A négyfős galeri kirabolta és életveszélyesen megsebesítette a sértettet.
A Budapesti Rendőr-főkapitányság Életvédelmi Osztálya ismeretlen tettes ellen rendelt el nyomozást, életveszélyt okozó testi sértés elkövetésének gyanúja miatt.
A Budapesti Rendőr-főkapitánysághoz 2016. április 9-én hajnali 2 óra 20 perc körül egy kerékpárostól érkezett bejelentés, hogy őt a Margit hídon egy több főből álló társaság inzultálta.
A bejelentő a rendőröket a helyszínen inkább nem várta meg, azonban a hídon egy, a lábán erősen vérző személyt találtak, aki elmondta, hogy egy több fős csoport megtámadta, a lábán megszúrták és zenelejátszóját elvették.
Zoom
A sérült személyt a mentőszolgálat munkatársai kórházba vitték, ahol a sérülését az őt ellátó orvos életveszélyesnek minősítette.
A bevezetett nyomozati tevékenység eredményeként a nyomozók beazonosították a bűncselekmények elkövetésével megalapozottan gyanúsítható négy fiatalkorú elkövetőt, akiket 2016. április 10-én csoportosan elkövetett rablás bűntett, valamint egy főt közülük életveszélyt okozó testi sértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt hallgattak ki gyanúsítottként.
A négy kis csínytevővel szemben a további eljárást - őrizetbe vételük mellett - a Budapesti Rendőr-főkapitányság Gyermek- és Ifjúságvédelmi Osztálya folytatja le.
(Police.hu nyomán)