Végül is még mindig kevésbé infantilis, mint lenyesegetett elődjének enyveskezűzése. De elnézve a Jobbik-beli tisztogatásokat, lehet, hogy a pártjában éppen Jákobot emlegetik így...
A balliberális ellenzék számos különböző súlytalanságú alakja megszólal a videóban. Például a súlytalanság örökös bajnoka, az LMP-s Kendernay János, aki erre a "pozícióra" született, és pontosan ennyi említést ér. Nem "érkezési sorrendben" számba vesszük őket, hogy a bátortalanabb olvasók ne érezzék kötelezőnek a megtekintést.
Zoom
Gyurcsánytól Jakabig tartott már a tavaly év eleji esküdözés is, ha politikailag nem lenne még mindig kicsit kellemetlen, végre közelebb bújhatnának egymáshoz (fotó: Huszti István / Index)
Ami azt illeti, mi leginkább a vadliberális Bősz Anettel tudunk azonosulni, aki a 12 pont aktualitását említi, csak sajnáljuk, hogy az "uniót Erdéllyel" véletlenül nem hangzott el tőle. Akad persze még bőszen, azaz inkább kunhalmisan köztársaságozó Kunhalmi, és Hadházyt is felmondja nemzeti ünnepünk DK-barát oldalán levonandó tanulságait (vitákat félretenni, közösen cselekedni, elfoglalni a Landerer-propagandamédiát stb.).
A botmixeres Cseh "Katka" iskolai szavalásra emlékeztető politikai szónoklata különösen progresszíveket melengetőre sikerült, néhány egyetemista talán megint bedől neki, hiszen a Momentum az új, friss, fiatalos SZDSZ erő. Főleg a fiatalok felé nyitó Gyurcsánnyal. Aki nagyon hangsúlyozta a koronavírus miatt elmaradt rendezvény kapcsán az egymásra vigyázás fontosságát, érzi is az egyszeri politikafogyasztó, hogy ki bábáskodik joviális nagybácsiként az "egész" ellenzék felett, amelynek jó része állítólag ellene (is) jött létre (Jobbik, LMP-Párbeszéd, Momentum)... Külön felemelő, hogy a szintén az összefogást hangsúlyozó Szabó Tímea már a közös jövő reményével búcsúzik.
Közös jövő... Mi is azt kívánunk nekik, örökké tartót. A politikatörténet szemétdombján.
(Kuruc.info)