A kecskeméti Mercedes-gyár parkolójában lopták ki a kerekeket egy autó alól. A tolvajok állítólag már a második autót támasztották téglára, de több kocsinak is meglazították a kerekeit.
Lopják a dolgozók autóinak kerekeit a kecskeméti Mercedes-gyár parkolójából. Az elmúlt napokban elharapódzó problémára a Baon egyik olvasója hívta fel a lap figyelmét. Már két autó esett áldozatul a tolvajoknak, gazdáik a kocsijaikat téglára támasztva találták meg a parkolóban a műszak végén. Az olvasó elmondása szerint több autóról a dísztárcsák is eltűntek, illetve több kocsi kerekét is meglazították már a tolvajok.

Kecskeméten korábban több autó kerekeit is ellopták már. A Bagi László utcában és a Reile Géza utcában is hasonló módszerrel jártak el a tolvajok, mint most a Mercedes-gyárnál. Az előbbi két ügyben indult rendőrségi nyomozás, de ezek sikeréről egyelőre nem számoltak be a rendőrök.
A lap kérdezte a rendőrséget, hogy a Mercedes-gyárnál történt lopással kapcsolatban nyomoznak-e. A Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószolgálatától megtudták: hozzájuk nem érkezett bejelentés az üggyel kapcsolatban.
(Baon nyomán)