Tudta Ön, hogy éppen a magyar édesvízkincs idegen kézre játszását szervezik? És azt, hogy egyes országokban már törvény tiltja az esővíz összegyűjtését (!), akkora a hiány? Hogy egyre-másra háborúk robbannak ki azért az erőforrásért, amiben Magyarország bővelkedik? A vízháborúk napjainkban egyre inkább a közbeszéd tárgyát képezik, azonban Z. Kárpát Dániel, a Karpatia c. havilap főszerkesztőjének könyve volt az, amely évekkel ezelőtt, elsőként, és azóta is a legteljesebb módon foglalta össze a probléma lényegét, és vázolta fel a kiutat is!

Az utóbbi hónapokban az ENSZ vezetőitől kezdve az EU-tisztviselőkön át a hazai „politikusokig” rengetegen hangoztatják, hogy a jövő konfliktusai a természeti erőforrások, ezen belül is az édesvíz birtoklása körül robbannak ki. Z. Kárpát Dániel páratlanul sikeres, Háborúk a vízért című könyvének negyedik (!) utánnyomása készült el, a művet pedig kedvezményes áron rendelheti meg, a fiatal író Gének Harca című kötetével egyetemben!

Rendelje meg kedvezményesen a Gének Harca és a Háborúk a vízért című alapműveket!


Miközben hazánkban mindenki a napi politikai műbotrányokra koncentrál, kiderült: a XXI. század legnagyobb válsága talán az édesvíz és a termőföld hiányának lesz köszönhető. Régóta tudjuk, hogy a Kárpát-medence a világ egyik legtöbb természeti adománnyal rendelkező helyet – nem véletlenül váltunk célországgá a nem éppen európai kultúrát hordozók körében is… - vallja Z. Kárpát Dániel.
 
Míg az új évezred fegyverkezési versenyeiről beszélünk, leendő háborúit találgatjuk, és arra keressük a választ, mely népek akarják elfoglalni tőlünk a Kárpát-medencét, a szakértők kifejtették: a XXI. század egyik legnagyobb válsága az édesvíz hiánya okán lesz, ami már eddig is 500 konfliktust robbantott ki. A tények ismerete különösen fontos, ha meg akarjuk tartani a kiváló vízkészletekkel rendelkező történelmi Magyarország területét.
 
A Háborúk a vízért a hirdetes@kuruc.info címen rendelhető meg, a 143 oldalas kötet ára pedig mindössze 1250 Ft + postaköltség! A két könyv ára együtt 2500 Ft helyett csupán 2250 Ft + postaköltség! (A kedvezményt csak a két különböző kötet együttes megrendelésére tudjuk biztosítani.)
 
A levélben, kérjük, írják meg nevüket, címüket, telefonszámukat és a rendelt mennyiséget kötetenként.

Ahhoz hogy eredménnyel harcolhassunk a hazánkért, fel kell fegyverkezni a Gének Harca által rejtett információkkal: kik és miért akarnak a nyakunkba génmanipulált élelmet zúdítani, hogyan akarják az itteni elterjesztéssel megölni a magyar termelést és az egyedülálló magyar mezőgazdasági kultúrát, amely jövőbeni önellátásunk alapja! A kötetből kiderül, miként vonhatjuk ki életünket a globális szorításból, mely az egészségünkkel játszik, megrövidíti életünket és javainkat, szellemileg pedig bilincsbe ver minket.
 
Végzetesen felgyorsult világunk lassan kezelhetetlen, pedig teljes kutatóintézetek dolgoknak azon, hogy miként lehetne újra élhetővé tenni a planétát. A tények azonban makacs dolgok: már ma milliárdok nélkülözik az élelmet és a tiszta vizet. Világunk minden egyensúlyt nélkülöz: csak a szépítőszerekre költött dollármilliárdokból el lehetne látni a világ éhezőit – legalábbis még ma. A készletek ismerete mellett 10 milliárdból meg lehetne szüntetni a tömeges szomjazást világszerte, miközben évente 11 milliárd dollárnyi pénzt költünk fagylaltra… 
 
Ez a kötet nem ragad le a puszta diagnózisnál, felvázolja a megoldásokat is, valamint megvilágítja azt az utat, mely a magyarság gyarapodásához vezet, egy nélkülöző világban.
 
Az elszomorító tények felsorakoztatása mellett a szerző egy pillanatra sem veszíti el a jövőbe vetett hitét, és a Karpatia hangvételére jellemző építő hozzáállással közelíti meg a kényes kérdéseket. 
 
A Gének Harca a  hirdetes@kuruc.info címen rendelhető meg, a 143 oldalas kötet ára pedig mindössze 1250 Ft + postaköltség!

A két könyv (a Gének Harca és a Háborúk a vízért) együtt 2500 Ft helyett csupán 2250 Ft + postaköltség! (A kedvezményt csak a két különböző kötet együttes megrendelésére tudjuk biztosítani.)
 
A levélben, kérjük, írják meg nevüket, címüket, telefonszámukat és a rendelt mennyiséget kötetenként. (Postafiókos címre sajnos nem tudunk utánvétes megrendelést kézbesíteni.)