2020. február 18., kedd, Bernadett napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
19:39 Még mindig a pohártartó és a személyiségzavar a téma Molnár Ricsi perében19:03 Kivizsgálják a repülőtéren órákat veszteglő légijárat ügyét18:43 A fasiszta brigantik már a DK-ba is befurakodtak: 2,6% nem akarta Ferit elnöknek18:34 A hivatalban lévő államfő nyerte az elnökválasztást Afganisztánban17:53 Iskolai mészárlásra készülő kercsi tizenéveseket vettek őrizetbe17:32 Csokifütyizés helyett rendőrt hívott egy budapesti nő, így fogtak el egy körözött nigériai bűnözőt16:46 A kubai orvoslás jelensége - a gazdagság és egészségipar eddig ismert összefüggéseinek cáfolata16:25 Fogolycserét hajtott végre Irán és Németország15:52 Remek fickó az egyik mentős támadója: beleegyezett, hogy megússza felfüggesztettel15:31 Újra a Kúriára kerül a volt barátnőjét lúggal leöntő orvos ügye15:16 Felmentették a szentesi jegyző elleni kézigránátos merénylettel vádolt férfit14:45 TASZ: szégyenteljes, hogy a HírTV mert normális hangnemben tudósítani a kitörés-megemlékezésről, de azért még nem kellene bojkottálni14:14 Bíróság előtt a nádudvari "csínytevő lányok"13:57 Partiumi-bánsági könyvbemutató körúton Gaudi a Nemzeti jogvédelem című kötetével13:42 Egy vuhani kórház igazgatója belehalt a koronavírusba
24 óra legolvasottabbjai

Extra ::

SZDSZ-szavazók: létezik cigánybűnözés, börtönbe a drogosokkal, kártékonyak a zsidók (+ magyar fordítás)

Reklám


Továbbá "mindenről a zsidók tehetnek", legyen halálbüntetés és "lehessen melegeket verni". Ezt szeretnék az SZDSZ honlapján szavazó emberek. Vagy mégsem? 
Az antimagyar párt üzemeltetői, tartva attól, ami végül is bekövetkezett, nem egyenes, magyaros eldöntendő kérdéseket tettek fel, hanem zömmel olyan állításokat csempésztek beléjük, hogy a válaszadó képtelenségnek érezze rájuk bólintani. A magyarok azonban átláttak a szitán, és az eredmény azt mutatja, pontosan tudják, mire vonatkoznak a kérdések valójában. Hisz még szadeszos zsidók sem gondolhatták komolyan, hogy a nemzetiek konyhába akarják zárni a nőket és agyonverni minden buzit.

Valójában tehát ezekre a kérdésekre születtek válaszok:
1. Létezik-e cigánybűnözés?
2. Büntetendő legyen a kábítószer-árulás és -fogyasztás vagy pedig szabadon lehessen űzni mindkét tevékenységet?
3. Legyen határrevízió? (Úgy gondolták, ezt ki sem kell forgatni, annyi negatívumot ragasztott már rá a Kádár, Medgyessy- és Gyurcsány-rendszer. Némileg gyengébb is az igenek aránya, de még így is messze jobb eredmény, mint amire számítottunk.)
4. Igent mondunk-e a hagyományos családmodellre, ahol a nő nő, a férfi férfi, mindkettő nemének megfelelően öltözködik és viselkedik, továbbá gyermekeket is vállalnak?
5. Ez az első kifejezetten beugratós kérdés, mely arra épít, hogy akik eddig igent nyomtak, azok esetleg ismét gépiesen azt teszik, s akkor majd bebizonyosodik, feleségverők azok, akik cigánybűnözés-ellenesek, családcentrikusak, kábítószer-ellesek és revizionisták. Nos, az eredmény kicsit meglepő lett számukra, bár a 32% még így is sokallható.
6. Igaz-e, hogy a zsidóságnak kiemelkedő szerepe van a kommunizmus alatt és az azt követő években lezajlott ország- és nemzetpusztító folyamatokban? (Az újabb trükkös kérdésfeltétel, mely azt sugallja, hogy az igennel szavazók összeesküvés-elméletekben hívő idióták, szintén nem váltotta be a reményt, s vélhetően azért lett magasabb a nemek száma, mert az ember önkéntelenül tiltakozik a képtelen kérdésfeltétel ellen.)
7. Végre egy egyenes kérdés: Legyen-e újra halálbüntetés? Legyen.
8. Fel lehessen-e lépni a buzifelvonulás-szerű közerkölcs-ellenes támadások ellen annak jegyében, hogy mindenkinek magánügye a betegsége, melyből nem helyes divatot csinálni? (A válaszadók láthatóan elfáradtak már, hiszen nyilvánvaló, hogy csak a deviáns homokosokat fenyegeti egy-két nyakleves, akik nem kérkednek ezzel, a normális többséget provokálva, azok eddig is békésen élhették az életüket.)
9. Elérkezett-e az ideje annak, hogy a magyar kis- és középvállalkozások kapják az adókedvezményeket, ne pedig a pénzt az országból kivivő erkölcs- és nemzettudat-romboló multik? (Ez az egyik legsikerültebb félrevezető kérdés, meg is látszik az eredményen.)
Összességében kiváló eredményt ért el az egészséges magyar gondolkodás, anélkül, hogy szavazásra buzdítottuk volna olvasóinkat. Nos, megtesszük most, lássuk, meddig tudjuk feltornászni az eredményt. És mikor nyúlnak bele, vagy távolítják el azt.
Nos, tessenek szavazni: szdsz.hu!
Íme az eredmények mindössze 30 perccel később, 10:15-kor:

Újabb 30 perc múlva, 10:45-kor:

11:15:

11:45:

12:45:

13:45:

15:15:

17:45:

Kuruc.info
Kapcsolódó:
Reklám


Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Dossziék

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2020 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready