Bezár!
2019. november 13., szerda, Szilvia, Bulcsú, Enese napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
12:34 Megrendszabályozná a Fidesz a "Tordai-Jakabokat": kitiltást és egyéves fizetésmegvonást is kaphatnak12:00 Berlinben építi meg első európai gyárát a Tesla11:40 Megkezdődött az Iszlám Állam tömeggyilkos emírjének pere Budapesten11:22 Továbbra is érkeznek az esélytelen rakéták a Gázai övezetből Izraelbe11:13 Muzulmánok ellen tervezett fegyveres támadással gyanúsítanak két lengyelt10:44 A Japán Birodalmi Haditengerészet jelentősebb technikai fejlesztései09:55 Napi Bencsik: Mészárosék nem loptak, szerencsésen versenyeztek09:29 Az oroszbarát szocialisták megbuktatták az EU felé közeledni akaró moldovai kormányt08:44 Erre tart a klímabolsevizmus: Jane Fonda már nürnbergi pereket akar azok ellen, akik nem harcolnak velük08:33 Leleplezett mélyállam: megnevezték a Trump-Zelenszkij beszélgetés kiszivárogtatóját07:58 Ideiglenes elnökké nyilvánította magát a bolíviai szenátus egyik alelnöke07:45 Zivatarokra és széllökésekre figyelmeztet a meteorológiai szolgálat07:33 Egyelőre nem lesz Putyin-Zelenszkij találkozó06:50 Nyugodtabb szívvel lehet vonatra ülni - de csak a mai napon22:33 Soha nem adja fel - üzente Morales Mexikóból
24 óra legolvasottabbjai

Anyaország :: :: Hozzászólások

A gazdi szerint nem nagy ügy a csókakői rottweilertámadás, majd kifizetik

Reklám

Megdöbbentő történések közepette folyt le a csókakői kutyatámadásban érintett rottweiler két hetes karanténja. A gazdák el akarták vinni a kutyát, de erre már nem kerülhet sor: elaltatták - írja a Feol.hu.
Zoom
Mint ismeretes, egy kétéves kislány esett egy megvadult rottweiler áldozatául Csókakő egyik utcájában. Az állat nem kegyelmezett, a gyermek életéért egész éjjel küzdöttek az orvosok. Azóta a kislány jobban van, kikerült az intenzív osztályról – bár még számos műtét vár rá. Az állatot két hétre karanténba zárták, megfigyelésre, hogy kiderüljön, mi legyen a sorsa. A két hét lejárt, ám a nyilvánosság nem tudott arról, ami ez alatt az idő alatt történt.
Fűrész György, Csókakő polgármestere megdöbbentő jelzést kapott az ASKA Alapítványtól, ahol az ebet megfigyelés alatt tartották. Mint fogalmazott, őt is és a jegyzőt is ledöbbentették a hallottak, majd közölte: az állatot azóta elaltatták. De amíg erre nem került sor, sok minden történt… A telep munkatársai nyilvános bejegyzésben írták meg az elmúlt időszak eseményeit, mert olyan helyzetekbe keveredtek, amilyenbe talán még soha. Igaz, nem azonosították be a konkrét ügyet, de a csókakői polgármester ezt megtette. Ebből idéz a lap:
„Az elszállításkor gazduram volt a helyszínen, ő volt az egyes számú cinikus, aki vállrándítással közölte, hogy van ilyen, hogy kiszökik egy kutya, és támad. Kifizetjük, amit ki kell. Vérforraló hozzáállás, miközben egy 3 éves gyerek életéért küzdenek az orvosok. Még talán sokknak is gondolhatnánk ezt a viselkedést. De kiderült, ez bizony nem az. Ez az alapállás a családnál, akiket baromira nem érdekel, hogy élet-halál között fekszik egy gyerek, akinek élete végéig maradandó sérülései lesznek. Miért mondom ezt? Mert megjelent anyuka is, gyerekestől!!! A megfigyelési idő végén. No meg két civil ruhás rendőr kíséretében, hogy már pedig vinnék a kutyát, mert abból rendőrkutya lesz” – áll az elbeszélésben, ami így folytatódik: „Azonnal hívtam az illetékes kapitányságot, ahol legalább annyira hüledeztek, ahogy én, és az első reakció az volt, hogy ezek tuti beöltözött állatvédők. Rendőrautóval? Ezzel pont annyit értem el, hogy innentől aztán már senki nem ért semmit.”
Ám a történetnek, mint kiderült, itt még nem volt vége: „kisnagyság ismételten a kapuban állt, persze kopasz, kigyúrt legénykével. A legényke meg mint börtönőr mutatkozott be, melldomborítással, hogy ő a hatóság. Hát nem, kedves. Hol van az az ominózus határozat, amivel itt intézkedne? Természetesen a nagy duma most is elhangzott, milyen nagy kutyás. Rákérdeztem, tisztában van-e azzal, hogy milyen kutyáról beszélünk. Tudja, hogy egy kisgyermeket mart meg, okozott súlyos sérüléseket? Persze, hát van olyan szituáció, amikor gyerekre kell kutyát küldeni. Na, itt volt az a pillanat, amikor minden cérna elszakadt. Olyan nincs, hogy kutyát kell küldeni egy gyerekre. De, szerinte van, és ez a kutya, aki már támadt gyerekre, erre a feladatra tökéletes. Ránéztem az anyának nevezett lényre, hogy ott vannak mellette a gyerekei, ha az övéivel történne mindez, akkor is csak a vállát rángatná? Még csak választ sem kaptunk, csak lobogtatta a törzskönyvet, amivel továbbadná a kutyát. Természetesen ismét értesítettük a rendőrséget, így hát elinaltak.” Ez volt az a pont, amikor nyilvánosságot kellett hogy kapjon az elmúlt két hét eseménysorozata.
Egyébként az elmúlt időszakban nem látták a családot Csókakőn (állítólag elköltöztek), ellenben egy kutya továbbra is ott kapott helyet:
Zoom
Fotó: NN/Feol
A rendőrségnél belső vizsgálat indult az üggyel kapcsolatosan, ugyanis a gyepmesteri telepnél magukat rendőrnek mondó és rendőrautóval érkező személyekről a helyi kapitányságon nem tudtak semmit.
Reklám
Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Dossziék

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2019 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready