2019. március 25., hétfő, Irén, Málna napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
22:19 A Mueller-bizottság nem talált bizonyítékot arra, hogy Trump csapata összejátszott volna az oroszokkal21:45 A Golán-fennsík: I. Donald Xerxész nagylelkű purimi ajándéka a zsidóknak21:13 Ideiglenesen Venezuelában állomásozó orosz "gyógyszersegély" érkezett Caracasba20:57 Nagyszabású majálist tart a Hajógyári-szigeten a Mi Hazánk20:46 A Szent Korona is kellett hozzá: a magyar labdarúgó-válogatott 2-1-re nyert a vb-ezüstérmes horvátok ellen20:11 Egy ember leugrott a budapesti Allee bevásárlóközpont emeletéről19:58 Bozóttüzek miatt nem járnak a vonatok Cegléd és Szolnok között19:39 "Izrael Állam és a zsidó nép lojális barátja és leghűségesebb európai támogatója" Jeruzsálembe helyezi nagykövetségét19:17 Helikopterrel mentették a norvég luxushajó utasait - kikötött a Viking Sky18:48 Tiltaná az iskolai buzipropagandát a Mi Hazánk18:15 Kiirtottak egy fulani falut a dogonok Maliban (18+)17:59 Kivételesen igazat szólt a német külügyér: meg fognak lepődni, akik azt hiszik, ravasz üzleteket köthetnek a kínaiakkal17:38 A Jobbik megélhetési 56-osa a lengyel-magyar barátság napján: "Nem szeretem a lengyeleket"16:43 A Downing Street cáfolja, hogy véget ért Theresa May útja, de a lapok teljes körű kabinetpuccsról cikkeznek16:10 II. Rákóczi Ferencre emlékeztek a kuruc hagyományőrzők
24 óra legolvasottabbjai

Publicisztika :: :: Hozzászólások

Kurvák a lépcsőn

Igen, a Ballikról van szó. A takonygerincűvé aljasult egykori nemzeti pártról, amelynek már a látszat sem számít, egyáltalán semmi sem számít, csak a sorozatos kudarcok okozta frusztráció fűtötte gyűlölettel párosuló pszichopatologikus hatalomvágy. A lélekkufár eladta pártját a Spinoza-bordélynak, a párt pedig megdöbbentő módon élvezi a prostituált-szerepet.
Zoom
Fotó: Koszticsák Szilárd/MTI
Pedig micsoda fogadkozás volt még egy évvel ezelőtt is: a baloldallal soha, na jó, az LMP-vel talán, de mással biztosan nem, esetleg még az olimpiát megfúró Momentummal, meg persze ügyek mentén az MSZP-vel, de Gyurcsányékkal aztán biztosan nem. Aztán tavaly április 8-án elérkezett az igazság pillanata, a magyarság választott és döntött, helyére küldte a prostipártot.
A Ballik ezért megdühödött a magyarságra, és gyűlölettől fűtve már tavaly tavasszal közösen masírozott a DK-s hazaárulókkal. Karácsonyra megérett az idő a nászra, a teljes ellenzék együtt randalírozott a közmédia székházában, minap pedig közösen esküdöztek az Országház lépcsőjén, hogy a magyarság egyértelműen kinyilvánított akaratát figyelmen kívül hagyva uszítják zavargásra a csatornalakó aljanépet idegen érdekek képviseletében.
Ott álltak a kurvák a lépcsőn, teli szájjal fogadkoztak a Gyurcsány által nyíltan meghirdetett lázadás mellett, és eszelős irracionalitásukban észre sem vették, hogy már a szemkilövető vezeti őket. A magyarság táborából dezertált prostipárt szorgos munkával bedolgozta magát a Soros-hátterű hazaáruló népfrontba. Bana Tibor alelnök Szanyi Tibor és Ujhelyi István között bazsalyog a köztévé épületében készült lakodalmi fotón, a párt infantilis fluffer-szennyportálján*, a Zsúrpubin „a hazai közélet egyik legérdekesebb egyénisége, gondolkodója”, Kéri László sopánkodja világgá a komcsi közhelyeket, Rig Lajos ballikos parlamenti képviselő tüntetést szervez, amire Mesterházy Attilát hívja meg hordószónokolni, az egykor EU-ellenes párt vezetése pedig gyarmati lelkületről tanúbizonyságot téve nemzeti hatásköröket adna át Brüsszelnek, csorbítva ezzel a magyar szuverenitást. Saját ötlet, gondolat, arculat, eredetiség, mondanivaló sehol, csak elvtelenség és fújtató, ziháló gyűlölet.
Ott álltak a kurvák a lépcsőn lestrapálva, elhasználtan, ziláltan, és a jövőjüket kémlelték. De csak a pillanatnyi tudatmódosulásból felvillanó és elillanó álomképek villództak a szemük előtt. Jövőjük nincs, a múltjukat kiárusították és megtagadták. Már a parlamenti lépcső is csak látszat. Következik májusban az újabb népítélet. Kinek-kinek, ami jár.
Ágoston Balázs - Demokrata
* Fluffer: a – khm – felnőttfilmek férfi főhőseit forgatásra kész állapotba hozó alkalmazott.
Reklám
Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Dossziék

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2019 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready