2021. szeptember 28., kedd, Vencel napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
12:44 85 milliós bírságot kapott a pánikoló nézőknek 60 ezres kéztisztítót áruló Ékszer TV - de a bevételük hétmilliárd forint volt12:19 Az Ukrajna nevű tolvajállam szerint csapást mértünk rájuk, "megfelelő válasszal" fenyegetnek11:57 Ki lesz a moslékkirály(nő)? - Voksolhat szavazásunkon11:25 Mentőt hívott a borsodi "öngyilkosjelölt", majd rájuk támadt - és még ezért sem hajlandók lecsukni11:00 Kis híján tragédiát okozott a maszkmánia és a cigány agresszivitás10:06 Felmérés: Fegyőr és Jákob a két vesztes09:30 "Ha zenélsz, és ilyen jellegű szövegeid vannak, akkor túl sok jót ne várj" - interjú Sziva Balázzsal09:04 Szijjártó végre ki merte kérni magunknak - az ukrán nagykövet meghívót kapott a külügyminisztériumba08:57 Nyolc beteg halt meg, 265 új fertőzöttet találtak08:32 Esélye sem volt Tóth Csabának, azért lépett vissza a korábban Jakabék által is támogatott maffiózó07:42 Észak-Korea újabb rakétatesztet hajtott végre, és bírálta az Egyesült Államok ellenséges politikáját07:21 Egy komlói "rejtett erőforrás" egyszerűen szétverte a közlekedési lámpánál várakozó autót07:15 Készenlétbe helyezték a brit hadsereg teherautó-sofőrjeit az üzemanyag-ellátás segítésére06:52 Moszkva: nem a Gazprom miatt drága a gáz; Amerika ígérgette az LNG-t, de Európa helyett Ázsiába szállít06:43 Bukarest kötelezővé tenné a védettségi igazolást az egészségügyben
24 óra legolvasottabbjai

Extra, Olvasói levelek :: :: Hozzászólások

Kommentár a választási előjáték kapcsán

Hozzászólásomat a napokban napvilágot látott hír kapcsán teszem, mely szerint a szegedi Tóth Péter legitimációját kérdőjelezi meg a kormányoldali média, a korábbi politikai megnyilatkozásai kapcsán.
Nem célom védeni az urat, lehetetlen is lenne, tekintve a politikai palettán elfoglalt jelenlegi és az azt megelőző helyét.
Egy dolog mellett azonban nem mehetünk el szó nélkül, ez pedig a Magyarországon is jelen lévő zsidók vallási szervezeteinek és azok képviselőinek az ügy kapcsán tett politikai nyilatkozata. A Mazsihisz elnöke, Heisler András így ír közleményében:
„Meggyőződésünk, hogy a kirekesztő eszméket valló embereknek a magyar közéletben csak politikai múltjuk lehet, de jövőjük nem.”
Zoom
Heisler András
A Mazsihisz Rabbitestülete és a Magyarhoni Zsidó Imaegylet (Zsima) elnöke, Róna Tamás újságírói kérdésre hozzátette:
"[Elfogadhatatlan], ha valaki politikusként antiszemita, rasszista véleményeket fogalmaz meg. Ezekben a témákban én eddig is határozottan kiálltam, és ki is fogok állni."
Zoom
Róna Tamás (a kép forrása: szombat.org)
Nézzük csak meg eme nyilatkozatokat közelebbről is:
Első pillanatban nem világos, hogy faji, vagy vallási szempontból tették azokat, vagy netán a közéleti szereplők megnyilatkozásairól ezen szervezeteknek listája van, belefoglalva a nyilatkozatot tevő személyt is.
Az utolsó esetben nyilvánvalóan adatkezelési aggályokat kell megfogalmaznunk, hiszen gondoljunk csak bele: ha valaki elkezdené nyilvántartani egy szoftver segítségével a Magyarországon tanyázó zsidókat, akkor New Yorktól Brüsszelig hangzana a vészsófárok hangja.
Az előzőleg megfogalmazott szempontok is figyelmet érdemelnek, hiszen a nyilatkozatokat egy vallási szervezet nevében tették, ami többször hangsúlyozta már, hogy nem foglalkozik aktuálpolitikai kérdésekkel. A kérdés innentől viszont adott: vajon vallási, vagy faji alapon szándékoznak kirekeszteni a közéletből a zsidóknak nem tetsző elemeket, melyet láthatóan a faji felsőbbrendűség tudatától áthatva tesznek meg?
Figyelemre méltó a tény is, hogy a kormánymédia és a zsidó szervezetek egymást szinte fellökve nyilatkoznak az ügy kapcsán egyazon elvek mentén, mint fentebb láthatjuk.
Mi lehet ennek az oka, miféle közös nevező az, ami egy közös kolhozba, akolba tereli a kormányt és azt a népcsoportot, amely számtalan szervezetén keresztül próbálja ellehetetleníteni azt a munkát, amit a kormány csinál? Létrehoztak fajtatiszta zsidó pártokat, NGO-kat, mindezt azért, mert a népességben meglehetősen alacsony számarányuk miatt, ezen a módon próbálnak (többé kevésbé eredményesen) befolyáshoz, ezáltal hatalomhoz jutni, felrúgva ezzel sokszor az általuk ajnározott „demokratikus értékeket” is, mint ebből a példából is nagyszerűen láthatjuk.
A kormány célja egyértelmű: meg szeretnék nyerni a választásokat.
A zsidók célja is egyértelmű: nem szeretnék, hogy ez a kormány választásokat nyerjen, mert az útjában állnak az európai hitsorsosaiknak.
Egy lehetséges válaszként merül fel bennem a zsidó szervezetek finanszírozása, mint lehetséges ok. A szervezetfinanszírozáson túlmenően a tulajdonukba adott ingatlanfelújítások pénzelése is mint lehetséges indokként merül fel az emberben, ha megnézi ezen idegen szervezetek költségvetését, ami mint állam az államban elven működik hazánkban jelenleg.
Amennyiben itt keresendő az érdek, úgy a politikai prostitúció minősített esetét kell feltételeznünk az ügy kapcsán.
A képeken a zsidók vidám arca ragyog a jövőbe vetett bizalma okán, amit persze megalapoz az a kivételezett helyzet, amiben fajtájuk részesül jelen pillanatban hazánkban. Végül is a hirdetésekben a prostituáltak is mosolyognak a reménybeli kuncsaftra, mert úgy jobban fogynak a bájaik alapján nyújtott szolgáltatások.
Végezetül megemlíteném: idegenként nem igazán van kompetenciájuk egy ország belügyeibe beleszólni, van nekik immár hazájuk, tessék a politikai megnyilvánulásokat ott megtenni, ambíciókat ott kiélni.
Rglvs Gy
(A szerző olvasónk.)Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Szavazás
Ki lesz a moslékkirály(nő) a vörös előjáték végén?
» Dobrev» Karácsony

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2021 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready