Európa sötét elárasztása közben a bevándorlást amúgy gyakorlatilag kivétel nélkül támogató zsidó szervezetek, befolyásos figurák néha megpihennek, és panaszkodnak egy kicsit a sajtónak. Heisler András éppen aktuális sirámai jellemzőek a nemzetközi zsidó szervezetekre. Egyfelől támogatják az Európa-idegen tömeges bevándorlást, másfelől a zsidóknak (és jellemzően csak a zsidóknak) védelmet követelnek, legyen az militáns vagy törvényi védelem. Általában ürügy mindez nekik, hogy több és több védelmet, kiváltságosságot harcoljanak ki maguknak (lásd korábbi elemzésemben).
Ezt jól mutatja, hogy még a most aggodalmaskodó Heisler is támogatta az idegenek invázióját korábban, mondván "zsigerileg ettől nem kell félni". Az Euronews Magyarország muszlimjai és zsidói nem látnak problémát a menekültek befogadásában című cikkében így nyilatkozott alig több mint egy hónapja, október 15-én:
Ha a történelmet nézzük, számos példáját találjuk annak, hogy a zsidók és muszlimok békében és harmóniában éltek együtt mint megbecsülendő közösség. Szerintem nem kell félni attól, hogy újra együtt éljünk.
 
A cikkhez tartozó videóösszeállítás itt látható:
Korábban Feldmájer Péter is hozzászólt a témához. Ami azonos kettejük nyilatkozataiban, az - nem meglepő módon - a zsidó szemszög. Egyikük sem a magyarság, esetleg a hagyományos európai népek, kultúrák miatt aggódnak, csak a zsidók iránt. Heisler - mint a védelmet és kiváltságokat, esetleg szájzártörvényeket követelő zsidók általában – igyekszik univerzálisan fogalmazni, így „magyar állampolgárokról” is beszél, de persze világos, hogy zsidók védelmét akarja. Mindezt nem sokkal azután, hogy gyilkosok csoportja nem zsidókat, hanem 129 többnyire fehér őshonos embert mészárolt le Franciaországban egy a franciák és a Nyugat ellen irányuló támadásban.
Ennél messzebb ment Menachem Margolin, az Európai Zsidó Szövetség (EJA) és a Rabbinikus Európai Központ (RCE) főigazgatója az év elején, mikor fegyvertartást követelt a zsidóknak - és csak a zsidóknak.
A rendőrség nem tesz meg eleget, ez biztos. Többre van szükségünk. A legjobb megoldás, ha legalább két rendőr vigyáz minden zsidó intézményt, napi 24 órában. Amíg ez meg nem történik, máshogyan kell biztosítanunk biztonságunkat. [...] Ezennel azt kérjük, hogy a fegyvertartást engedélyező törvényeket vizsgálják felül azonnali érvénnyel, hogy az tegye lehetővé a zsidó közösségből erre kijelölt embereknek és intézményeknek, hogy fegyvert tarthassanak a közösségeik alapvető védelmében, egyszersmind kapjanak szükséges kiképzést, hogy megvédhessék családtagjaikat lehetséges terrorakcióktól.
Az őslakos gazdanép meg csak szenvedjen az idegen bevándorlóktól, nemi erőszak, gyilkosságok, kábítószer, fehérek számára életveszélyes városrészek... Sokszínűség, amit nekünk méltányolnunk kellene, de a zsidóknak külön védelem jár, akár militáns formában, speciális többletjogokkal, mint a fegyverviselés. Jól mutatja ez is, hogy a zsidóság, s maguk a közösség vezetői nem lettek európaivá, nem érdekli őket az európai hagyaték, sőt, azt aktívan bomlasztják, gyengítve a gazdanép nemzeti szövetét, melyben így a zsidó elit könnyebben őrizheti meg pozícióját.
Heislerhez hasonlóan máshol is tiltakoznak vagy követelőznek a bevándorlást amúgy támogató zsidó vezetők. A hollandiai főrabbi, Binyomin Jacobs szintén támogatja a tömeges idegen bevándorlást Hollandiába - csak azok ne jöjjenek zsidók közelébe. Jacobs tiltakozott, mikor tervek szerint új betolakodókat telepítettek volna egy zsidók által lakott környékre.  Így ír erről a Times of Israel:
De a főrabbi Binyomin Jacobs, aki támogatja a menekültek megsegítését, mindazonáltal figyelmeztetett, hogy az újonnan érkezettek az erősen zsidók által lakott környéken megnövelhetik egy 'felbujtott ember általi spontán támadás' veszélyét, aki lehiggadna, ha a zsidók elérése több erőfeszítést igényelne annál, hogy kimegy az utcára.
 
Az ország eredeti, hagyományos nemzete persze nem számít, Jacobs se aggódik az ismerten deviáns, beilleszthetetlen idegenek hollandok életét megkeserítő jelenléte miatt, csak a zsidó élettér maradjon tiszta, a hollandok keveredjenek. (A hollandiai bevándorlás áttekintését lásd itt.)
Mehetünk kicsit északabbra is, természetesen ott is hasonlót találunk. Az oslói zsidó közösség hivatalos vezetője és a Norvég Rasszizmusellenes Központ igazgatóhelyettese, a magyarországi születésű Ervin Kohn szerint Norvégia túl fehér, túl homogén, túl norvég, s emiatt nekik "még feladataik vannak" a norvégok felforgatásában, etnikai, nemzeti érdekérvényesítési képességének gyengítésében - ez utóbbiak persze nem az ő szavai, ő a szokásos "antirasszizmus" és valami megmagyarázatlan, mitikus oknál fogva "hasznos" "sokszínűség" köntösébe bújtatva akarja a gazdanépet degenerálni. Az itt látható angol nyelvű interjút a szektaszerű sokszínűségkultusz hívei, egy Északi Napló nevű fehérellenes blog készítette.
Talán még jobban is, mint a magyar, a norvég egy etnikailag homogén társadalom egy hatalmas többségi társadalommal. A norvég társadalomnak nagyon rövid a történelme etnikai kisebbségek terén, tehát van itt mit tenni.
 
Zoom
Túl sok a norvég Norvégiában: tűrhetetlen, rasszista dolog, hogy ezek a gyerekek a saját népük és kultúrájuk életterében nőnek fel!
Ő is megemlíti, hogy a rasszista vád "a legrosszabb dolog, amivel megvádolhatnak valakit Norvégiában", így persze ők is alkalmazzák ezt a modern, verbális bunkósbotot - az interjú zöme rasszistázás. Ennek a folyamatnak persze zsidó agytrösztök, politikai és értelmiségi mozgalmak, illetve áltudományok a fő felelősei, mint azt korábban elemeztem már. A zsidó felforgatást és pszichológiai hadviselést megelőzően a fehér európai embernek nem remegett be a térde, ha holmi "rasszizmussal" megvádolták jöttmentek - főleg a saját hazájában.
Kohn maga és családja viszont valamiért nem akar multikulturálissá válni, ők ragaszkodnak zsidóságukhoz. Nem fogok sokakat meglepni, ha megemlítem, hogy Kohn persze etnocentrikus zsidó, aki annyira fontosnak tartja zsidóságát, hogy az oslói zsidók vezetője (olyannyira, hogy a rituális körülmetélés tiltása ellen is fellépett), elmondása szerint otthon a családjával zsidóként élnek, beismerten cionista, aki a The Oslo Times cikkében szánalmas Izrael-fényező propagandaszöveget mond, melyből kiderül, hogy Izrael az emberi jogok és szabadság hazája. A norvégok keveredjenek tehát, a homogén társadalom gond (saját országukban), mely ellen tenni kell, de a zsidók maradjanak csak zsidók - még Izraelen kívül is. Jellemző zsidó kettős mérce.
 Szintén jellemző, hogy a mellette ülő, szemmel láthatóan etnikai norvég agyhalott (mert a norvégok annyira etnikailag tiszták még mindig, hogy ránézésre megállapítható, ki az - amely nyilván önmagában rasszista dolog, ami ellen tenni kell), a Norvég Rasszizmusellenes Központ tanácsadója (aki szerint nem csak a nyílt ellenségesség, de az idegenekről való panaszkodás is "rasszista" dolog) engedelmesen bólogat, miközben a pofátlan zsidó az ő norvég nemzetének bomlasztását, etnikai arányának, s az ebből következő érdekérvényesítő képességének gyengítését, annak fontosságát hangsúlyozza. Ez valamiért nem rasszizmus. A norvégok ötmilliós társadalmukkal a világ népességének kb. 0,06%-a. A norvégoknak, ennek a világviszonyban rendkívül apró népnek Norvégia az egyetlen hazája. Nincs másik. Ha Norvégia megszűnik norvég lenni, ha a világ mindenféle népségei (s azokból is a  legrosszabbak, mint a főkolompos zsidó, az arab, a néger, a cigány stb.) beözönlenek az életterükbe, azt élhetetlenné teszik, kulturálisan elsorvasztják, hol lesz a norvégoknak hazájuk? A norvégnak nincs talán joguk norvég emberek között, norvég kultúrában élni az egyetlen országban, amijük van? Abban az országban amit ők maguk, s apáik, anyáik építettek, melyet rengeteg generáció óta norvégok ápoltak, őriztek, s adtak tovább gyermekeiknek, hogy majd azok is tovább adják azt - mint norvég Norvégiát. Azok az ősök és hősök, akikre az új jöttmentek persze nem fognak tisztelettel emlékezni, hiszen nekik nem jelent semmit az a sok múltbeli fehér ember. Ilyen idegenekre lecserélni az ősök hagyatékát, a csodálatos norvég ősrégi kultúrát az igazi bűn, nem a deviáns idegenek elleni jogos "rasszista" panaszkodás.
Zoom
Egy norvég Norvégia elfogadhatatlan - keveredni kell a Talmudból idepottyant zsidó szerint
Mint emlékezetes, az állami televízió egy 2010-es riportjában az oslói rendőrkapitányság szóvivője kijelentette, hogy a 2007-es, 2008-as és 2009-es években minden egyes nemi erőszakot nem fehér bevándorló követett el. Ami például az újabb betolakodókat illeti, egy tömeges deportálás után a bevándorlókkal foglalkozó rendőrségi részleg feje, Kristin Kvigne kijelentette, ez a tömeges deportálás a országos bűnözési arány jelentős visszaesését eredményezte. (Bővebben a norvég helyzetről itt.) Ilyen emberanyaggal "gazdagítanák" a hagyományos fehér európai nemzeteket zsigerből megvetők a norvégokat - és persze ez csupán egy példája annak, ami egész Európában folyik.

A befolyásos zsidók fehérellenes aktivizmusára számos példa van, most nézzünk párat a fentiekhez kapcsolódóan, csak ez elmúlt hetekből, hónapokból.

Kicsit lejjebb utazva Európában, szintén a fentihez hasonló zsidó ellenségességet találunk. Az Egyesült Királyságban öngyűlölő fehérek és tekintélyes számú ellenséges zsidó fogott össze, hogy a kormány által ígért öt év alatt történő 20 ezer "szír menekült" befogadását kritizálják - persze nem azért, mert már így is közel-keleti tömegek tömegével erőszakolnak, kínoznak, árulnak fehér lányokat, gyermekeket, miközben egyes iskolákban, városokban már az őshonos nemzet tagjai kisebbségbe szorultak, így a 20 ezer további idegen elfogadhatatlan. Ellenkezőleg: az "túl alacsony szám és túl lassú folyamat". Többet akarnak belőlük a zsidók és csahosaik.

300 jogász, tekintélyes jogi figurák és nyugdíjazott bírák fogtak össze, hogy több idegent követeljenek egy petícióval és kampánnyal. Szerintük a jelenlegi menekültügy "mélységesen elégtelen", továbbá "biztonságos és legális utakat" akarnak a megszállók minél sikeresebb megérkezéséhez. A támogatók legkiemeltebb csoportja, az egykori bírák 12 tagjának legalább fele ismert zsidó, mint Lord Harry Woolf, Lord Johan Steyn, Sir Alan Moses, Sir Stephen Sedley, Sir Nicholas Stadlen, Lord Nicholas Phillips stb.
Olyanok is megtalálhatók a listán, mint a zsidó Geoffrey Bindman, aki az egyik fő felelőse az ország jelenlegi szigorú szájzártörvényeinek melyek az angoloknak megnehezíti a dolgát az idegen invázió elleni fellépésben, ugyanis lassan már egy csúnya tekintet is "gyűlölet-bűncselekmény". Egy interjúban el is ismeri, hogy zsidóságának köze van ahhoz, hogy miként viszonyult ezekhez a dolgokhoz.

Természetesen a zsidó identitásuk, jellemvonásaik jelentősen befolyásolják, hogy miként tekintenek a gazdanépre, s más csoportokra, illetve a csoportok közötti versengésekre, konfliktusokra. Befolyásolja, hogy mi a fontos, mi nem, mi támogatandó, mi nem. A homogén, fehér, hagyományos társadalom például nem.

A Zsidó Képviselők Tanácsa szintén az idegenek tömeges befogadására szólított fel szeptemberben. Szintén így tesznek zsidó újságírók is. Josh Jackman ugyancsak szeptemberben siránkozott egyet a The Jewish Chronicle oldalain, erkölcsileg manipulálva és szégyent ébresztve akar több és több idegent az angolok nyakára. "Van elég hely, de van-e elég humanizmus?" - kérdi. Mert életterünk átengedése fajidegen tömegeknek valamiért "humánus" dolog. Olyanoknak, akik statisztikailag felülreprezentáltak a bűnözésben, fehér gyermekek elképesztő tömegeit bántják és gyalázzák meg évről évre, a fővárosban pedig már most kisebbségbe nyomták a gazdanépet. A szintén zsidó Roger Cohen is hasonlóan manipulál, szinte mintha sablonról dolgoznának ezek a firkászok. Vízbefulladt kisfiú, "náci tömeggyilkosok", jaj így, jaj úgy - a mondandó ugyanaz: még több és több idegennek kell átadnunk életterünket, mert az így jó, így szép, így humánus.
Egy kicsit lejjebb utazva Európában továbbra is ezt láthatjuk. Roger Cuckierman, a Franciaországi Zsidó Intézmények Képviselő Tanácsa, a CRIF feje, egy rádióinterjúban támogatta újfent az idegen megszállókat pár napja. Szerinte a muszlimokat segíteni kell, olyan szinten akár, hogy a francia szekularizmust is félre lehetne tenni és anyagilag kellene muszlim szellemi vezetőket támogatni. További államilag irányított világhálós cenzúrát akar, az ugyanis mégse megy, hogy franciák eretnek véleményeket hangoztatnak az interneten. Persze cenzúra és muszlimok franciák pénzéből való támogatása helyett a bevándorlást és a már ott élő idegenek kezelését kellene sürgetnie, de ezt nem teszi, Cuckierman ugyanis a multikulturalizmus támogatója (persze csak a gójok számára - akárcsak Ervin Kohn, ő is erős zsidó identitással él és zsidó szervezet feje). Egy a szervezetet bemutató könyvben a szerző, Anne Kling idézi Cuckiermant:

Nyilvánvaló, hogy gyermekeink és az ők gyermekei egy olyan környezetben fognak élni melyben a keresztény kultúra elvesztette már hatását a muszlim kultúra javára. [...] A demográfia nem csak szociális tudomány, de főképp a valóságnak egy változó tömege, mely megváltoztatja a politikai és szociális környezetet, amelyben élünk.

Természetesen társadalmaink változó etnikai összetétele, melyekben a fehér, hagyományos nemzetalkotó nép arányszáma egyre csökken, kihat arra, hogy miként sikerül saját nemzeti érdekeinket érvényesítenünk több más egyre szaporodó etnikai csoport között. Ezeknek az etnikai versengéseknek, érdekérvényesítési küzdelmeknek (ami az egyik csoportnak jó, a másik számára sokszor káros) nem szabadna léteznie saját hazáinkban, melyeket nekünk védtek és ápoltak őseink, hogy békében és biztonságban élhessünk itt, nem azért, hogy még saját megörökölt szülőföldünkön is idegen csoportokkal versengjünk. Annak ellenére tehát, hogy tudja hova vezet a folyamat, mint látjuk ismét, Cuckierman támogatja a muszlimok európai jelenlétét, jólétét.

Visszatérő érv néhány idegen beáramlást ellenző, vagy konkrétan a filoszemita ember részéről, hogy a zsidók nem lehetnek az Európa-idegen tömeges bevándorlás fő felelősei, hiszen milyen logikátlan, hogy a zsidókkal szemben jellemzően ellenséges közel-keleti embereket segítenének Európába a zsidók... Pár dolgot érdemes szem előtt tartani.

Zoom
A zsidó The Forward címlapokon dicsekszik a zsidók bevándorlást elősegítő vezető szerepével


• A zsidók szerepe a fehér nemzetek idegenekkel való elárasztásában elégségesen dokumentált és többszörösen beismert vezető zsidók által. Ez nem vélemény kérdése. Az Egyesült Államok európai civilizációjának, akkoriban még 91%-ban fehér társadalmának zsidó gyengítése és bomlasztása rendkívül jól dokumentált Kevin MacDonald professzor által, aki rengeteg forrásmegjelöléssel vitathatatlanul bebizonyította, hogy messzemenően zsidók harcolták ki az 1965-ös törvénymódosításokat, melyeknek következménye az idegen tömeges beáramlás, és az, hogy pár évtized alatt mára már csak 63% körüli a fehérek aránya, 2043-ra pedig várhatóan kisebbségbe kerülnek. Hasonlóan túlsúlyos a zsidó szerep Európa országainak bomlasztásában, pár hete például a svédországi folyamatokat elemeztem, s bemutattam, hogy ott is messzemenően zsidó hatás eredménye a multikulturalizmus.

• Számos tekintélyes, befolyásos zsidó ismerte már be és dicsekedett vele, hogy a bevándorlás és multikulturalizmus zsidó aknamunka eredménye - persze ők nem így mondják, szerintük ez a folyamat pozitív. Az épp említett Svédországból jött a már sokak által ismert Barbara Lerner Spectre általi beismerés, mely szerint a zsidóké a vezető szerep ebben a multikulturális, kevert fajtájú, hagyományos fehér nemzetek és kultúrák pusztulásához vezető folyamatban, melynek szerinte "be kell következnie". Hasonló beismerés és dicsekvés számos akad, ezek fontos jellemzője, hogy nem jelentéktelen bolondoktól származnak, hanem magas szintű politikai, értelmiségi figuráktól, akik gyakran aktívan is tesznek ezért a folyamatért - mint Spectre is - így amit mondanak, nem hagyható figyelmen kívül.

• A közismert muszlim fanatizmuson kívül bizony zsidó fanatizmus is van. Ha úgy adódik véres, tömegmészárlásokkal, milliónyi halottal, a gépfegyverek terrorjával járó zsidó fanatizmus, mint a bolsevik-kommunista időszak messzemenően zsidók által irányított, befolyásolt alakulása, vagy konkrét zsidó eredete (Karl Marx, Moses Hess). Ha pedig úgy adódik, akkor politikai, pszichológiai (tömegmédia, popkultúra), értelmiségi (oktatás, tudományok) és felforgató mozgalmak "civil" szervezetein keresztül nyilvánul meg a zsidó fanatizmus, melynek jellemző, újra és újra visszatérő elemei a gazdanép degenerálása, gyengítése, megalázása, bomlasztása - fajkeveredéssel, erkölcsi lealacsonyítással, az európai szellemiség vagy vallásosság sorvasztásával.

• A történelmi emlékezet jelentőssége és a paranoia zsidó jellemvonások, a tipikus zsidó (márpedig ha mikroszkóppal található is másmilyen itt-ott, a befolyással rendelkező, abba a pozícióba magát feltornászó zsidó gyakorlatilag minden esetben "tipikus zsidó") világnézetét nagyban befolyásolja a történelmi emlékezet. Míg az arabokkal viszonylag tudtak együtt élni saját zárt társadalmaikban, addig a fehér és keresztény társadalmakban folyamatosan akadályokba ütköztek, üldöztetésekbe, korlátozásokba, pogromokba. A szektaszerű holovallás pedig már újszülöttként minden zsidóba belenevelődik, mely eredendő jellemvonásaikkal vegyülve nem meglepően azt eredményezi, hogy e befolyásos zsidók zsigerből, félelemből, megvetésből akarják idegenekkel összekeverni a fehér nemzeteket. Mint a svédországi helyzetet elemző írásomban idéztem, de jelen pontot alátámasztja, így itt is közzéteszem az ország egyik legismertebb (zsidó) újságírójának, Göran Rosenbergnek egy, a Zsidó Irányelv Kutatóintézet és az Európai Politika és Társadalomtanulmányok Központja által az izraeli Beér-Sevában szervezett 2008. december 18-án tartott A zsidók jövője a multikulturális Európában című értekezletén elmondott szavait:

Történelmileg a zsidók mindig virágoztak azokban a nemzetekben és birodalmakban, melyek multikulturálisak, sokszínűek és toleránsak voltak, míg rosszul jártak erős vagy nacionalista társadalmakban. Az európai zsidók mindig is a jelképes idegenek, avagy "a mások" voltak. Így tehát, konkrétan, az a társadalom, ahol az idegen szívesen látott, jó a zsidóknak, bár ők nem mindig méltányolták ezt a kapcsolatot [...] Az európai zsidóság jövője függ attól, hogy mennyire multikulturális, sokszínű és sokféle társadalmat sikerül formálnunk.
 
Zoom
Göran Rosenberg szerint is zsidó érdek a multikulturális Európa megteremtése

Mindamellett, az utca zsidója elleni esetleges atrocitások ellenére a zsidó elit és befolyásos réteg a kevert társadalmakban sikeresebben tartja meg pozícióját, az utcai zsidók elleni eseteket pedig fel lehet használni e pozíció további bebetonozására, törvények meghozatalával, meglévő törvények szigorításával; mint például a zsidók elleni kritikák elnémítása szájzártörvényekkel, a holovallás előtti behódolás, és így a fehér bűntudat törvényekkel való kikényszerítése, az idegen bevándorlók elleni akármilyen fellépés, tehát a nemzetvédelem, mint "gyűlölet-bűncselekmény" stb. Történelmileg szemlélve a zsidók mindig túl messze mentek a gazdanépek felforgatásának szándékával, mely mindig nyakukra is hozta a bajt - megérdemelten. Velük valamelyest ellenséges tömegeket importálni Európába nem túl meglepő, ha történelmileg vizsgáljuk a bomlasztó zsidó aktivitást.

A fenti pontokra a Kuruc.info már lassan tíz éve hoz példákat, jómagam is számos alkalommal tekintélyes és befolyásos zsidóktól vett idézetekkel, adatokkal, forrásmegjelölésekkel mutattam be mindezt.

Ismét láthatjuk tehát, hogy a zsidó kettős játék ("Ti keveredjetek, de tőlünk maradjanak az idegenek távol!") a szokásos módon megy tovább, ahogy azt is, hogy az "antirasszista" valójában annyit jelent, hogy fehérellenes. A norvég példa, mint oly sok más is mutatja, hogy "antirasszista" álca mögött fehérellenes hagyomány- és nemzetellenesség rejlik.
 
Csonthegyi Szilárd - Kuruc.info