2019. január 19., szombat, Kenéz napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
21:23 Még mindig nem ismerjük a zsidó pofátlanság végső határát: nem elégedett a főrabbi az 1920 óta Magyaroszágtól elszakított Eperjes zsinagógájával, ezért azt is nekünk kell felújítani21:04 Nemcsak a Jobbik és barátai, de a "nők" is ellenálltak az Orbán-rezsimnek Pécsett20:43 Két salgótarjáni "fiúnak" nagyon megtetszett egy lány telefonja - ütöttek is érte20:22 Románia és Erdély iohannisainak nagyon jó a bocskorosok alatt élni, autonómiára semmi szükségük19:59 "Kreatív és jövőorientált utat követett" a meggyilkolt migráns- és buzisimogató gdanski polgármester19:31 Pár ezer tüntető előtt sikerült leprolizni a tüntizgetők mellett az ország nagy részét is18:45 Tovább erősödött a Liga, már Salvini pártja lenne legerősebb az EP-ben18:23 "Szabadság, Egyenlőség, Gumilövedék" - tizedszer is az utcára vonultak a sárgamellényesek17:34 Börtönbe és átnevelőtáborokba akarják zárni a melegeket!17:14 Halálos csapolás: vödrökben lopták a mexikóiak az olajat, amíg rá nem robbant az egész a tolvajokra15:44 Új CSU-elnök: itt az ideje megjeleníteni a párt liberális irányzatát, és szembeszállni a gaz nacionalistákkal14:55 Salgótarjánban is együtt demonstrált a baloldal14:22 Elsüllyedt egy sáskacsónak Líbia partjainál14:03 Kiterjesztenék a fiúkra is HPV-védőoltást13:28 Tűpontosan megjósolta 2004-ben a BÉT a bankoknak, hogy mennyit fognak nyerészkedni a devizahiteleseken
24 óra legolvasottabbjai

Anyaország, Bevándorlóbűnözés :: :: Hozzászólások

Egyelőre nem kell Ahmad szabadon engedése mellett tüntikézni: elhagyhatta az országot az afgán erőszaktevő

Újabb információk érkeztek az állítólag 18 éves, egy éve illedelmesen Magyarországra bekopogtatott afgán Sarhadi Bilal Ahmadról, akit európai elfogatóparancs kiadása után nagy erőkkel keres a rendőrség.
Zoom
Ezt a tüntetést egy másik Ahmad "szabodságáért" rittyentették a progresszívek 2016 decemberében, de nyilván az erőszaktevőért is készek lennének rá (bővebben a kapcsolódó anyagban)
Az afgán, aki hazánktól oltalmazotti, egyes nyilatkozatok szerint egyenesen menekültstátuszt kapott, vasárnap kora hajnalban szexuális aktus eltűrésére kényszerített egy nőt egy belvárosi gíroszos mosdójában, ahol egyébként a Blikknek azt állították a fajtik, bár a "fiatalember" náluk dolgozott, a nevét se nagyon jegyezték meg, csak „új fiúnak” hívták. A rendőrség nagy erőkkel kezdte keresni a férfit, de egyelőre nem találták meg.
Felmerült a gyanú, hogy külföldre szökik, ezért európai elfogatóparancsot is kiadtak ellene. A lap információi szerint ez már meg is történt, elhagyta az ország területét a körözött "menekült".
A BRFK nyomozói felvették a kapcsolatot az osztrák és a német társhatóságokkal.
Zoom
Közben a fehérített képpel is elkészült a rendőrség, de hiába, a rasszvonásokkal nem lehet mit kezdeni (fotó: Police)
A gettóban sem viselkedett jól az ott lakók "unokatestvére"
A Budapesti Rendőr-főkapitányság hétfői tájékoztatása szerint további kétrendbeli szeméremsértés gyanúja miatt is keresik az afgán "fiatalt".
A jelenleg rendelkezésre álló adatok alapján az afgán férfi 2018. június 1-jén 22 óra 30 perc körül Budapest VII., Dohány utcában, illetve 2018. június 20-án a hajnali órákban szintén Budapest VII., Király utca és a Lövölde tér közötti területen "szeméremsértő módon" viselkedett.
A Budapesti Rendőr-főkapitányság a szexuális kényszerítés mellett, további kétrendbeli szeméremsértés gyanúja miatt is keresi az afgán férfit, Sarhadi Bilal Ahmadot - derül ki a rendőrségi közleményből.
Frissítés: Egymillió forint nyomravezetői díj
A Budapesti Rendőr-főkapitányság szexuális kényszerítés mellett további kétrendbeli szeméremsértés gyanúja miatt keresi Sarhadi Bilal Ahmadot.
Az afgán férfi 2018. szeptember 9-én a hajnali órákban Budapesten, egy belvárosi gyorsétterem mosdójában szexuális aktusra kényszerített egy nőt. A sértett feljelentésére a Budapesti Rendőr-főkapitányság szexuális kényszerítés bűntett gyanúja miatt indított nyomozást. Mint emlékezetes, az első rendőrségi közlemények még "szexuális aktus eltűrésére kényszerítésről" írtak.
A rendőrségről szóló 1994. évi XXXIV. törvényben rögzített jogkörénél fogva Budapest rendőrfőkapitánya bruttó 1.000.000 forint díjat ajánlott fel a nyomravezetőnek. A díjkitűzés összege annak fizethető ki, aki az elkövető személyével kapcsolatban olyan pontos adatokkal rendelkezik, melyek segítségével az elkövető felkutatható, tartózkodási helye megállapíthatóvá válik és elfogását a rendőrség foganatosítani tudja. Szükség esetén az eljáró hatóság a tanú védelmére a szükséges intézkedéseket megteszi. A rendőrség a nyomravezető személyét bizalmasan kezeli. A díjkitűzés visszavonásának jogát a Budapesti Rendőr-főkapitányság fenntartja. A díjkitűzés visszavonásának közzétételét követően a jelentkezés elkésett.
A Budapesti Rendőr-főkapitányság kéri, hogy aki a képen látható személy tartózkodási helyével vagy a bűncselekmény elkövetésével kapcsolatban információval rendelkezik tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöldszámán, a 107-es, vagy a 112-es központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén - áll a rendőrségi közleményben.
(Kuruc.info)Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Dossziék

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2019 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready