2019. július 17., szerda, Endre, Elek, Bánk napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
21:30 Nők a seregben - néha maga a valóság válaszol a feminista követelésekre21:16 Romániában már halált is okozott az unokázós csalók telefonhívása20:53 Villamosmegállóban fosztott ki egy magatehetetlen 19 évest ez a két kifehérített fürge lábú20:41 Lefejeztek több embert a Sínai-félszigeten20:13 Bíróság mondta ki a németellenes országban, hogy mostantól nyugodtan ki lehet rúgni a hazafiakat a Bundeswehrtől19:55 "Rasszista indíttatásból történő kizsákmányolás", ha a Máltára betolakodókat nem szállodai körülmények között szállásolják el19:47 Tizenkét izraeli fiatal csoportosan megerőszakolt egy 19 éves brit nőt Cipruson18:28 Így jelent meg egy IÁ-agitátor a bíróságon - mert "Német"országban ezt is lehet17:53 Hazaáruló-kerekasztal alakult Strassburgban - hát persze hogy Gyöngyösi is része a migránsbarát ballib klubnak17:34 Élete végéig börtönben marad a Köpcös16:45 Vádat emeltek az Eximbank volt vezetői ellen16:21 Munkásság a Harmadik Birodalomban - a Német Munkafront, III. rész15:41 Agyonlőttek három török diplomatát Erbílben14:55 Salvini szerint "Ukrajna-párti neonácik" akarták megölni - méghozzá egy 245 kilós katari levegő-levegő (!) rakétával14:43 Végre: mobil fülhallgatóval telefonálj, hallgass zenét bármikor - most csak 5990 Ft (x)
24 óra legolvasottabbjai

Publicisztika :: :: Hozzászólások

Mozgósítás a normalitás védelmében

Amint azt már évek óta megszokhattuk, ha nyár, akkor utcára vonulnak a deviánsok. Időről időre felmerülnek olyan gondolatok, afféle meglátások, hogy nem feltétlenül kell velük foglalkozni, sőt, az volna kívánatos, ha az Andrássy úton lehúzott redőnyök előtt, média jelenlét nélkül vonulnának, s a lőtéri kutya sem foglalkozna velük, hiszen éppen ez a céljuk. Ha pedig ez nem teljesül, elhal az egész. Azon túl, hogy ez igencsak naiv elgondolás, de akkor, amikor a Föld nevű bolygón – meggyőződésem szerint – jelen pillanatban az egyik legerősebb lobbi pont a homoszexuálisoké, különösen halva született elképzelés.
Zoom
Szinte nem múlik el nap, hogy ne hallanánk a világ valamely pontjáról, ahol szigorítják a jogszabályokat és lehetetlenné teszik a homoszexualitásról való nyílt beszédet. Ők ezt „homofóbia elleni fellépésnek” nevezik. Ez történt a minap Brazíliában, ahol gyakorlatilag törvényi erőre emelték, hogy egy árva szót nem szabad ellenük szólni.
Egyébként az elmúlt néhány évben valóban kissé „leült” a tiltakozás, kivételt jelent talán a tavalyi év, ennek ellenére nem tapasztalhattuk, minő meglepetés, hogy „megunták volna és hazamentek”. Épp ellenkezőleg! Ma már nem csupán egy felvonulást tartanak, hanem egy egész hónapot szentelnek az eseménynek, ők azt úgy hívják, „Pride-hónap”. De az év más szakaszaiban is egyre-másra bukkanhatunk a különböző „érzékenyítő” előadásokra.
Őszintén szólva, „nemzeti kormányzás” ide, „jobboldali kormány” oda, ezt a tendenciát nem igazán tudják (akarják?) hátráltatni. A tavasz folyamán olvashattunk arról, hogy egy alföldi kis városban egy illető, miután átoperáltatta magát férfiből nővé, munkahelyén követelte, hogy a nemének megfelelő öltözőben öltözhessen. A munkáltató, hallgatva józan eszére, természetesen ezt megtagadta. A „hölgy” azonban az Egyenlő Bánásmód Hatósághoz fordult, azok helyt adtak panaszának, s ma már nem csak, hogy ott öltözik, ahol akar, de csoportos beszélgetéseket szervez a munkatársaik között, hogy ők is „felzárkózzanak”.
Az élet tehát éppen azt húzta alá, ha nem foglalkozunk velük, csak még inkább teret nyernek. Emlékezhetünk rá, a tavalyi évben, mintha valami megmozdult volna, a nemzeti oldal összehangoltan, különböző módszerekkel és több rendezvénnyel igyekezet ellenállni a köztereinket elárasztó homokospropaganda ellen. És külön örömteli, hogy már idén is hallani, hogy hazafiak itt-ott megjelennek. A napokban például Budaházy György, a HVIM és a Mi Hazánk Ifjai akadályoztak meg egy filmvetítést, mely az „érzékenyítés” jegyében tanároknak szólt volna.
Ezúton is gratulálok nekik. Mozgósítsuk erőinket, sok helyen lesznek még efféle események, kifejezhetjük tiltakozásunkat, én magam is el fogok látogatni ilyenekre.
Zoom
A Mozaik emblémája, magukról ezt vallják: „A Mozaik egy több mint 10 éves budapesti közösség, de tagjaink az ország minden területéről sőt, határon túlról is érkeznek. Elsősorban keresztény (keresztyén) csoport vagyunk, de egyetlen egyházhoz sem kötődünk, függetlenek vagyunk minden felekezettől.”
Facebook-oldalukon olvashatjuk:
Interaktív alkalmunkon bemutatjuk a Mozaik Közösséget, illetve együtt beszélgetünk arról, hogy vajon vannak-e mai fogalmaink szerint LMBTQ+-nak számító emberek és róluk szóló történetek a Bibliában. Várunk Titeket szeretettel a Kelet Kávézó pincéjében egy kis közös eszmecserére, imádkozásra, falatozásra.
Nagyon köszönjük a meghívást, ott leszünk. A normalitás védelmében.
Lantos János – Kuruc.info
Reklám
Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Dossziék

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2019 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready