2020. május 31., vasárnap, Angéla, Villő, Zengő napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
08:57 Meghalt 2 idős, krónikus beteg, 3876-ra emelkedett a fertőzöttek száma08:53 A második világháború óta példátlan a mozgósítás a négererőszak ellen 08:36 Belgium kiállt a WHO mellett08:20 Júliusban indulnak a tengerparti üdülőhelyekre a charterjáratok07:59 Bűvös számot ért el a covidosok száma07:42 Kettős késelés Gyulán - egyik sérült nem élte túl07:30 Kilenc év után szállított újra asztronautákat a fedélzetén amerikai űrhajó - először magáncég06:52 Két csapat tíz koronavírusos játékosa miatt elmarad egy ukrán bajnoki22:38 Origo: elhagyta a Jákobbik süllyedő hajóját két zalaegerszegi tagja, ezzel megszűnt az alapszervezet22:07 Pompeo a kémkedéssel vádolt volt tengerészgyalogos szabadon bocsátását követeli Moszkvától21:15 Biztonságos turisztikai folyosóval mentené a menthetőt a spanyol kormány20:51 Tébolyult nacionalizmus helyett uniós zászlókat! - Kari Geri trianoni ötletén akadt ki egy rajongója20:26 Észak-Macedóniában az elmaradt választások miatt kellett meghosszabbítani a rendkívüli állapotot19:40 Gázsprére volt szüksége a rabláshoz a pesterzsébeti félszerzetnek19:23 Negyvenhét afrikai Kolumbuszt mentettek ki a Kanári-szigeteknél
24 óra legolvasottabbjai

Anyaország :: :: Hozzászólások

A Vadai-csókolgató Bundás Andi indul Jákob ellen a Jobbik elnökségéért - az általa fel sem fogott alapító nyilatkozatra hivatkozik

Reklám

Alig pár napja olvashattuk örömtől repeső szívvel Jakab Péter elnöki szándéknyilatkozatát, az igazi élmunkásnő is bejelentkezett riválisnak. Be szép is lenne az LMP-s társelnöki rendszer velük!
A Jobbik alakulásakor az elvtársnő a Gyurcsány-kormány minisztériumában dolgozott, a Jobbikhoz csak a néppártosodás során csatlakozott, miután Hende Csaba kirúgta a Fidesz-kormány Honvédelmi Minisztériumából, mert a miniszter elől is eltitkolta, hogy korábban kizárták az ügyvédi kamarából.
Zoom
Bundás Andi nem véletlenül érzi magát otthon napjaink Jobbikjában
Jakabhoz hasonlóan ő is egy hazugságot hangsúlyoz:
a Jobbik kormányozni is képes, jobboldali, nemzeti erő.
A gyurcsányistákkal leglátványosabban összeboruló újjobbikosnak van bőr a képén a párt komcsillenes alapító nyilatkozatára hivatkozni:
Mi nem kérdezzük honfitársainkat, milyen ideológia mentén választanak, hiszen az egész nemzetet képviseljük a 2003-as Alapítói Nyilatkozat szellemében.
Továbbá:
Nekem kifejezett célom az, hogy mind az Országgyűlésben, mind a pártmunkában a jövő nemzedéket alázatosan szolgáljam, s azt az utat járjuk, amit a 2003-as Alapító Nyilatkozat kijelölt.
Idézzünk a hivatkozott alapító nyilatkozatból is:
A Jobbik Magyarországért Mozgalom előtt álló elsődleges feladat a kommunista utódpárt és a vele összeforrt szélsőséges liberálisok eltávolítása a politikai hatalomból. A Parlamentben a mindenkori jobboldali kormány lelkiismerete kívánunk lenni
Szerepel benne a posztkommunistákra vonatkozó megjegyzés is, amit Varga-Damm saját bevallása szerint nem is ért, és nem "bélyegzi meg" vele a barátait:
A posztkommunista baloldal szociális érzékenység híján a nagytőke, a bankárok és a felső tízezer érdekeit szolgálja.
Zoom
Igazi öribarinők
Figyelemre méltó ugyanakkor, hogy Jakab fajtájára jellemző követelőzésével szemben Varga-Damm külön nyomatékosítja, hogy nem kér hosszabb mandátumot az alapszabályban meghatározottnál, és nem kizárólagosan olyan elnökhelyettessel és alelnökökkel hajlandó együttműködni, akiket ő mond tollba a kongresszusnak. (Szerencséjére a számára vállalhatatlan valódi jobboldaliak már távoztak a pártból.)
Íme a teljes szándéknyilatkozat:
(Kuruc.info)
Tökéletes jelölt az erős balkanyart végrehajtó párt élére:
Reklám
Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2020 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready