2018. szeptember 22., szombat, Móric napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
16:34 Egy százhalombattai Fodor Gabriella-szavazót találtak Budaörsön15:48 Több gázt Ukrajnának: egy magyargyűlölő weboldal listázza a magyar állampolgársággal rendelkező kárpátaljaiakat15:16 A Jobbik leendő koalíciós partnerének egyedüli társelnöke szerint Orbán alkalmatlanná vált14:34 Terrortámadás Iránban: a perzsák meglepő módon a Moszádot és Amerikát gyanúsítják - eddig 24 halálos áldozat14:16 Nem szép dolog a rácoktól, hogy így elhanyagolták a nagybecskereki kórház eszközbeszerzését, de kivételesen elnézzük13:47 A Jobbik kezdeményezné Magyarország csatlakozását az európai ügyészséghez13:24 Ez még csak egy kis ízelítő az őszből, a jövő héten még rosszabb idő várható - nyugaton többek között Ali pusztít12:53 Halálos balesetek sora a Dunántúlon12:35 Egy tűzoltóautó és három autó ütközött össze Budapesten - a Szilágyi Erzsébet fasort lezárták12:13 Elsüllyedt egy migránstaxi Libanon partvidékén11:42 Toroczkai: Követeljük, hogy a rendőrségi közlemények a valóságról szóljanak! - Ne lehessen szőnyeg alá söpörni a cigányproblémát11:15 Egy liberális politikus és a valóság találkozása a Hős utcában10:53 A pénzügyi szektorban nőttek legkevésbé a keresetek, de talán nem kell gyűjtést szervezni az ott dolgozók számára10:38 A Dunába esett egy zavart férfi az Erzsébet hídról10:09 Kiégett egy pelletgyártó üzem Gárdony és Zichyújfalu között
24 óra legolvasottabbjai

Publicisztika, Extra :: :: Hozzászólások

Itt a leghitelesebb bizonyíték: valóban egy tízéves gyerek szintjén van a kormány sorosozása

Az alább látható fényképet egy olvasó küldte az Indexnek. A kísérőszöveg persze az, hogy "tisztán látszik a mindenki ellen hergelő Fidesz-kampány legvészesebb hatása", meg hogy a szegény apuka nem győzi hangsúlyozni a plakátokat elkészítő tízéves fiának, hogy "sajnos nem feltétlenül az igazságot látni ezeken a hirdetőfelületeken".
Pedig de. Még ha nem is a teljes igazság, csak egy töredéke, mert a teljes igazságot kimondani olyan mértékű antiszemétizmus lenne, amit a Fidesz még a négyötödért se merne bevállalni. (Zoltai sem tanácsolja nekik.)
Nem azért van tehát bajunk a "sorosozással", amiért a zsidóknak és ballibeknek, mert egy fontos igazságra mutat rá. Hanem azért, mint azt már hangsúlyoztuk is nem egyszer, mert a Habony-féle zseniknek köszönhetően az ellenkező hatást váltja ki az emberek tekintélyes részéből. (Legalábbis az értelmesebbek körében, akiket "valamiért" igencsak hanyagol a Fidesz az utóbbi időben.)
Ahelyett, hogy az emberek veszélyérzetét ébresztenék fel egy valós és súlyos fenyegetés ügyében, a félóránként elsütött, primitív, némethszilárdos sorosozással elhiteltelenítik az egészet, közmegvetés és nevetség tárgyává tesznek egy életbevágóan fontos ügyet. Lassan már ott tartunk, hogy ha valaki szóba próbálja hozni a migránsveszélyt, csak legyintenek, hogy ja persze, Soros, ő tehet a havazásról is. Hogy a titokban beengedett migránsokról most ne is beszéljünk... (Nem menekültek, hanem migránsok, a menekült ugyanis megáll az első biztonságos országban, a lebukás előtt ezt még nagyon jól tudta a Fidesz is.)
És akkor itt van ennek a tízéves gyermeknek a plakátösszeállítása, mely mintha most sétált volna be az utcáról. Félreértés ne essék, ez igen szép munka egy tízévestől. De nem egy kormánytól, amely tízévesnek nézi az egész országot, így járatva le nem csupán saját magát (sok könnyet nem hullatnánk e plakátkampány kiagyalóiért), hanem a nemzetünket létében fenyegető ördögi szemita mesterkedésre való figyelemfelhívás ügyét is.
Annyira vérlázítóan kontraproduktív, amit művelnek évek óta e témában (is), hogy még az is elképzelhető, nem kevesen éppen azért szavaznak majd valamelyik nyugalmat ígérő balliberális pártocskára, hogy végre békén hagyják őket, aláírva ezzel hazánk halálos ítéletét.
És ha így lesz, akkor el kell majd számolni ezzel április 8-a után. Azzal, hogy egy egész országot tízévesnek néztek, akitől ráadásul még a tízóraiját is el lehet venni azért, hogy cserébe megvédjék a mumustól, ami amúgy kutya kötelességük lenne tízórailopás nélkül is.
És mindezt úgy, hogy közben semmit nem tesznek a mumusnál jóval testközelibb, valóban húsba vágó veszély ellen: az ellen, ami az iskola előtt a gyermekünket váró Rikárdó és tíz testvére meg huszonöt rokona, valamint ezt a Lauder biztonságos ablakából minden fajta részvét és együttérzés nélkül szemlélő kis Rosenberg részéről fenyeget...
Zoom
(Kuruc.info) Érdekes cikk, megosztom Facebookon!  Érdekes cikk, elküldöm e-mailben! Nyomtatóbarát változat
Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Ajánló
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Humoros kép 
Dossziék
Ajánlott videó 

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2018 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready