"Hadházy Ákos már nem is korrupcióellenes legfőbb ügyész lesz (lódoktori diplomával), hanem egyenesen miniszter! Mégpedig az ügyészek munkáját felügyelő, Korrupcióellenes Hivatalt Vezető Miniszter! Úgy ám! A hír forró, maga az érintett jelentette be tegnap. Ez nem a Bagi–Nacsa Show, hanem a magyarországi baloldal maga. E cikk pedig azoknak a választóknak szól, akik még mindig azt fontolgatják, hogy ilyen-olyan, akár megérthető indíttatásból, politikai elkötelezettségből ezeket a figurákat juttatnák a hatalomba" - írja bevezetőjében Huth Gergely, a Pesti Srácok főszerkesztője, a PestiTV programigazgatója és egyben persze a Fidesz egyik legszolgaibb üleptisztogatója, majd következik A VIDEÓ.
A SZAFTOS VALLOMÁS, mely őszinteségével, hitelességével mellbevág, és minden eddiginél biztosabban győzi meg a bizonytalan választókat.
Ezt a színvonalat sikerült összehozni 12 év teljhatalom után, korlátlan anyagi forrásokkal. Ez már nem Jeszenszky zseniális fiacskája, még az ő beteges nácizásánál is magasabb szint...