Bezár!
2020. július 9., csütörtök, Lukrécia, Koppány napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
13:45 Felfüggesztettet kapott a koronavírusos álhíreket gyártó "kattintásvadász"13:21 Tovább nőtt a cseh fegyverek és hadianyagok kivitele12:58 A belügyminiszter szerint erőszakos hatalomátvételi kísérlet zajlik Szerbiában12:34 A Mi Hazánk már tavaly követelte a most Kocsis Máté által emlegetett pedofil-adatbázist12:10 Lehet ennél betegebb? Szexuálisan bántalmazott gyermekeket segítő egyesület alapító tagja védi Kaletát: "ez nem abúzus"11:16 "Benettkének bekapta a bigáját" - cigánygyerekek elleni szexuális erőszakkal vádolnak egy volt rendőrt11:13 Figyelem, közeleg a kánikula! Így védekezz! (x)10:52 Dúró: az iskolaőrség csak felületi kezelés; képzés formájában sem jogos a kártérítési igény10:50 Meghalt két idős, krónikus beteg, tízzel nőtt a fertőzöttek száma10:40 A Facebok eltávolította Trump egyik korábbi tanácsadója és a brazil elnök fiainak fiókjait10:14 Freund Tamás: az Akadémia nemzeti intézmény, nem lehet ellenzékben09:52 Kötözős rablások és olasz meló - újabb rasszista rendőri intézkedésekre került sor09:04 Az SZDSZ-utódok megnyalták tíz ujjukat - "nácizmusról" való fantáziálgatás a PestiSrácok hasábjain08:16 Járdán (is) menekülő motoros üldözéséről tett közzé videót a rendőrség07:47 Kölcsönös tiszteletről és bizalomról nyilatkozott Trump és a mexikói elnök - a falról nem esett szó
24 óra legolvasottabbjai

Koronavírus, Antimagyarizmus :: :: Hozzászólások

Végrendelkezésre buzdít március 15-i közleményében a "Magyar" Iszlám Jogvédő Egyesület

Reklám

A Magyar Iszlám Jogvédő Egyesület közleménye az 1848/49-es forradalom és szabadságharc, illetve a 2019-es christchurchi vérengzés évfordulói alkalmából
A koronavírus-járvány terjedése mellett nem szabad megfeledkeznünk arról, hogy március 15. legalább két fontos esemény évfordulója.
1848-ban ehhez a dátumhoz köthető a forradalom és szabadságharc kezdete, melynek számos későbbi hősét a szabadságharc leverése után az Oszmán Birodalom fogadta be, és az emigránsok közül többen is fölvették az iszlám vallást.
Tavaly pedig ezen a napon hajtotta végre Új-Zélandon a terrortámadást a christchurchi mészáros, több mint 50 muszlimot megölve. A támadó a fegyverére olyan magyar hősök neveit is rávéste, akikről úgy vélte, az iszlám ellen harcoltak.
Szeretnénk felhívni a figyelmet arra, hogy a nemzeti identitás és a haza védelme nem állítható szembe a vallásos identitással és a hitvédelemmel. Ezek összemosása veszélyes ideológiai elegyet alkot. A jelen helyzetben fontos az összefogás nemzeti és vallási hovatartozástól függetlenül, a vírus ugyanis nem válogat.
Egyesületünk a különleges jogrend alatt is folytatja a jogi tanácsadást az arra rászorulók részére. Különösen fontos, hogy a magyar jog keretei között a muszlimok végrendelkezzenek vagyonukról és a temetkezés módjáról. Ebben is segítséget tudunk nyújtani. Mindenkit buzdítunk továbbá a hatóságokkal való együttműködésre és az egymásra való odafigyelésre - zárja közleményét a "Magyar" Iszlám Jogvédő Egyesület.
(MTI OS)
Reklám
Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2020 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready