2020. október 28., szerda, Zsálya napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
16:20 Filmkritika: Szárnyas Fejvadász15:56 A kormány járványügyi intézkedései ellen tüntettek Prágában15:22 A török elnök sérelmezi, hogy az oroszok megszórták bombával a kedvenc terroristáit Szíriában15:02 Operatív törzs: jelentősen emelkedtek a kiszabható bírságok összeghatárai14:42 Müller: folyamatosan nő a tesztelési kapacitás14:31 Korai keresztény templom maradványaira bukkantak a Golán-fennsíkon13:48 Putyin közölte Erdogannal, hogy nem örül a hegyi-karabahi terroristaexportnak13:28 Új rakéták sikeres teszteléséről számolt be az orosz védelmi minisztérium13:02 50 forint segélyt kapott az államtól egy nyugdíjas12:52 Fontos kérdés lehet ez a cseheknél: a képviselőházuk terrorszervezetté nyilvánította a Hezbollah teljes egészét12:34 Oroszországban kötelezővé tették a maszkviselést a nyilvános helyeken12:13 Novák: januártól akár a csok teljes összege felvehető többgenerációs otthonok létrehozására11:50 Kormányzati fellépést követel a Facebook ellen a Mi Hazánk11:33 Egyéves baba meglövése miatt ítéltek el egy 12 éves feka "rappert" Amerikában - nem ez az első ügye11:03 Itt tartunk 2020-ban: Gyurcsány fiatalok közé megy, és nem leköpik, hanem pózolnak vele
24 óra legolvasottabbjai

Anyaország, Holokamu ::

Egyre több holokamu kerül be a tantervbe, de a történelmünk dicső pillanataival kapcsolatos javaslatokat leszavazzák

Reklám

A Nemzeti Együttműködés mázával leöntött Fidesz–KDNP ismét bizonyította, hogy mennyire álszent módon áll a magyar ügyekhez, főképp akkor, amikor a Jobbik történelmünk büszkeségre okot adó eseményeit szándékozik előtérbe helyezni. Persze – ahogy a miniszterelnök szavait a WikiLeaks idézte – nem azt kell figyelni, amit mondanak, hanem amit csinálnak, írja közleményében Baráth Zsolt jobbikos országgyűlési képviselő, alább olvasható a folytatás.

2011-ben beadott határozati javaslatunk II. Rákóczi Ferenc fejedelmünknek és szabadságharcának emlékév és -nap révén kíván emléket állítani. Javaslatunk a bizottsági támogatást ugyan megkapta, de az orbáni kétharmad az Országgyűlésben rendre leszavazza a tárgysorozatba vételt.
Egy hónapja a magyar történelem másik jelentős és dicsőséges eseményét szerettük volna kiterjeszteni társadalmi és közéleti szintre: a 907-es pozsonyi csatát, ahol a magyar sereg fényes győzelmet aratott a bajor túlerővel szemben, egy olyan elhatározással szembeszállva, ami a magyarok megsemmisítését tűzte ki célul: „Ugros eliminandos esse!” Ezt a határozati javaslatunkat viszont már a Kulturális és Sajtóbizottság ülésén sem támogatta a Fidesz–KDNP.
Ha a kormánypárt számára a magyar történelem elmúlt 1100 éve nem bír jelentőséggel a konkrét események szintjén sem, kijelenthető, hogy a jelenlegi látszatkormányzás ebből eredően sem szolgálhatja a magyar érdekeket.
A jövő a múltban gyökeredzik, s a kollektív emlékezetbe ültetett események meghatározzák a nemzedékek identitását - zárul a közlemény.
Most pedig a fentieket vessük össze az alábbi hírekkel:
(Kuruc.info)
Reklám


Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2020 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready