Bezár!
2020. július 3., péntek, Kornél, Soma, Napsugár napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
20:03 Amerika szövetségi ünnepének napján lép érvénybe az orosz alkotmánymódosítás19:30 Jövő péntektől hazánkból is karanténkötelezettség nélkül lehet Angliába utazni 19:19 Fotók és videó a borsodnádasdi gyilkosság helyszíni tárgyalásáról18:38 "Heroizmus" a nyugati világban18:04 Alig vált muzulmánná egy angol nő, máris székesegyházat, szállodát és metrót akart robbantani17:25 Bemutatták Münchenben a Magyar Honvédség újbeszerzésű Leopard harckocsijait17:15 Szombaton is extrém lesz az UV-sugárzás17:05 Zavargásokba torkolló tüntetések voltak a chilei fővárosban a karantén ellen16:28 Dúró Dóra kiállt a lincselni akaró cigányok miatt meghurcolt mentősök mellett16:10 Összeütközött két vonat egy svájci hegyi alagútban16:01 Megvan Macron új kormányfője15:54 Szoborrongálás Judapesten is: vörös festékkel öntötték le Horthy Szabadság téri emlékművét - videók a biciklis támadóról15:52 Így üldözi a normalitást a "genderlobbi"15:49 HARCOS 2004-2020 - nemzeti ruházati márka már 16 éve (x)15:41 Zsidó tüntetés New Yorkban: Izrael vonuljon ki a megszállt palesztin területekről!
24 óra legolvasottabbjai

Extra, Cigánybűnözés ::

Maffiózókkal szervezkedő, dokumentáltan besúgó cigány "foglalta el" az Országgyűlés épületét

Reklám


"A cigányoknak nincs munkájuk, mindent elvettek tőlük, nem létező emberek szinte" - sajnáltatta fajtársait a
mai tüntetésen Menyhért-Mészáros László, a bejegyzés alatt álló Magyar Cigányok Országos Pártja sajtóreferense. A magyarság vádolása közben azonban elfelejtett bemutatkozni, ez pótoljuk most mi.
Mészáros - mily meglepő - súlyosan terhelt múltú cigány, dokumentáltan besúgó. Korábban a nyolcvan-száz cigány maffiózó által alapított Vállakozók Pártja tisztségviselője volt. Mint ilyen, előbb Szeremley Huba elvetélt politikai pártalapításának egyik közreműködője sajtóreferensként, majd Dávid Ibolya MDF-jének támogatója a Vállakozók Pártja részéről, 2010-ben MDF-es képviselőjelölt Veszprém megye 4-es választókerületében (Tapolca, Badacsonytomaj, Sümeg).Természetesen nem kerül be, az MDF totális vereséget szenved.
De változatlanul a pártalapítással járó közpénzek lenyúlásában lát üzletet.
Pályája során pletykalapok (Kacsa Magazin, Pszt! Magazin) pletykákkal zsaroló, pénzeszsákokat megvágó munkatársa, szerkesztője. Legnagyobb sikere: a postabankos „Maci”: Princz Gábor sikeres megzsarolása 80 millió forinttal. Emlékezetesen Nagy Bandó András seprűnyéllel vett elégtételt megrágalmazásáért.
Évek óta rövid életű internetes oldalak szerkesztőjeként tűnik fel, pl. belpol.hu; Veszprém-hír.
A neve elé megtévesztésként és figyelemelterelésként vette fel a Menyhért előnevet, így nehezebben találhatók meg dokumentumai.
De előlünk nem tudott elrejtőzni.

Amint látható, Mészáros Lászlót (1958. május 10., Budapest, Kálai Ilona) 1984. március 8-án szervezte be a Budapesti Rendőr-főkapitányság III/II-A alosztályáról Gál Miklós rendőr százados hazafias alapon „Leó” fedőnéven a kémelhárítás vonalára. Beszervezési nyilatkozatot írt alá, és írásbeli jelentéseket adott.
Zoom
1984-ben turistaútlevéllel az NSZK-ba utazhatott, ahonnan csak 1985. áprilisban tért haza. Az állambiztonsági szerv operatív érdekből mentesítette a joghátrányok alól és tovább foglalkoztatta. Ám 1985-ben dekonspirálódott, s emiatt kizárták a hálózatból. 1989 májusában a Kacsa Magazin igazgató főszerkesztője volt, amikor a BRFK III/III-B alosztálya „Gerendai” fedőnéven felújította vele a kapcsolatot, és a politikai ellenzék ellen kulturális, tájékoztatási területen foglalkoztatta.
Anyagát titkosították, és azt nem adta át az állambiztonsági szerv a Történeti Levéltárnak.
"A politikusok elárulták, magára hagyták a reménytelen, kilátástalan helyzetbe került magyar cigányságot" - mondta Mészáros a mai tüntetésen. De ő majd hiteles képviselőjük lesz...
(Kuruc.info)
Frissítés: Olvasónk írja:
Tisztelt Szerkesztőség!
Menyhért-Mészáros Lászlóról szóló cikkükhöz néhány kiegészítés:
A '90-es évek elején Princz Gábor nem csak több tízmilliós reklámszerződéssel támogatta Menyhért-Mészáros lapját, mert nem akarta, hogy egy paparazzi jellegű fotó (amin Malek Andreával volt látható összebújva, aki akkor még csak titkos szerelme volt a postabankosnak) megjelenjen Mészáros lapjában, hanem Kisasszony címmel egy női hetilapot is finanszírozott a kommunista besúgónak, amely ugyan csak néhány évig létezett, de így is súlyos százmilliókba került a Postabanknak.
Menyhért-Mészárosnak akkoriban egy méregdrága Jaguárja volt, amiből csupán néhány darab volt akkortájt az országban.
A pletykalapos főszerkesztőt kb. 20 évvel ezelőtt "ismeretlen tettesek" életveszélyesen bántalmazták, a városi legenda szerint azért, mert a szoci tévésről, Juszt Lászlóról azt írta lapjában, hogy biszexuális, és fiatal fiúkkal hancúrozik. Állítólag a néhány évvel később lelőtt maffiavezér, Seres Zoltán verőlegényei agyabugyálták el, úgy, hogy leszakadt az arccsontja.
Menyhért-Mészáros több éve egy balatonszepezdi luxusvillában él, amelynek értéke kb. 150-200 millió forint, és az év felét rendszeresen Thaiföldön tölti. Noha hozzávetőlegesen másfél évtizede nem csinál semmi érdemlegeset, tejben-vajban fürdik. Nem tudni, miből...
Üdv,
XY
Reklám


Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Szavazás

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2020 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready