Bezár!
2020. október 22., csütörtök, Előd napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
22:32 Nem csak fegyvert, katonát is külde(né)nek a törökök a testvéri azerieknek22:23 Bidenék korrupciós ügyét sajnos már tényleg nem lehet az oroszokra fogni22:13 Iohannis a járvány ellenére ragaszkodik a választás megtartásához21:48 A németek újabban nem beterelik, hanem kimentik az élősködőket a vagonokból21:24 Oroszország nem készül karantén bevezetésére21:05 Iskolaőr vetett véget egy verekedésnek (vagy verésnek) Polgáron20:47 A DK-s polgármester üzente meg Kari Gerinek, hogy a XVIII. kerületiek nem kérnek a biciklisávjaiból20:30 A pápát a legkevésbé sem zavarja az egyház tanítása: a buzik bejegyzett élettársi kapcsolata mellett kampányol egy zsidó filmjében20:10 Megfertőződött a német egészségügyi miniszter - meghűléses tüneteket mutat19:51 Merre tovább, nemzeti radikalizmus? - Novák Előd a Hadjárat podcastban19:44 Van egy kis káosz Lagosban19:25 Tündérország vagy Meseország? (x)19:24 Bolsonarónak nem kell a kínai oltás19:03 A francia terrorelhárítási ügyész hét ember ellen javasol vádemelést a tanárgyilkosság ügyében18:46 Lavrov az örmény és az azeri külügyminiszterrel konzultált Moszkvában
24 óra legolvasottabbjai

Anyaország :: :: Hozzászólások

Mi Hazánk: népszavazást a buzipropaganda köznevelési intézményekből való kitiltásáért!

Reklám

– Ügydöntő népszavazást kezdeményez a Mi Hazánk Mozgalom annak érdekében, hogy a köznevelési intézményékből tiltsák ki az LMBTQ-propaganda bármely ágát – jelentette be Toroczkai László, a párt elnöke.
Zoom
A pártelnök rámutatott, hogy Ásotthalmon már 2016-ban rendeletet alkottak arról, hogy az LMBTQ-propagandát a település valamennyi közintézményéből tiltsák ki.
– Nemcsak Vona Gábor határolódott el akkor ettől a rendeletünktől, hanem a kormánymegbízott asszony is továbbította a Kúriához. Majd az Alkotmánybírsághoz is eljuttatta ezt a rendeletünket. Így végül ketten együttesen úgy döntöttek, hogy meg kell semmisíteni. A küzdelmet azonban, mint ahogy az elmúlt napok és hetek eseményei is mutatják, nem adtuk fel – emlékeztetett Toroczkai.
A radikális jobboldali párt elnöke szerint az elmúlt években a Fidesz-kormány anyagilag támogatta a genderlobbit. Dúró Dóra ráadásul korábban beadott egy határozati javaslatot, melyet mind a Fidesz, mind a balliberális oldal lesöpört az asztalról. Mint fogalmazott, ez a határozati javaslat az LMBTQ-propaganda kitiltását célozta volna az óvodákból és az iskolákból.
– Ki kell jelentenünk, hogy a balliberális oldal támogatja ezt a szexuális aberrációkról szóló propagandát. Ugyanakkor a jelenlegi kormánypárt nemcsak, hogy eltűri, hanem időnként még támogatja is őket. Ezért úgy döntöttünk, hogy ügydöntő, országos népszavazást kezdeményezünk ebben a kérdésben, melynek célja az, hogy olyan törvény szülessen Magyarországon, amely ennek a fajta LMBTQ-propagandának valamennyi formáját kitiltja a köznevelési intézményekből. Ami azt jelenti, nem pusztán a mesekönyvekről beszélünk, melyeket átírtak. Önmagában nem csak erről szól kezdeményezésünk, mert arra is van példa, hogy bújtatott propagandával tömik a gyermekeink fejét. Elviszik például őket színházi előadásokra, de elfelejtik elmondani, hogy a darabban rejtett homoszexuális propaganda lesz látható – összegezte Toroczkai a Magyar Jelen beszámolója szerint.
Korábban írtuk:
Reklám
Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2020 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready