Igen, a Ballikról van szó. A takonygerincűvé aljasult egykori nemzeti pártról, amelynek már a látszat sem számít, egyáltalán semmi sem számít, csak a sorozatos kudarcok okozta frusztráció fűtötte gyűlölettel párosuló pszichopatologikus hatalomvágy. A lélekkufár eladta pártját a Spinoza-bordélynak, a párt pedig megdöbbentő módon élvezi a prostituált-szerepet.
Zoom
Fotó: Koszticsák Szilárd/MTI
Pedig micsoda fogadkozás volt még egy évvel ezelőtt is: a baloldallal soha, na jó, az LMP-vel talán, de mással biztosan nem, esetleg még az olimpiát megfúró Momentummal, meg persze ügyek mentén az MSZP-vel, de Gyurcsányékkal aztán biztosan nem. Aztán tavaly április 8-án elérkezett az igazság pillanata, a magyarság választott és döntött, helyére küldte a prostipártot.
A Ballik ezért megdühödött a magyarságra, és gyűlölettől fűtve már tavaly tavasszal közösen masírozott a DK-s hazaárulókkal. Karácsonyra megérett az idő a nászra, a teljes ellenzék együtt randalírozott a közmédia székházában, minap pedig közösen esküdöztek az Országház lépcsőjén, hogy a magyarság egyértelműen kinyilvánított akaratát figyelmen kívül hagyva uszítják zavargásra a csatornalakó aljanépet idegen érdekek képviseletében.
Ott álltak a kurvák a lépcsőn, teli szájjal fogadkoztak a Gyurcsány által nyíltan meghirdetett lázadás mellett, és eszelős irracionalitásukban észre sem vették, hogy már a szemkilövető vezeti őket. A magyarság táborából dezertált prostipárt szorgos munkával bedolgozta magát a Soros-hátterű hazaáruló népfrontba. Bana Tibor alelnök Szanyi Tibor és Ujhelyi István között bazsalyog a köztévé épületében készült lakodalmi fotón, a párt infantilis fluffer-szennyportálján*, a Zsúrpubin „a hazai közélet egyik legérdekesebb egyénisége, gondolkodója”, Kéri László sopánkodja világgá a komcsi közhelyeket, Rig Lajos ballikos parlamenti képviselő tüntetést szervez, amire Mesterházy Attilát hívja meg hordószónokolni, az egykor EU-ellenes párt vezetése pedig gyarmati lelkületről tanúbizonyságot téve nemzeti hatásköröket adna át Brüsszelnek, csorbítva ezzel a magyar szuverenitást. Saját ötlet, gondolat, arculat, eredetiség, mondanivaló sehol, csak elvtelenség és fújtató, ziháló gyűlölet.
Ott álltak a kurvák a lépcsőn lestrapálva, elhasználtan, ziláltan, és a jövőjüket kémlelték. De csak a pillanatnyi tudatmódosulásból felvillanó és elillanó álomképek villództak a szemük előtt. Jövőjük nincs, a múltjukat kiárusították és megtagadták. Már a parlamenti lépcső is csak látszat. Következik májusban az újabb népítélet. Kinek-kinek, ami jár.
Ágoston Balázs - Demokrata
* Fluffer: a – khm – felnőttfilmek férfi főhőseit forgatásra kész állapotba hozó alkalmazott.