Bezár!
2019. november 12., kedd, Levente, Tihamér napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
22:33 Soha nem adja fel - üzente Morales Mexikóból22:21 Kurz az ultralibsi zöldekkel egyezkedik22:06 Változik a szentendrei HÉV közlekedése21:43 Ellenzéki politikust választottak a szenátus élére Lengyelországban21:28 Baseballütővel verte a kamionos az őt megállító közutast20:43 Brutálisan összevert egy nőt egy nyugalmazott alezredes Bujákon egy katonai rendezvény után20:03 Gyárfás tagadta bűnösségét19:42 Erdogan a kitoloncolt dzsihadistákról: nem érdekel, hogy visszafogadják őket, vagy a határon maradnak19:27 Óvodásokat fújt le maró anyaggal egy elmebeteg Kínában19:19 Koalíciós kormányt alakítanak a "progresszív" vörösök Madridban18:48 Berlusconi beléptetné a Ligát a Néppártba18:11 Azok a jó elvtársi hagyományok: Gyöngyösi momentumos barátnője külföldről kér segítséget a diktatúra ellen17:13 Várható volt: Józsefváros bissau-guineai képviselője nem tudja értékelni az antik humort16:53 Posvány16:10 Szobrot állítana Horthynak a Mi Hazánk a fővárosban, bemutatták a gipszmintát
24 óra legolvasottabbjai

Extra, Holokamu ::

Zsidók a Jobbikban?

Reklám

Morvai Krisztina szerint igen - hacsak nem hamisította meg a szavait a Die Welt nevű német újság, melynek interjút adott, de nem hisszük, ugyanis több helyen idézték már e kijelentést, s az EP-képviselő még nem cáfolt. Gaudi-Nagy Tamás pedig arról beszél egy videóban, hogy az LMP parlamentbe jutása nem biztos, hogy a magyar demokrácia kárára válna. A két kiváló jogvédő és jobbikos harcos érdemei maximális elismerése mellett (vagy inkább éppen azért), jelezzük tisztelettel: nem nagyon értjük. De reméljük, nem alakul meg a Jobbikban is a KDNP mintájára az izraelita műhely.
A Welt Online ama felvetésére, hogy a Magyarországon élő kisebbségek félnek a Jobbiktól, Morvai Krisztina így válaszolt:
– Ami a zsidó közösséget illeti, a Jobbiknak is vannak zsidó tagjai. Egyre több zsidó él szegénységben Budapest zsidó negyedeiben, mert a holokauszt túlélői elől a javakat a teljesen korrupt szervezeteik elszedték, pedig képviselniük kellene őket. Ugyanez érvényes a roma szervezetekre is, akik népük helyett csak saját magukra gondolnak.
Az interjút az ATV ismertette, ezért a biztonság kedvéért utánanéztünk az eredetinek is: a fordítás nem ferdít.
(DIE WELT: Ihre Partei kämpft für die Rechte der ungarischen Minderheit in den Nachbarländern. Aber die Minderheiten in Ungarn haben Angst vor Jobbik. Wie kommt das?
Morvai: Da müssen Sie die Leute selber fragen. Was die jüdische Gemeinschaft angeht: Jobbik hat auch jüdische Mitglieder. Und es gibt immer noch Juden in den jüdischen Vierteln von Budapest, die in Armut leben, weil alle Mittel für die Überlebenden des Holocaust von den völlig korrupten Organisationen eingestrichen werden, die sie repräsentieren sollten. Dasselbe gilt für korrupte Roma-Verbände, die nur an ihr eigenes Wohl statt an das ihrer Leute denken.)
Gaudi-Nagy Tamás, az egyébként kiváló ügyvéd pedig az alábbi, a választás előtt készült videóban fogalmazza meg érdekesnek mondható véleményét az új SZDSZ esetleges parlamentbe kerüléséről:
 
 
Reklám


Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Dossziék

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2019 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready