2018. december 10., hétfő, Judit napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
22:33 Peking szerint komoly következményei lesznek, ha Washington nem engedi azonnal szabadon a Huawei-alapító lányát22:16 A francia külügyér visszautasította Trump csiripeléseit21:44 Trump zsidó veje a véreskezű szaúdi trónörökös legfőbb támogatója a Fehér Házban20:59 A dán kormány döntött: egy kietlen szigetre telepítenék a nemkívánatos migránsokat20:36 Még az Orbán, takarodjnak sem volt igazi ereje Hadházy tüntikéjén20:14 Érthető a franciák dühe: ők fizetik GDP-arányosan a legtöbb adót az OECD-államok közül19:52 Rendkívüli állapotot hirdettek az Egyesült Államok déli és délkeleti részén19:27 Roger Waters kérésére mondta le izraeli koncertjeit egy Pink Floyd-dalokat játszó zenekar18:59 Alagútszemlén járt Netanjáhuval a magyarországi nagykövet - Bibi Putyinnak magyarázkodott 18:22 Lavina zúdult le a Bucsecs-hegységben - egy túrázó meghalt17:55 Több mint koalíció: légyott az olasz képviselőházban16:56 A magyarok zöme óvja gyerekét a tanári pályától16:35 May cáfolja, hogy elhalasztják a parlamenti Brexit-szavazást16:22 A frakciófeloszlatással zsaroló Farkas Gergely szerint nagyon gatya helyzetet teremtene a nyelvvizsgatörvény15:57 Migránsműhellyel indít Merkel háromszögépítő utódja
24 óra legolvasottabbjai

Publicisztika, Extra :: :: Hozzászólások

Itt a leghitelesebb bizonyíték: valóban egy tízéves gyerek szintjén van a kormány sorosozása

Reklám

Az alább látható fényképet egy olvasó küldte az Indexnek. A kísérőszöveg persze az, hogy "tisztán látszik a mindenki ellen hergelő Fidesz-kampány legvészesebb hatása", meg hogy a szegény apuka nem győzi hangsúlyozni a plakátokat elkészítő tízéves fiának, hogy "sajnos nem feltétlenül az igazságot látni ezeken a hirdetőfelületeken".
Pedig de. Még ha nem is a teljes igazság, csak egy töredéke, mert a teljes igazságot kimondani olyan mértékű antiszemétizmus lenne, amit a Fidesz még a négyötödért se merne bevállalni. (Zoltai sem tanácsolja nekik.)
Nem azért van tehát bajunk a "sorosozással", amiért a zsidóknak és ballibeknek, mert egy fontos igazságra mutat rá. Hanem azért, mint azt már hangsúlyoztuk is nem egyszer, mert a Habony-féle zseniknek köszönhetően az ellenkező hatást váltja ki az emberek tekintélyes részéből. (Legalábbis az értelmesebbek körében, akiket "valamiért" igencsak hanyagol a Fidesz az utóbbi időben.)
Ahelyett, hogy az emberek veszélyérzetét ébresztenék fel egy valós és súlyos fenyegetés ügyében, a félóránként elsütött, primitív, némethszilárdos sorosozással elhiteltelenítik az egészet, közmegvetés és nevetség tárgyává tesznek egy életbevágóan fontos ügyet. Lassan már ott tartunk, hogy ha valaki szóba próbálja hozni a migránsveszélyt, csak legyintenek, hogy ja persze, Soros, ő tehet a havazásról is. Hogy a titokban beengedett migránsokról most ne is beszéljünk... (Nem menekültek, hanem migránsok, a menekült ugyanis megáll az első biztonságos országban, a lebukás előtt ezt még nagyon jól tudta a Fidesz is.)
És akkor itt van ennek a tízéves gyermeknek a plakátösszeállítása, mely mintha most sétált volna be az utcáról. Félreértés ne essék, ez igen szép munka egy tízévestől. De nem egy kormánytól, amely tízévesnek nézi az egész országot, így járatva le nem csupán saját magát (sok könnyet nem hullatnánk e plakátkampány kiagyalóiért), hanem a nemzetünket létében fenyegető ördögi szemita mesterkedésre való figyelemfelhívás ügyét is.
Annyira vérlázítóan kontraproduktív, amit művelnek évek óta e témában (is), hogy még az is elképzelhető, nem kevesen éppen azért szavaznak majd valamelyik nyugalmat ígérő balliberális pártocskára, hogy végre békén hagyják őket, aláírva ezzel hazánk halálos ítéletét.
És ha így lesz, akkor el kell majd számolni ezzel április 8-a után. Azzal, hogy egy egész országot tízévesnek néztek, akitől ráadásul még a tízóraiját is el lehet venni azért, hogy cserébe megvédjék a mumustól, ami amúgy kutya kötelességük lenne tízórailopás nélkül is.
És mindezt úgy, hogy közben semmit nem tesznek a mumusnál jóval testközelibb, valóban húsba vágó veszély ellen: az ellen, ami az iskola előtt a gyermekünket váró Rikárdó és tíz testvére meg huszonöt rokona, valamint ezt a Lauder biztonságos ablakából minden fajta részvét és együttérzés nélkül szemlélő kis Rosenberg részéről fenyeget...
Zoom
(Kuruc.info) Érdekes cikk, megosztom Facebookon!  Érdekes cikk, elküldöm e-mailben! Nyomtatóbarát változat
Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Ajánló
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Humoros kép 
Dossziék
Ajánlott videó 

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2018 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready