2019. február 24., vasárnap, Mátyás, Etel napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
06:56 Érintés érzetét adó művégtagot fejlesztettek ki svájci kutatók22:55 Nem adják fel: tizenötödik alkalommal tüntettek a sárgamellényesek22:25 Hanoi felé zakatol az észak-koreai uralkodó22:10 Tatárszentgyörgyön szipogott az Emmi: a rasszista romagyilkosság sulykolása mellett gárdázás is kellett21:34 "Szállj sötét zászlókon hollómadár" - 576 éve született a nagy király21:15 Nem egyszerű a segélyszállítmányok útja Venezuelába20:46 Az ülőmunka terjedésével párhuzamosan egyre többen sportolnak20:17 Legalább három emberéletet követelt az Olaszországban és Horvátországban tomboló szél19:43 Zsinagógafelújítás: csalók számlájára utalt a Mazsihisz - még vicces is lenne, ha nem az ön pénzéről lenne szó19:01 Magyar portréfilmből derül ki, miért hívták Bud Spencert földönkívülinek18:27 "Elegen vannak nálunk" - Közel-Keleten működő különbíróságokat javasol az osztrák belügyér az "európai" dzsihadistáknak18:10 Guaidó megnézte a segéllyel teli teherautókat17:46 Mindenki megnyugodhat: nem szűnik meg, sőt jó irányba halad a Jobbik - és ezután listázhatják kettős párttagságú ellenállóikat17:24 Brit kormánytagok halasztanák el a Brexitet - Nagy-Britannia széthullásától tartanak16:55 Nem sokáig örülhettek bérüknek az indiai teaültetvényen dolgozó szomjasabb munkások
24 óra legolvasottabbjai

Anyaország, Holokamu ::

Egyre több holokamu kerül be a tantervbe, de a történelmünk dicső pillanataival kapcsolatos javaslatokat leszavazzák

A Nemzeti Együttműködés mázával leöntött Fidesz–KDNP ismét bizonyította, hogy mennyire álszent módon áll a magyar ügyekhez, főképp akkor, amikor a Jobbik történelmünk büszkeségre okot adó eseményeit szándékozik előtérbe helyezni. Persze – ahogy a miniszterelnök szavait a WikiLeaks idézte – nem azt kell figyelni, amit mondanak, hanem amit csinálnak, írja közleményében Baráth Zsolt jobbikos országgyűlési képviselő, alább olvasható a folytatás.

2011-ben beadott határozati javaslatunk II. Rákóczi Ferenc fejedelmünknek és szabadságharcának emlékév és -nap révén kíván emléket állítani. Javaslatunk a bizottsági támogatást ugyan megkapta, de az orbáni kétharmad az Országgyűlésben rendre leszavazza a tárgysorozatba vételt.
Egy hónapja a magyar történelem másik jelentős és dicsőséges eseményét szerettük volna kiterjeszteni társadalmi és közéleti szintre: a 907-es pozsonyi csatát, ahol a magyar sereg fényes győzelmet aratott a bajor túlerővel szemben, egy olyan elhatározással szembeszállva, ami a magyarok megsemmisítését tűzte ki célul: „Ugros eliminandos esse!” Ezt a határozati javaslatunkat viszont már a Kulturális és Sajtóbizottság ülésén sem támogatta a Fidesz–KDNP.
Ha a kormánypárt számára a magyar történelem elmúlt 1100 éve nem bír jelentőséggel a konkrét események szintjén sem, kijelenthető, hogy a jelenlegi látszatkormányzás ebből eredően sem szolgálhatja a magyar érdekeket.
A jövő a múltban gyökeredzik, s a kollektív emlékezetbe ültetett események meghatározzák a nemzedékek identitását - zárul a közlemény.
Most pedig a fentieket vessük össze az alábbi hírekkel:
(Kuruc.info)


Hozzászólások ( hozzászólás)

Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Dossziék

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2019 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready