2019. március 24., vasárnap, Gábor, Kapolcs napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
22:20 Meghalt az Adolf Eichmannt elrabló moszados21:46 Tulajdonképpen "fímbűl" van: elloptak egy bombát Vértesszőlősről21:21 Most éppen a pakisztáni agysebészek előtt nyitottuk meg a kaput - 500 ösztöndíjas és műtéti eszközök is jöhetnek20:43 Új-Zéland után - a fehér rassz és civilizációja valóban a mélyponton van20:37 Akár Rákay Philip is megbecsülhette volna a brit EU-tagságról szóló újabb népszavazás kiírásáért tüntetők számát20:10 Egy török utas halála miatt szállt le egy repülő Budapesten19:44 Egyesek a tündék és orkok harcában is nácizmust látnak, bár tény, hogy A Gyűrűk Ura atyja az újfasiszták hősévé vált19:12 Csak négy és fél évet kapott a motorost beherbálozva halálra gázoló drogos - egy autóval is összeütközött, de arra nem emlékszik18:54 Vészjelzést adott le egy tengerjáró hajó Norvégia partjai közelében18:33 Távcsővásár: fedezd fel a világot könnyedén! (x)18:25 Hatástalanították Budafokon a jenkik pusztító ajándékait18:12 "A Mi Hazánk az egyetlen párt, amely szerint létezik cigánybűnözés" - a Facebook letörölte, de újratöltve17:56 Tilos lesz a magzatgyilkosság az USA egyik államában, amint hallani a leölni kívánt gyermek szívhangját17:28 A francia belügyérnő kíméletlen fellépést ígért, de békés a sárgamellényesek vonulása16:51 Robbanások rázták meg Mogadishu központját - fegyveresek lövöldöztek a munkaügyi minisztériumban
24 óra legolvasottabbjai

Publicisztika, Extra :: :: Hozzászólások

Itt a leghitelesebb bizonyíték: valóban egy tízéves gyerek szintjén van a kormány sorosozása

Az alább látható fényképet egy olvasó küldte az Indexnek. A kísérőszöveg persze az, hogy "tisztán látszik a mindenki ellen hergelő Fidesz-kampány legvészesebb hatása", meg hogy a szegény apuka nem győzi hangsúlyozni a plakátokat elkészítő tízéves fiának, hogy "sajnos nem feltétlenül az igazságot látni ezeken a hirdetőfelületeken".
Pedig de. Még ha nem is a teljes igazság, csak egy töredéke, mert a teljes igazságot kimondani olyan mértékű antiszemétizmus lenne, amit a Fidesz még a négyötödért se merne bevállalni. (Zoltai sem tanácsolja nekik.)
Nem azért van tehát bajunk a "sorosozással", amiért a zsidóknak és ballibeknek, mert egy fontos igazságra mutat rá. Hanem azért, mint azt már hangsúlyoztuk is nem egyszer, mert a Habony-féle zseniknek köszönhetően az ellenkező hatást váltja ki az emberek tekintélyes részéből. (Legalábbis az értelmesebbek körében, akiket "valamiért" igencsak hanyagol a Fidesz az utóbbi időben.)
Ahelyett, hogy az emberek veszélyérzetét ébresztenék fel egy valós és súlyos fenyegetés ügyében, a félóránként elsütött, primitív, némethszilárdos sorosozással elhiteltelenítik az egészet, közmegvetés és nevetség tárgyává tesznek egy életbevágóan fontos ügyet. Lassan már ott tartunk, hogy ha valaki szóba próbálja hozni a migránsveszélyt, csak legyintenek, hogy ja persze, Soros, ő tehet a havazásról is. Hogy a titokban beengedett migránsokról most ne is beszéljünk... (Nem menekültek, hanem migránsok, a menekült ugyanis megáll az első biztonságos országban, a lebukás előtt ezt még nagyon jól tudta a Fidesz is.)
És akkor itt van ennek a tízéves gyermeknek a plakátösszeállítása, mely mintha most sétált volna be az utcáról. Félreértés ne essék, ez igen szép munka egy tízévestől. De nem egy kormánytól, amely tízévesnek nézi az egész országot, így járatva le nem csupán saját magát (sok könnyet nem hullatnánk e plakátkampány kiagyalóiért), hanem a nemzetünket létében fenyegető ördögi szemita mesterkedésre való figyelemfelhívás ügyét is.
Annyira vérlázítóan kontraproduktív, amit művelnek évek óta e témában (is), hogy még az is elképzelhető, nem kevesen éppen azért szavaznak majd valamelyik nyugalmat ígérő balliberális pártocskára, hogy végre békén hagyják őket, aláírva ezzel hazánk halálos ítéletét.
És ha így lesz, akkor el kell majd számolni ezzel április 8-a után. Azzal, hogy egy egész országot tízévesnek néztek, akitől ráadásul még a tízóraiját is el lehet venni azért, hogy cserébe megvédjék a mumustól, ami amúgy kutya kötelességük lenne tízórailopás nélkül is.
És mindezt úgy, hogy közben semmit nem tesznek a mumusnál jóval testközelibb, valóban húsba vágó veszély ellen: az ellen, ami az iskola előtt a gyermekünket váró Rikárdó és tíz testvére meg huszonöt rokona, valamint ezt a Lauder biztonságos ablakából minden fajta részvét és együttérzés nélkül szemlélő kis Rosenberg részéről fenyeget...
Zoom
(Kuruc.info)
Reklám
Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Dossziék

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2019 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready