Bezár!
2021. május 13., csütörtök, Szervác, Imola napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
22:32 Blinken és Lavrov kétoldalú találkozót tart a jövő héten Izlandon22:20 Az ujgurok elnyomásának befejezését követelték Kínától egy ENSZ-tanácskozáson22:07 "A kormány elvesztette az uralmat az utca fölött" - polgárháborús helyzet alakult ki a zsidók és az arabok között Izrael számos pontján21:54 Fehér, férfi, nem ratyik a szülei, és nem nézik terroristának? - Lista segít az agyhalottaknak eldönteni, ki mennyire kiváltságos21:24 Fehérnek álcázva követett el 30 betörést egy néger Los Angelesben21:14 Drága honfitársaink: videón, ahogy egy bottal járó 60 éves nő megtámad egy katonai sátrat, mert zavarja a városképet21:09 Felvidéken júniustól kezdhetnek oltani a Szputnyikkal20:52 Oroszországban pénzbírságra ítélték a Telegramot20:35 Nagy-Izrael miatt eredménytelenül ért véget a Biztonsági Tanács újabb rendkívüli ülése20:20 Merkel külügyminisztere újabb migránsokra vágyik20:06 Ma sem fukarkodott a rakétákkal a Hamász19:51 Szakértői bizottság: a jelenlegi rendszer nem tud megakadályozni egy újabb világjárványt19:21 Ideje lenne elküldeni egy iráni tanulmányútra a magyarországi "homofóbia" miatt visítozó buzikat19:01 Jókor szólnak: a Pfizer vakcinája átprogramozhatja az immunválaszokat18:46 Antiszemét-gyanús EU-főképviselő: "az izraeli hatóságoknak tiszteletben kell tartaniuk a jeruzsálemi szent helyek státuszát"
24 óra legolvasottabbjai

Anyaország, Cigánybűnözés :: :: Hozzászólások

Angliából öregeztek Anasztáziáék

2021. április 22-én az Egyesült Királyság bűnüldöző szervei Angliában elfogták a 32 éves "L." Attila Norbertet és párját, a 33 éves "H." Anasztáziát, akikkel szemben bűnszervezetben elkövetett csalás és pénzmosás bűncselekmények elkövetése miatt több hatóság bocsátott ki európai és nemzetközi elfogatóparancsot.
A páros az Egyesült Királyságból irányított unokás csalásokra szakosodott bűnszervezethez tartozott, abban meghatározó szerepet játszottak. Az időskorú sértetteket L. Attila Norbert hívta fel telefonon külföldi hívószámokról, magát egy hatósági személynek, általában rendőrnek vagy mentőtisztnek adta ki, és egy hozzátartozójuk által okozott balesetre hivatkozva pénzt kért. Az így kicsalt pénzért a Magyarországon tartózkodó családtagjaik által beszervezett futárokat küldték.
"L." Attila Norbert és "H." Anasztázia tartózkodási helyét a korábban elfogott unokázós csalókhoz hasonlóan, az Egyesült Királyság bűnüldöző szervei, a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda Életvédelmi és Célkörözési Főosztály Célkörözési osztályával együttműködve azonosították, majd összehangolt rendőri akció keretében elfogták. Az elfogás pillanatában szintén a kérdéses lakásban tartózkodott a 28 éves "H." Cintia, akivel szemben csalás bűntettének elkövetése miatt szintén európai és nemzetközi elfogatóparancs került kibocsátásra.
Mindhárom cigány kiadatásáról később döntenek - derül ki a rendőrség híréből.Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Szavazás

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2021 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready