. Tehát amennyiben nem vesz részt kötelező LMBTQP-érzékenyítéseken és agymosásokon, esélye sem lesz, hogy megszerezze diplomáját, és életcéljának megfelelő életet élhessen. Továbbá a kötelező érzékenyítés Owen mentális és érzelmi jólétének károsodását is szolgálná, de hát jól ismerjük a balliberális kettősmércét, mely deklarálja, hogy csak nekik lehet igazuk, és minden más elmélet és vélemény szembemegy az emberi szabadságjogokkal, ezért tilos számukra a szabad véleménynyilvánítás.
A fentebbi példa is jól mutatja, hogy miért kell ellenállnunk. A hazai LMBTQP-lobbista szervezetek a nyugatiak módszereinek mintája alapján dolgoznak, így azon eseményeket megvizsgálva, melyek az USA-ban és Nyugat-Európában történnek, jól láthatjuk, hogy mi várható nálunk is, ha nem teszünk semmit. Már hazánkban is a felsőoktatási intézményekben a hallgatóknak (főleg a tanárszakosoknak, akik a jövő generációit fogják felnevelni) kötelező képzésük alatt az „érzékenyítéseken” való részvétel, és ha a modern ideológiáknak ellentmondó véleményt fejeznek ki, akkor hátrányosan különböztetik meg őket. A fertő ugyanakkor már az alsóbb fokú oktatási intézményektől sem marad távol. A túlérzékenyített tanárok különböző érzékenyítő feladatokat adnak a diákoknak, például tudomásunkra jutott, hogy egy Budapest agglomerációjához tartozó gimnáziumban a diákoknak előadáskészítésénél az egyik választható téma a szivárványcsaládok. Kedves károgók és kényelmesen otthon ülők, még mindig úgy gondoljátok, hogy nem kell ellenállni?
A hallgató kálváriájáról szóló történetről a V4NA hírügynökség oldaláról értesültünk.Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Szavazás

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2021 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready