Bezár!
2021. január 19., kedd, Kenéz napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
18:45 Ónos eső veszélye miatt adtak ki figyelmeztetést18:26 A Mi Hazánk azonnali lépéseket sürget a cigánybűnözés felszámolása érdekében18:17 Több mint nyolcvan migráns jutott át Melillába a határkerítésen18:02 Letartóztatták az orosz "ítéletnapi" parancsnoki repülőgép kifosztóját17:30 Meg akartak erőszakolni egy nőt a gödöllői HÉV-en, de ellenállt - kirabolták, betörték az orrát17:11 Pentei-Pfendtner Antal budakeszi jegyző és családjának kálváriája17:03 Németországban sem akarnak véget vetni a zárlatnak16:35 Müller Cecília "rendkívül jól van"15:52 Történetek a kórságokról, a biológiai fegyverekről, a gonosz vírusokról és a még gonoszabb oltásokról15:44 Cigány hagyományápolás Kistarcsán is15:36 Elismerte a Gazprom, hogy meghiúsulhat az Északi Áramlat-2 megépítése14:53 Tibi atya: a Mi Hazánk jelenleg az egyetlen politikai párt, amelyik tesz valamit a kisvállalkozói és a munkásosztályért14:18 GKI: az ország 19 megyéjéből 14-ben országos átlag alatti volt a nettó kereset 2019-ben13:53 Állítólag 100 százalékos a második orosz oltóanyag immunológiai hatékonysága13:24 Idővel az egész országot egy nagy buzifesztivállá változtatnák a fővárosi aberráltak
24 óra legolvasottabbjai

Anyaország, Publicisztika :: :: Hozzászólások

Érdekes: az ugyancsak vétózó lengyel kormánypárt több képviselőjét is vendégének mondja a brüsszeli kisköcsög

Reklám

"Ezeken a szexorgiákon vannak ukrán, francia, német, holland, luxemburgi, svájci és spanyol politikusok. A leggyakoribb vendégek azonban a lengyelek és a magyarok" - mondta a nemrég robbanó brüsszeli orgiaügy kapcsán David Manzheley az Onet nevű lengyel lapnak.
Szerkesztőségi kommentár:
  • A történet egyre meredekebb fordulatokat vesz, s egyre gyanúsabbak e "véletlenek" a magyar-lengyel vétó fényében, főleg a jelenlegi nyilatkozat után.
  • Ami, ha igaz, akkor nem a tükörre kell haragudni, hanem azokra a magukat keresztény-jobboldalinak hazudó politikusokra, akik titokban efféle perverziókban élik ki beteg lelküket, megtévesztve nemzetüket és választóikat.
  • De csak akkor, ha, mint említettük: igaz mindez. Igazságtartalmát pedig aligha lehet ellenőrizni, hacsak elő nem áll felvételekkel is a "főszervező" - ebben az esetben továbbra is a fenti soraink érvényesek.
  • Ha viszont sem bizonyítékok, sem beismerések nem lesznek (cáfolni pedig nyilván nem fog senki előállni, hogy aztán kabátlopási ügybe keveredjen), akkor egyre több körülmény utal arra, hogy politikai-titkosszolgálati támadás esete forog fenn Magyar- és Lengyelország ellen.
  • Amit biztosan tudunk a belga ügyészségtől, és beismerésünk is van róla, az az, hogy Szájer jelen volt a gangbang-partin. Nem Soros cipelte oda őt, hanem az undorító hajlamai.
  • Ha valóban jártak oda más magyarok és Morawieczki-párti lengyelek, pontosabban ha ez valamiféle igazolást nyer, az régen rossz, a kormánypártok, a vétó, és végső soron a két ország ügyének is.
  • Ha viszont a lebukott Szájerre alapozva hazudja a talán megvásárolt és feltűnően nyilvánosság-kereső kisköcsög a történet többi - nagy valószínűséggel örökre homályban maradó, de a két kormánypártot mindenképpen nehezen lemosható gyanúba keverő - részét (gyengítve ezzel a hátországot), akkor tulajdonképpen "Jóska" (és az ő ágaskodó metélt farka) az, aki az alapot szolgáltatta ehhez a pusztító történethez.
  • Mellette pedig maga Orbán Viktor, aki évtizedek óta tudott Jóska kis titkairól, de, mint oly sok más befolyásos fideszes esetében, az ilyen ügyek csak akkor válnak problémává a szemében, ha kiderülnek. Belülről pedig közben szétrohasztják a narancsot...
Zoom
Tényleg egy ilyen kis nyomorult bulijaira járnak befolyásos európai politikusok, akik komoly luxushelyeket is meg tudnának fizetni maguknak a fajtalankodáshoz?
A lengyel lap írása nyomán írt Telex-cikk folytatása:
Manzheley 29 éves, és több mint két éve szervez legális buzeráns orgiákat Brüsszelben. A szervező szerint a lengyel konzervatív politikai párt, a Jog és Igazságosság tagjai is gyakran látogatják a bulijait.
Számos közszereplő jelenik meg a rendezvényeimen. Mind családos emberek, és kezdetüktől fogva azt kérik, az orgiákon való részvételük maradjon titokban.
Állítása szerint rendszeres vendége a rendezvényeinek négy varsói politikus is, akik a lengyel konzervatív Jog és Igazság (PiS) párttagjai. Az ő nevüket azonban Manzheley nem akarta elárulni. (Most még - a szerk.)
Manzheley szervezte a múlt pénteki szexbulit is, amin az azóta lemondott Szájer József is részt vett a Brüsszelben életben lévő kijárási tilalmat megszegve, majd a rendőrök elől egy ereszcsatornán menekülve. Szájer József kedd délután ismerte el közleményben, hogy ott volt az illegális brüsszeli "házibulin", ahogyan ő fogalmazott.
Manzheley szerint nem Szájer volt az egyetlen "jobboldali" politikus Közép-Kelet-Európából, aki hasonló rendezvényeken részt vett, a szervező a lapnak azt is állította, hogy összesen kilenc olyan fideszes politikusról tud, aki jelen volt már a bulijain, több más helyi politikus és külföldi képviselő mellett. A szervező azt is kifejtette, az általa szervezett rendezvények melegeknek szánt bulik, nők maximum nézőként vehetnek részt rajtuk, a "férfi résztvevők viszont mind szexelnek egy vagy több férfival". A pénteki, járványvédekezési tilalmat megszegő buliról azt mondta, "egy idióta elfelejtette bezárni az ajtót, így a rendőrök csak simán besétáltak". Hozzátette, a pénteki bulin
több résztvevő megpróbálta először lehúzni a rendőrök sliccét, mert azt hitték, csak a buli része.
Manzheley megerősítette, hogy Szájer valóban az ablakon át próbált a rendőri intézkedések elől menekülni, illetve azt állította, egy francia és egy kelet-európai diplomata is jelen volt. Azt is mondta, hogy Szájer december 12-re tervezett egy hasonló partit, amire őt is meghívta.
Frissítés: kamerákkal érkeztek a rendőrök
És "akaratuk ellenére" felvették a fajtalankodókat - nyilatkozta a HírTV-nek a "házigazda". (Belgiumban egyébként kötelező a testkamera a rendőröknek intézkedés közben.)
Enyhén mulatságos, amikor a Fidesz tévéje mutatja be a jámbor nézőknek, hol próbált menekülni az egyenruhások elől alkotmányozó pártalapítójuk...
Korábban írtuk:Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Szavazás
Állítólag növekszik az oltási kedv hazánkban, kampányt is indít a kormány. Ön kérte már, vagy kérni fogja az oltást?
» Igen» Nem» Még nem tudom, de meggyőzhető vagyok» Még nem tudom, de inkább nem

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2021 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready