2021. július 31., szombat, Oszkár, Bató, Ilona napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
22:47 Buszrobbantással jelezték az iszlamista fiúk Szomáliában, hogy nem szeretnek focizni22:26 Nyolcvan kilogrammos kék zafírt találtak egy Srí Lanka-i drágakőbányában22:05 Az iraki kormány közölte: nem tudja megakadályozni, hogy a "turisták" Fehéroroszországba utazzanak21:31 Ábrahám Barnabás a kuruc.infós munkásságáról: büszkeséggel tölt el e széles és kitűnő olvasótábor21:06 Ne engedjük, hogy demoralizáljanak!20:38 A bolgár elnök ismét a Van Ilyen Nép pártot bízta meg kormányalakítással20:16 Meteorológiai szolgálat: egy-két napon belül vége a hőhullámnak19:43 Szijjártó: ismét lesz magyar űrhajós19:27 Gaudi a Facebook-oldalának "kilövéséről" és a kiszabadult két székely hazafi ügyéről18:53 Több mint öt év börtönt kapott a "brightoni macskagyilkos"18:27 Templomi rongáló ellen indult eljárás Lentiben18:02 Varsó szerint is módosítani kell a lengyel bíróságok EU által bírált fegyelmi rendszerét17:41 Óvszerrel "javította meg" a kajakját egy ausztrál versenyző17:06 Von der Leyenék nagyon elszólták magukat: a cigányok védelmében ellenzik az etnikai alapú profilalkotást16:43 Több jármű kapott lángra egy belvárosi mélygarázsban Budapesten
24 óra legolvasottabbjai

Anyaország :: :: Hozzászólások

A század legnagyobb vallásüldözése ellen indítottak harcot szegény elnyomott szcientológusok

Reklám

Harcias közleményt adott ki a Szcientológia Egyház az általuk rendezett szombati tüntetésről, amelyet a "hatósági túlkapások miatt" tartottak. Az ellenük folyó eljárásokat etnikai tisztogatáshoz, vallásháborúhoz hasonlították.
A Szcientológia Egyházzal kapcsolatos hatósági eljárások nemzetközi visszhangja miatt Jeff Pomerantz, amerikai színész is hazánkba látogatott, hogy részt vegyen az eddigi egyik legnagyobb tüntetésen – írja az MTI által kiadott közleményében maga az érintett, a "Szcientológia Egyház Központi Szervezet". Az agymosásra és hívei zsebeinek kiürítésére szakosodott szekta Facebook-oldalán önkéntes lelkészeként nevezi meg Pomerantzot. Ugyanitt van képük a vallásszabadság mellett az alapvető emberi jogok miatt ajvékolni a személyes adatokkal súlyosan visszaélő bűnszervezetnek.
Zoom
Ahogy írják, a tizenkettedik demonstrációjukat Vojtilla Tímea nyitotta meg, aki a hívők nevében elmondta: "Méltósággal kiállunk a vallásszabadságért, és azt akarjuk, hogy Magyarország továbbra is a szabadság otthona maradhasson." Az "egyház" szóvivője, Miklovicz Attila is felszólalt, amelyből a szekta közleménye azt emelte ki: "Soha egyetlen etnikai tisztogatás, soha egyetlen faji alapon történő megkülönböztetés és soha egyetlen egy vallásháború nem vezetett megoldásra."
Ezután Jeff Pomerantz, Broadway-színész szólt a tömeghez: "Amit a Szcientológiával tettek Magyarországon, az nem hű Magyarország nagyszerű tradíciójához. Amit mi készülünk tenni, az viszont hű Magyarország hagyományához." A közlemény hozzáteszi: ezekkel a szavakkal indult útjára a szcientológusok békés szabadságharca.
A szekta tájékoztatása szerint a szabadságharc részeként a Deák tértől átvonultak a Nyugati térig, és a XXI. századi Magyarország legnagyobb vallásüldözése ellen demonstráltak.
(Kuruc.info - HVG)
Korábban írtuk:Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Szavazás

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2021 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready