Bezár!
2021. április 18., vasárnap, Andrea, Ilma, Uzon napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
15:43 Gumilövedékes szóváltás Jászapátiban15:16 Diplomatakeringő: Csehország elvárja a szolidaritást szövetségeseitől14:35 Lukasenka azt állítja, meg akarták ölni a családjával együtt14:19 Félő, hogy demokrata jelölt nélkül kell tartani a szíriai elnökválasztást13:51 A szemkilövető pártja ezt is jobban tudta volna13:05 A görögök nem féltek az ajándékot hozó zsidóktól12:31 Galgóczi: javulnak a járványügyi adatok 12:14 Az iráni elnök nem szeretné, ha egy tábornok lenne az utóda11:48 BKK: hétfőtől a tanítási időszakban érvényes menetrend szerint közlekednek a járatok11:31 12 milliárd euróba került a Bundeswehr afganisztáni bevetése - lassan kivonják őket, és visznek haza afgánokat is11:13 Elég lehet egyszer oltani a gyógyultakat, és lehet keverni az oltóanyagokat - de sok a kérdőjel10:58 Földvita afgán módra: egy család nyolc tagját gyilkolták meg az esti ima közben10:37 Szerbiában egyúttal oltást is lehet igényelni az utazások lefoglalásakor10:22 "H." Istvánt is nagy ötlet volt szabadlábra helyezni: ugyanúgy folytatta az öregek és fogyatékosok kirablását10:05 Washington és Peking klímabarátkozott egymással
24 óra legolvasottabbjai

Publicisztika, Antimagyarizmus :: :: Hozzászólások

A szexuális forradalom elérte Kelet-Közép-Európát

Reklám

Zoom
WC-fülke-forradalom
A WC-fülke-forradalomról Magyarországon a legtöbb cikk 2017 és 2019-ben született, azonban a gendersemleges mellékhelyiség nyugaton már régóta téma. New Yorkban 2017 januárja óta törvényileg előírt kötelesség üzemeltetni a férfi, női és mozgáskorlátozott mellékhelyiségen túl a gendersemleges mosdót. Vélhetően ennek apropójából történt, hogy 2017 elején az ELTE PPK-n is kikiáltottak a liberális diákok egy gendersemleges WC-t. A feliratot hamarosan a hazai jobboldal eltávolította. 2017 szeptemberében a folyamat megismétlődött. Eközben az ELTE elindította a társadalmi nemek tanulmánya mesterképzését, ami ellen szintén tiltakoztunk. 2018-ban a genderszakot a CEU-n és az ELTE-n megszüntették, a WC-forradalom elhalkult.
Zoom
Kép forrása: gorbetukor.blogstar.hu
Mára egyre több negatív kritika éri. A serdülő lányok részéről elsődlegesen a menstruációs időszakra vonatkozóan, míg a hölgyek a nemi erőszak veszélyétől félnek. A transzneműek börtönökben való elhelyezéséből számos nemi erőszak született már, és épp ez a veszély fenyeget a WC-kben is.
Zebraforradalom
Miután a WC-fülke-forradalom sikertelennek bizonyult, új módszerrel próbálkoztak a genderideológia képviselői, hogy szexuális aberrációikat népszerűsítsék. Útjára indították a zebraforradalmat. Hogy mit akarok kifejezni ezzel a szóösszetétellel? Gyalogosátkelő helyeket öltöztetnek az LMBTQ színeibe. Igen, már megint a gyalogosátkelőhelyek... Nem volt elég a jelzőlámpák ábráinak LMBTQ-figurákká történő alakítása, most a zebrát akarják sokszínűvé tenni…
Zoom
Kép forrása: humenonline.hu
Amerikából indult ez a kezdeményezés is, akár a WC-fülke-forradalom. Már 2015-ben szivárványszínű zebrákat festettek amerikai városok LMBTQ-negyedeiben az aszfaltra, majd sorra jelentek meg Nyugat-Európa-szerte Brüsszelben, Párizsban és 2019-ben Hamburgban is.
Lassan közeledik tehát Kelet-Közép-Európa felé a zebraforradalom. Ausztriába megérkezett.
Ausztriában 2019 januárja óta házasodhatnak azonos nemű párok, és még ebben az évben felfestették a leghosszabb szivárványzebrát. Ha ez nem lett volna elég, idén ezt is túlszárnyalták. 2019-ben Hollandiában az első transzzebrát avatták, melyet 2021-ben Ausztria követett. 2021. március 31-én Bécsben felavatták a transzgender gyalogos átkelőhelyet. Ezt nevezem zebraforradalomnak.
2021., nagycsütörtök
Miután 2020-ban LMBTQ-zászlókat helyeztek ki Budapest több kerületében a polgármesteri hivatalok épületein, majd LMBTQ-tartalmú mesekönyvvel kedveskedtek a gyermekeknek, 2021. március 31-én felavatásra került egy szivárványszínű BLM-szobor azon a Ferenc téren, ahol nem sokkal előtte a megfeszített Jézust ábrázoló kép is kiállításra került, azonban Jézus vérét Istent meggyalázva szivárványszínnel merték ábrázolni.
Két fontos összefüggésre kívánom felhívni a figyelmet:
  • 2021. március 31-én, nagycsütörtökön történt Bécsben a transzgender zebra átadása, és ezen a napon történt Budapesten az LMBTQ-BLM-szobor felavatása.
  • Bécsben a zebra 400 méteres körzetében található az orvostudományi egyetem, egy templom és egy óvoda; Budapesten a szobor elhelyezése szintén így alakult.
Zoom
Bécs
Zoom
Budapest
Nincs ebben semmi szándékos és teljesen ártalmatlan alkotások ezek - gondolják sokan tévesen.
Ezen jelképek elhelyezése megfontoltan történt. Pszichológiai, metapolitikai céljuk van a genderideológia aktivistáinak.
Miért helyezték óvodások, fiatalok közelébe? Közösségi tér környékére?
A bécsi gyermekek az óvodából hazafelé tartva vidáman fognak ugrálni a különböző színű zebrán, és eközben megszeretik azt. Vonzódni fognak a barátságos, színes zászlókkal rendelkező LMBTQ-mozgalomhoz, főleg ha megkapják mesekönyveikből a játékos érzékenyítést. A gyermekek a legkönnyebben befolyásolhatók. Az óvodáskorban megkezdett gendernevelés folytatódik iskoláskorban is. Ennek köszönhető, hogy tagjaik és aktivistáik nagy részét a 20 éven aluli fiatalok alkotják, azon belül elsődlegesen a lányok, a megtévesztő feminista gondolatok következtében.
Miért helyezték az orvostudományi egyetemek közelébe?
A bécsi orvostanhallgatók, mielőtt átlépik az egyetem kapuját, át kell sétáljanak a transzzebrán minden nap. Az óvodáskortól történő gendernevelést az egyetemek világában folytatják. A transzneműek általában hormonkezeléseken, nemátalakító műtéteken esnek át, azonban 18 év alatt ez nehezen kivitelezhető. Egyes orvosok nem hajlandók elvégezni az efféle műtéteket egyáltalán. Ezen kívánnak változtatni az aktivisták. Érzékenyíteni igyekszenek az orvostanhallgatókat, hogy egyre több nemátalakító műtét (vagy éppen abortusz a női függetlenség jegyében) történjen a jövőben.
Miért helyezték templomok közelébe?
Mert a húsvéti időszakra időzítve egyértelművé tették, hogy a kereszténység ellen indítottak nyílt támadást. Szándékosan provokálnak, hogy aztán megbélyegezhessenek. Új forradalmi hullám indult 2021 nagycsütörtökén, de mi rendületlenül folytatjuk önvédelmi harcunkat.
Zoom
Vékony Csongor, a Mi Hazánk Ifjai elnökeFriss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Szavazás

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2021 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready