A gödöllői rendőrök három férfit állítottak elő pénteken este Versegen.
A Gödöllői Rendőrkapitányságon indult eljárás csoportosan, felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt három férfi ellen.
Zoom
A nyomozás jelenlegi adatai szerint a 20, 21, valamint 24 éves helybéli férfiak 2019. január 18-án este Verseg, Dózsa György úton baseballütővel és bozótvágó késsel felfegyverkezve megrongálták a sértett által használt személygépkocsit. Ezt követően a gyanú szerint a sértettet autójából kirángatták, majd bántalmazták. Az elsődleges adatok szerint súlyos sérülést szenvedett.
Zoom
Zoom
Zoom
A gödöllői rendőrök a bűncselekmény feltételezett elkövetőit a helyszínen azonosították, előállították a rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítottként hallgatták ki őket.
A további eljárást velük szemben a Gödöllői Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya folytatja.
(Police.hu)
Frissítés: íme a történet az érintett részéről, nem rendőrségi bikkfanyelven
Jó napot kívánok! Azért írok Önöknek, mert igazságtalannak érzem a sok kommentbeli támadást a hírrel kapcsolatban. Mégpedig azért, mert magyar ember vagyok.
Az atrocitás pedig azért történt, mert a szintén magyar öcsémet ezek a férgek bántalmazták, és a megölésével fenyegették. Ezt jóérzésű magyar ember nem hagyja.
Számonkértem a tetteseket, mire ők megijedtek, és kijöttek rám több mint tízen. Ennek ellenére én kiszálltam a hozzászólások között "cigányhintónak" nevezett autómból, ami számomra egy megbecsült Mercedes, és odaálltam eléjük. Persze sok esélyem nem volt.
Lehúztak hátulról a földre, mert tudták a bűnösök, hiába vannak tízen, én nem futok el előlük. Hozzátenném, hogy ismernek engem kb. 15 éve. Miután lehúztak a földre, kb. 20-25 rúgást kaptam a fejemre, aztán érkezett a fejem tetejébe a bozótvágó is. Ennek ellenére valahogy sikerült felállnom, és beülnöm az autóba. Otthagytam őket, nem is terveztem, hogy rendőrségen keresztül oldom ezt meg.
Zoom
Zoom
Zoom
Az események után kb. 20 perccel telefonált a testvérem, hogy ha tudok, menjek vissza, mert kint vannak a rendőrök. Visszamentem, hivatali kötelességükből hívtak mentőt, akik bevittek a hatvani kórházba röntgenre és koponya CT-re. Megállapították, hogy eltört az orrom, bár a mai napig nem érzem, van az alkaromon egy zúzódás az ütő miatt, és a fejemen a vágás, amit a machetével ejtettek rajtam.
Zoom
Zoom
Zoom
Saját felelősségre eljöttem a kórházból egy órán belül. Ezek után bevittek a gödöllői kapitányságra kihallgatni, majd hazavitt 2 járőr. Ennyi volt a történet.
Forró Ádám